Natisni stran | Zapri okno

Slovenski jasnovidci

Natisnjeno z: Jasnovidnost
Kategorija: Jasnovidnost
Ime foruma: Jasnovidnost
Opis foruma: Forum na temo jasnovidnost
Povezava: http://www.dossierkorupcija.com/jasnovidnost/forum/forum_posts.asp?TID=1538
Datum tiskanja: 18/April/2024 ob 15:31
Verzija programa: Web Wiz Forums 8.05 - http://www.webwizforums.com


Tema: Slovenski jasnovidci
Objavil (-a): Administrator
Tema: Slovenski jasnovidci
Datum objave: 21/December/2007 ob  12:08
UVODNI ČLANEK:
 
Dossier korupcija: http://www.dossierkorupcija.com/clanek.asp?NewsID=749 - Jasnovidnost v Sloveniji   - 21.12.2007
 
Tu lahko podate mnenje o jasnovidnosti na splošno in pa poveste informacije o jasnovidcih v Sloveniji. Bralce opozarjamo, da naj bodo jasnovidci pravi, pristni, in ne vedeževalci ali preroki.



Odgovori:
Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 21/December/2007 ob  22:54
JASNOVIDKA SARA MEMIĆ
 
O najbolj osupljivi jasnovidki v Sloveniji, Sari Memić, ki živi v Ljubljani, smo pisali že v uvodnem članku. Tokrat pa podajamo še dodatne informacije, ki jih je moč dobiti na internetu:
 
Viva: http://www.viva.si/clanek.asp?arhiv=1&id=985 - Pogovor z jasnovidko Saro Memić
 
 
Sara Memić je ena redkih jasnovidk, ki ima dejansko sposobnost vpogleda v tisto, kar je drugim ljudem skrito. Gre za pristno jasnovidko.
 
Ali ima kdo informacije, če obstaja v Sloveniji še kakšen pristen jasnovidec ali jasnovidka? 


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 28/December/2007 ob  22:05
Opazili smo, da je gostja Mirjana želela nekaj napisati na to temo, pa ji očitno ni uspelo, zato smo njen prispevek, ki je vseboval samo citat našega zgornjega prispevka v tej temi, odstranili.
 
Če želi kaj povedati, bi jo prosili, naj to tudi stori. Zelo bi bili veseli kakšne dodatne informacije v zvezi s to izjemno zanimivo tematiko. 


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 24/Januar/2008 ob  15:26
Ali morebiti veste, kako priti do jasnovidke Sare?


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 31/Januar/2008 ob  00:18
lep pozdrav,ravno prebiram komentarje o jasnovidcih v Sloveniji,toliko tega sem že preverjala,a mislim,da ena in edina,je jasnovidka Sara Memić,sem bila pr njej,vse v nulo,meni,in tud vsem,ki jih poznam,ki so bili pri njej,vsaka ji čast,je vse vsem zadela,se še najde kakšna,ki kar zadene,a mislim,da je Sara zakon,kar pa ne pomeni,da drugih ne spoštujem,da ni bi bila še katera užaljena,je to le osebno mnenje-iz lastnih izkušenj.lp


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 22/Februar/2008 ob  02:49
Pozdrav obema gostjama. Naj povemo, da goste v forumu, v katerem se nahaja ta tema, preverjamo glede vsebine njihovih prispevkov (če je primerna), zaradi česar lahko traja nekaj časa, preden se objavijo, takrat ko jih gostje pošljejo. Tega se lahko znebijo s tem, da se včlanijo. Pri članih ta omejitev ne velja.
 
Jasnovidka Sara, ki je sicer ne poznamo, smo se pa informirali o njej in jo poznamo prek oddaj, je tudi po našem mnenju praktično edina, ki ima res močan in pristen dar jasnovidnosti. Gre torej za jasnovidko, ne neko navadno vedeževalko, ampak pristno, pravo jasnovidko. Tudi sami nočemo nobenega užaliti, ampak smo se pa omejili na jasnovidce, ki imajo konkretna videnja, teh pa ni veliko, zato je pa potrebno ločiti med navadnimi vedeževalci brez nekih konkretnih videnj ali občutenj in jasnovidci, ki imajo ta talent, ki je res poseben. Morda so v Sloveniji še kakšni drugi ljudje, ki imajo podoben dar (sami smo poleg jasnovidke Sare omenili še dve osebi), vendar ne vemo zanje. Praktično je kot res izjemna znana zgolj jasnovidka Sara Memić.
 
Kar zadeva pa vprašanje Goldie, pa na žalost ne vemo, kaj počne jasnovidka Sara sedaj, kje je, ali je sploh še aktivna, mislimo pa, da bi to morda lahko vedeli na Radiu Glas Ljubljane ali pa na časopisu Večer in reviji Viva, tako da bi bilo dobro, da o tem povpraša njih.
 
Če ve gostja vijolica kaj več, bi jo prosili, da to pove.
 
Zelo smo pa veseli, da sta se gostji oglasili, ker gre za zelo zanimivo temo, ki bi jo radi dodatno razvili. In res bi želeli čim večji feed back v zvezi s to tematiko.
 
Na žalost v Sloveniji ta tematika ni preveč raziskana oziroma je nekje na obrobju in še vedno velja za nek tabu. To je zelo žalostno, da je slovenska družba še vedno tako zadrgnjena in zaprtomiselna, kar zadeva tovrstne pojave in se vse postavlja na neko obskurno mesto, še posebej glavni mediji to tematiko popolnoma ignorirajo, nekateri se ji pa celo odkrito posmehujejo. Moramo povedati, da smo zelo razočarani nad ignoranco in plehkostjo večine osrednjih slovenskih medijev, ki te tematike preprosto niso sposobni obravnavati, medtem ko se pa znajo ponavljati pri enih in istih prežvečenih temah, ki so že vsem nadležne. To pa je problem same družbe.
 
To je zelo žalostno, zato bi pa sami želeli več narediti v smeri, da se prebije ta led v tej državi glede te izjemno zanimive tematike, vsaj za nas in verjetno za marsikatere druge, ki jih je za razliko od nas strah povedati, da jih to zanima, čeprav za razliko od vijolice sami še nismo poskusili tega, ampak nas pa zadeva še vedno zanima.
 
Tudi druge bralce bi prosili za feed back. Če poznajo katerega pristnega jasnovidca, naj opozorijo nanj in naj delijo svoje izkušnje v tej temi. Lahko je tudi izven Slovenije. Gre namreč za relativno redko pojavnost tovrstnih oseb, tako da ni za pričakovati, da se omejimo zgolj na Slovenijo, čeprav smo to napisali v naslovu (nenazadnje tudi gospa Memić ni Slovenka (je pa Slovenka po državljanstvu in prebivanju v Sloveniji) in je bila prava atrakcija na področju celotne bivše Jugoslavije in je skozi ta dar prišla v Slovenijo na povabilo in tu tudi ostala ter tako dala ravno prebivalcem Slovenije izjemno priložnost, da lahko vidijo in preizkusijo njen dar ter si pomagajo z njim, kar samo dokazuje na izjemno redkost tega dara v tako močni obliki, kot jo imajo jasnovidci, pri ljudeh.). Torej ni nujno, da se osredotočijo samo na Slovenijo. Če poznajo koga iz Slovenije pa še toliko boljše (zaradi bližine).


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 22/Februar/2008 ob  15:24
A bi lahko kdo priskrbel tel. od Sare, saj nikjer na netu nič ne najdem, bi jo pa zelo rada obiskala. Prosim!!! Že vnaprej hvala!


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 22/Februar/2008 ob  21:51

Kot smo že zapisali, bi to lahko vedeli mediji, kjer je gospa gostovala ali imela intervju z njimi. To pa je Radio Glas Ljubljane, Viva, Večer. Se pa res ne pojavlja. Sicer je gospa Sara že starejša, lahko da se je tudi zato umaknila. Res ne vemo.

Če koga res zanima, mu priporočamo naj se oglasi konkretnim medijem

Viva:

Telefonska številka revije Viva:
 
01 300 59 00
 
 
 
Večer (Damijana Žišt):
 
Telefonska številka časopisa Večer:
 
 
02/23 53 500 (prosite za Damijano Žišt, ki je intervjuvala gospo Memić) - NAMESTO TE UPORABITE RAJE SPODNJO ŠTEVILKO
 
 
POZOR: Dodatna informacija glede Damijane Žišt. Damijana Žišt dela na ljubljanskem dopisništvu Večera, ki ima telefonsko številko:

01 / 241 56 00 (Prosite za Damijano Žišt, ki je intervjuvala jasnovidko Saro)  (Prosi



Objavil (-a): smrketa
Datum objave: 26/Februar/2008 ob  17:40

Ta jasnovidka Sara Memič pa mora biti zelo zanimiva ženska..

Ali ima kdo (mogoče Vijolica), ki je že bil-a pri njej kakšen kontakt, preko katerega bi se lahko prišlo direktno do Sare Memič?
 
Jaz bi si zelo želela iti k njej, še posebej, ker berem same pohvale...


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 29/Februar/2008 ob  16:43

Če imajo nekateri težave s pisanjem v tej temi, nam lahko svoje prispevke pošljejo na e-mail naslov mailto:korupcija@hotmail.com - korupcija@hotmail.com . Če želijo objavo, jih bomo tudi objavili v tej temi.



Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 05/Marec/2008 ob  17:19
KONTAKT DO SARE MEMIĆ
 
GSM številka od sedaj javna
 
OPOMBA (13.3.2008): V oddaji na Radiu Ptuj, kjer je gostovala Sara Memić dne 12.3.2008, je bila objavljena telefonska številka njenega mobitela (ki nam je bila znana). To pomeni, da Sara Memić očitno več nima zadžkov glede objave telefonske številke, kot jo je imela pred leti po določenih informacijah. Zato smo podali to številko mobitela in ni več potrebe po tem, da dajemo številke v tajnosti.
 
Na Dossier korupcija vedno spoštujemo pravice posameznikov do zasebnosti, dokler sami ne dokažejo, da jih ne moti recimo v konkretnem primeru objava telefonske številke. Glede tega smo zelo vestni, saj menimo, da ima vsakdo pravico do lastne zasebnosti in nima nihče pravice posegati vanjo.
 
Skratka. Telefonska številka za kontakt do jasnovidke Sare je sedaj javna. Fiksne številke, ki jo je podal Brane pa še vedno ne bomo podali, saj gre za fiksno številko.
 
 

 
 
Na Dossier korupcija smo prejeli že kar nekaj sporočil na elektronski naslov, kjer so nas ljudje zaprosili za telefonsko številko od jasnovidke Sare Memić.

Dodatno pa smo prejeli tudi nekaj sporočil z informacijami o jasnovidki Sari Memić, poleg dodatne koristne informacije o njej.

 
TOREJ:
 
Na Dossier korupcija imamo sedaj naslednje informacije.
 
GOSPA SARA MEMIĆ:
 
Fiksna telefonska številka (zahvala gospodu Branetu)
 
Mobilna telefonska številka: 041 925 691
 
Ker je z objavo Sarine številke na radiu Ptuj opozorilo o tajnosti številke postalo neaktualno, smo spodnji tekst posivili.
 
ZA INFORMACIJE SE VČLANITE IN NAM POŠLJITE PROŠNJO NA ZASEBNI SPOROČILNIK.
 
POZOR: INFORMACIJ NE ZLORABLJAJTE IN JIH NE POSTAVLJAJTE NA JAVNO MESTO, SAJ SI GOSPA SARA MEMIĆ NE ŽELI PREPLAVLJENOSTI S TELEFONSKIMI KLICI, KER BI JI TO PREDSTAVLJAJO VELIKO BREME.
 
ŠE POMEMBNA OPOMBA: GOSPA MEMIĆ NE DELUJE PREK TELEFONA, AMPAK ZGOLJ OSEBNO, ČE SE ODLOČI POMAGATI KOMU. TELEFON JE ZGOLJ ZA TO, DA DOGOVORI ZMENEK Z ZAINTERESIRANO STRANKO. SICER JE ZA POTREBE MEDIJSKE PREDSTAVITVE DELOVALA TUDI PREK TELEFONA, VENDAR ZASEBNO DELUJE PA ZGOLJ PREK OSEBNEGA KONTAKTA, ČE SE ODLOČI ZA SNIDENJE Z NEKOM. TO NAJ IMAJO LJUDJE V MISLIH, TAKO, DA NAJ JE NE KLIČEJO BREZ VEZE.
 
 
Na tem mestu poudarjamo še nekaj. In sicer. Sara Memić je bila po objavah njene telefonske številke v nekaterih medijih preplavljena s klici. Zato je nekatere medije prosila, naj ne posredujejo več njene številke.
 
Na podlagi teh informacij smo se odločili, da omenjenih informacij ne bomo enostavno podali na tej strani, da ne bi spet prišlo do prekomernega klicanja gospe Memić, ampak naj se vsi, ki želijo informacijo, včlanijo na forum in nas zanjo poprosijo prek Zasebnega sporočilnika (do katerega lahko pridejo šele po včlanitvi).
 
Prav tako bi pa prosili vse, ki bodo prejeli informacijo, da je ne podajajo na nobeno spletno stran ali medij in naj je tudi ne širijo enostavno naprej, kot neko zanimivost, ampak naj gre res zgolj v roke tistih, ki so zainteresirani, ker bi to lahko imelo zelo negativne posledice na gospo Memić. V končni fazi bi lahko vodilo tudi v spremembno njene telefonske številke, ker je res grozno, če je nekdo preplavljen s klici.
 
Naj torej spoštujejo zasebnost gospe Sare Memić in posredovanih informacij ne dajejo v javnost, tako da bodo informacije dosegljive zgolj tistim, ki si to res želijo in to prek bolj zasebnih poti, ne pa direktno prek javnosti.
 
Torej. Ljudje naj se zavedajo, da gre tudi pri gospej Memićevi zgolj za navadno privatno osebo, ki ne želi, da bi bila preplavljena s klici, zato naj informacij ne dajejo v javnost.
 
Lahko pokličejo na Večer (01 / 241 56 00 (Prosite za Damijano Žišt, ki je intervjuvala jasnovidko Saro) ali tukaj, na tej strani, prek Zasebnega sporočilnika, nikakor pa naj ne zlorabljajo informacij na način, da bi jih podali direktno na kakšno stran ali medij. To ne bi bilo prav do gospe Memić, saj nihče ne želi imeti vala klicev na njegovo številko.
 
In naj res kličejo zgolj tisti, ki so res zainteresirani, ne pa samo radovedneži, ki bi želeli samo informacije, ker vsak nepomemben klic predstavlja nepotrebno izgubo energije.
 


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 05/Marec/2008 ob  17:38
VPRAŠANJE GOSPODU BRANETU GLEDE GOSPE ZORICE IZ ČATEŽA OB SAVI
 
Gospod Brane je bil zelo prijazen in nam je posredoval fiksno telefonsko številko do gospe Sare Memić, prav tako nas je pa obvestil še o eni osebi, ki jo je poimenoval vedeževalka in sicer gospej Zorici iz Čateža ob Savi.
 
Gospoda Braneta bi prosili, naj nam v tej temi ali pa po e-mailu pošlje več podatkov o gospej Zorici. In sicer. Ali je vedeževalka, ali ima tudi dar jasnovidnosti. Dodatno pa naj pove, ali želi gospa Zorica objavo njenih podatkov v tej temi. Gospod Brane nam je sicer dal vse njene podatke, a zavoljo zaščite osebnih podatkov zaenkrat podajamo samo njeno ime in kraj.   
 
 
POZOR: KONTAKTNI PODATKI DO JASNOVIDKE ZORICE SO NA DRUGI STRANI TE TEME.
 
Opomba: Podatkov nismo takoj objavili, ker smo se želeli prepričati, prvič o tem, ali je gospa Zorica dejansko jasnovidna, drugič pa tudi glede tega, ali nima nič proti javni objavi svojih podatkov.


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 06/Marec/2008 ob  11:14
POZOR: GLEDE PODATKOV O JASNOVIDKI SARI MEMIĆ POJDITE NA PRVO STRAN TE TEME
 

 
ŠE NEKAJ O JASNOVIDKI ZORICI
 
Zahvaljujemo se gostji foruma, ki je brala našo temo Slovenski jasnovidci in očitno prebrala naše vprašanje glede jasnovidke Zorice, ter nam podala pomembno informacijo, ki jo je izvedela od znanke.
 
Jasnovidka Zorica naj bi bila dejansko jasnovidna in sicer naj bi pri napovedih gledala v steno.
 
Podatke o gospej Zorici sicer imamo (po zaslugi gospoda Braneta). 
 


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 06/Marec/2008 ob  11:47

KONTAKTNI PODATKI DO JASNOVIDKE ZORICE MILIJIĆ

Na Dossier korupcija smo prejeli informacijo od gospoda Braneta o jasnovidki Zorici Milijić. Gospod Brane nam je podal vse informacije o omenjeni jasnovidki. Teh podatkov nismo takoj objavili, ker smo se najprej želeli prepričati, ali gre res za jasnovidko, ali zgolj vedeževalko. Sami namreč želimo resnično samo informacije o ljudeh, ki dejansko imajo dar jasnovidnosti. In ravno zato najprej preverimo, ali so ljudje pristni jasnovidci. Od ene izmed gostij foruma smo izvedeli, da je jasnovidka ZORICA dejansko jasnovidna, dodatno smo pa zasledili tudi oglas do nje, ki to potrjuje.

Ker so očitno zadeve preverjene in očitno gospa Zorica iz oglasa sodeč nima nič proti javni objavi kontaktnih podatkov na spletu, smo se odločili podati njen oglas in to v celoti.
 
 
OGLAS S KONTAKTNIMI PODATKI DO JASNOVIDKE ZORICE MILIJIĆ
(kontaktne podatke smo odebelili in obarvali rumeno):
 
 
JASNOVIDNO SVETOVANJE,

ko ne veste kako naprej, ko ste v težavah. Pomagala sem že mnogim in tudi Vam lahko.

JASNOVIDNOST JE PARAPSIHOLOŠKA SPOSOBNOST s katero (brez vedeževalskih tehnik in pripomočkov) sežem v preteklost, sedanjost in prihodnost. Vidim in imam vpogled v osebo: vizualno, misli, želje, čustva, talente; v njeno življenje: dogodki, partnerski odnos, ljubezen, delo, izobraževanje, zdravje, finance, .... zato lahko svetujem. Svetovanje poteka pod Božjim okriljem. Dobrodošli!

Svetujem po telefonu ali osebno pri meni. Najkrajši čas vedeževanja je 30 minut, cena 42 €.

Naročitev in dodatne informacije:

ponedeljek – petek od 11.00 – 19.30 ure
Tel.: 07/ 496 35 26 in Gsm: 031 402 033

OM SAI – DUHOVNO VIDENJE IN POMOČ
JASNOVIDKA
Zorica Milijić s.p.
Rimska cesta 31, Čatež ob Savi
8250 Brežice

 
 


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 08/Marec/2008 ob  02:55
 pozdravljeni,kot vidim,ste prišli do informacij za jasnovidko Saro,in verjetno pogruntali,da še deluje,in le informativno,v sredo 12.3. bo na Ptuju,kjer se da naročiti tud na osebni obisk,mislim,da bo tam do 15.3.,in mislim,da da bo tud v živo napovedovala prihodnost preko radia ptuj-kot vedno,ko pride v naš kraj,in to nekje takoj po 14.uri,za dodatne informacije v ptuju pa se da naročit preko tel.št. 051-338-631,a to je št.ge.Veronike,ki naročila sprejema-ne od gospe sare.Gospa Sara še dela,in na tak način tud skuša pomagat v dobrodelne namene.In kar se tiče natančnosti njenega vpogleda v prihodnost garantiram iz svojih izkušenj ter izkušen meni poznanih ljudi,da resnično vidi.   lp VIJOLICAPlosk


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 08/Marec/2008 ob  03:30
ŠE EN KONTAKT DO GOSPE SARE MEMIĆ
 
Vijolici se zahvaljujemo za te dodatne informacije o jasnovidki Sari Memić.
 
Torej, kontakt do nje je tudi, če ponovimo Vijoličine besede:
 
gospa Veronika: Telefon: 051-338-631.
 
 
Prav fenomenalno je slišati, da gospa Sara še vedno deluje tudi v javnosti. 
 
Če smo pa dobro razumeli, bo gostovala na Radiu Ptuj en dan med 12.3 - 15.3.2008 ob 14.-i uri. Smo prav razumeli, Vijolica? Če smo, bo potrebno "poiskati pravo frekvenco". Te oddaje ne gre zamuditi. Če smo iskreni, že komaj čakamo. Ali lahko sporočite, kateri konkretni dan bo to?
 
Samo še to. A je ona ves ta čas delovala, ali je sedaj spet začela? Mogoče kaj veste?
 
 
ZA VSE ZAINTERESIRANE:
 
Povezava do internetnega prenosa Radia Ptuj je spodaj:
 
http://stream.radio-ptuj.si:8000/listen.pls - INTERNETNI PRENOS RADIA PTUJ - KLIKNITE IN POSLUŠAJTE RADIO V ŽIVO
 
Vijolica mora samo še povedati točen čas oddaje z gospo Saro Memič. Prosili bi jo, če lahko to stori.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 08/Marec/2008 ob  17:02

Pozdravljeni.Gospa Sara Memić deluje kolikor je men znano ves čas neprekinjeno,in zagotovo vem,da bo v sredo 12.3. v Ptuju,in ko obišče naš kraj,je zmeraj na radiu Ptuj,vedno ob sredah,in to takoj po 14 uri.Na Puju ostane vedno do sobote,kjer jo lahko ljudje obiščejo v živo,seveda na naslovu gospe Veronike,podatek kje- dobijo po navodilu gospe Veronike ,TELEFONSKO SEM ŽE NAVEDLA,poslušalci lahko tud pokličejo v eter na radiju,ko bo oddaja predvajana v živo-in to še enkrat v sredo 12.3.2008,takoj po 14 uri.     lep pozdrav iz PtujaPomežik



Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 08/Marec/2008 ob  17:31
NAJLEPŠA HVALA ZA PODROBNO INFORMACIJO.
 
TOREJ - ZA VSE ZAINTERESIRANE.
 
SARA MEMIĆ BO NASTOPILA V SREDO 12.3.2008 OB 14.-I URI NA RADIU PTUJ:
 
 
http://stream.radio-ptuj.si:8000/listen.pls - INTERNETNI PRENOS RADIA PTUJ - KLIKNITE IN POSLUŠAJTE RADIO V ŽIVO
 
HTTP naslov URL povezave: http://stream.radio-ptuj.si:8000/listen.pls - http://stream.radio-ptuj.si:8000/listen.pls
 
 
Če nimate MP3 predvajalnika, potrebnega za poslušanje Radia Ptuj v živo prek interneta, na omenjenem radiu priporočajo, da si naložite Winamp.
 
 
 
http://download.nullsoft.com/winamp/client/winamp5094_lite.exe - WinAMP  (kliknite za prenos) 




 


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 10/Marec/2008 ob  15:01
Če pozna kdo še kakšnega jasnovidca, bi prosili naj nam pove.
 
Zanekrat imamo močne informacije predvsem o dveh jasnovidkah. Sari Memić, ki bo v sredo 12.3.2008 ob 14. uri gostovala na Radiu Ptuj (NE ZAMUDITE) in Zorici Milijić, omenili smo tudi še eno, Vlatko Kozlović, a več informacij o njej nimamo (razen informacije o tem, da je bila kot priča zaslišana na sodišču).


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 12/Marec/2008 ob  18:10

NE ZAMUDITE JASNOVIDKE SARE DANES OB 14 h.



Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 12/Marec/2008 ob  19:26

Sara Memić je imela zanimivo oddajo, ki je trajala od 14:05 do 14:30. Torej okoli 25 minut. 

 
Med oddajo so na Radiu povedali tudi dve kontaktni številki in sicer:

 

02 / 772 - 20 - 91

in

041 925 691

(to številko (GSM) smo imeli tudi sami že prej, pa je nismo objavili javno, a opažamo, da so jo na Radiu Ptuj objavili, zato jo bomo tudi sami)
 
 
Še enkrat se zahvaljujemo gostji Vijolici za informacijo o oddaji.
 
Če kdo ve, če bo gospa Sara gostovala še kje, naj nam sporoči. 


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 13/Marec/2008 ob  01:28
ADMINISTRATOR,NI PROBLEMA ZA INFORMACIJO,KER SEM TUDI SAMA PONOSNA,DA IMAMO V SLOVENIJI LJUDI Z DAROM,,KAKRŠNA JE GOSPA SARA.IN KAR ME NAJBOLJ VESELI JE,DA GOSPA SARA OGROMNO DONIRA ZA OTROKE,KI NIMAJO STARŠEV,KAR DOKAZUJE,DA IMA ZELO VELIKO SRCE.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 19/Marec/2008 ob  15:50
Pozdravljeni !
 
Jaz sem uspela priti osebno do gospe Sare Memić, pa naj povem, da sem bila zelo razočarana. Kot prvo, poklicala sem jo že enkrat prej, ko je gostovala na eni izmed radijskih postaj in mi je napovedala eno stvar glede službe, ki pa se je potem razvila popolnoma drugače in moški, ki ga je omenjala takrat, se ni nikoli pojavil, saj sem prej sama zamenjala službo. Ko sem prišla k njej domov, pa je bila da ne rečem skorajda nesramna, češ da se nisva zmenili za ta dan (jaz pa imam spomin zelo dober), nato pa mi je za ene tri kratke odgovore v dveh minutah zaračunala 42 EUR. In povedala spet ni nič prav, glede moje mame (njenega partnerja in bolezni je vse zgrešila, saj sploh partnerja nima), prav tako glede mene, čisto nobena stvar ni ustrezala ne iz preteklosti ne iz prihodnosti. Če bi res kaj bilo na tem, potem ne bi za dve minute hladno zaračunala 42 EUR. Ne vem, ali je imela slab dan ali kaj, samo vem, da tako negativne izkušnje še nisem imela z nobenim človekom.


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 19/Marec/2008 ob  16:17

Hm, to je pa nenavadno. Morda pa je res imela slab dan. Sicer je pa čudno, kako to, da je govorila o partnerju vaše mame, če ga ni bilo. Ali ste jo morda vi spraševali o nečem, česar sploh ni bilo?

Glede prihodnosti pa seveda ne morete vedeti, ali je ustrezalo ali ne, ker se še ni zgodila. Zelo nenavadno. Vi ste ena prvih, ki je podala kritiko zoper gospo Memić, tako da je to nenavadno.
 
Mogoče je pa v vašem primeru napačno interpretirala svoja videnja. To je tudi možno.
 
Ali lahko podate bolj natančen opis, kako je potekalo srečanje z vami in kaj ste jo sploh vprašali (brez osebnih podatkov seveda).
 
Nas najbolj zanima, kako je govorila o partnerju vaše matere, če ga ni bilo. Ali ste ji morda dali neko zavajujoče vprašanje, ali kaj? 
 
To lahko storite tukaj, ali pa prek elektronskega naslova mailto:korupcija@hotmail.com - korupcija@hotmail.com .


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 21/Marec/2008 ob  01:47
pozdravljeni.Me zelo preseneča,ko berem te kritike o gospe sari memić,a zmotljiv je res lahko vsak,enako se tud lahko zgodi gospe memić.A bi priporočala,da si pregledate tudi včerajšnji časopis Večer-torej datum 19.3.,kjer vam bo dalo marsikaj misliti o resnici ter zmotah gospe SARE.Tudi jaz osebno sem imela v ponedeljek v svojem poslovnem prostoru eno predstavitev,kjer je bila kot gostja tudi gospa Sara,in je pozneje tudi vsem prisotnim pogledala v preteklost in prihodnost,in moji povabljenci so bili neverjetno presenečeni-seveda je vse zadela.In tud računala ni ničesar takrat,res pa je,da ima ceno 42 eurov.in morda je res imela kak slab dan,jo pa zelo cenim ter spoštujem,kajti vem,da je marsikomu že pomagala,in najraje se ukvarja z ljudmi,ki resnično rabijo pomoč.In kot je dokazala z svojim videnjem......preberite večer,mal razmislite,in boste ugotovili,kakšno mnenje imajo o njej strokovnjaki.lep pozdrav


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 21/Marec/2008 ob  02:42

Hm, je imela ta tema kar močan vpliv. Je postala gospa Sara spet malo bolj prisotna v medijih. To nam je všeč.

Kar zadeva pa slabo izkušnjo Goldie pa smo že rekli (potrdili Goldie-ino domnevno), da je gospa Memić verjetno res imela slab dan. Vsak človek ima kdaj slab dan in ne naredi zadev tako, kot bi nekdo morda pričakoval, ampak prosimo, to je človeško, dodatno so pa tudi videnja nekaj zelo posebnega.
 
Tako da tudi sami takšnega primera ne štejemo kot nek dokaz nepristnosti. Niti pod razno. Še posebej zato, ker ima pa gospa Memić res ogromno pozitivnih referenc.
 
Tako, da nas ne rabite prepričevati, ker verjamemo, da je Sara Memić res pristna. Saj smo ravno njo ves čas izpostavljali kot primer pristne jasnovidke. Goldie pa svetujemo, da ne podleže skepsi zaradi morda začetne negativne izkušnje.
 
Mimogrede, tudi v oddaji z dne 12.3.2008 na Radiu Ptuj, ki smo jo poslušali, je ena izmed poslušalk rekla, da je bila veliko bolj zadovoljna takrat (12.3.2008), kot pa en dan, ko jo je obiskala zasebno. In takrat je bilo povedano, da se morda nekateri ljudje gospe Sare celo nekako ustrašijo in niso dovolj odprti, zaradi česar tudi snidenje pri teh konkretnih osebah ni nujno takšno, kot so ga pričakovali in jih ne zadovolji. Pač se zgodi.
 
Kot smo že rekli, videnja so res nekaj posebnega in prav tako so tudi jasnovidci samo ljudje. 
 
Čeprav pa sami dodajamo, da je verjetno potrebno, da bi bilo snidenje uspešno tudi iskrena želja ljudi po pomoči in tudi bolj jasna vprašanja. Dodatno pa je Sara Memić kakor vemo zelo uspešna ravno pri diagnozah bolezni, čeprav je tudi sama rekla v omenjeni oddaji, da ji ni všeč, če se mora ukvarjati samo z vprašanji glede bolezni. 
 


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 21/Marec/2008 ob  03:06

Gostja Vijolica je podala pomembno informacijo o članku o gospej Sari Memić v časopisu Večer. Tuda ta članek je napisala novinarka Damijana Žišt. Podajamo povezavo do članka:

Večer:  http://213.250.55.115/Ris2007/default.asp?kaj=3&id=2008031905305849 - Vidi v zgodovino  - 19.3.2008


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 29/Marec/2008 ob  03:05
Živjo! Pred časom sem tudi sama obiskala ga. Saro Memić in moj prvi vtis je bil, da je vse skupaj zgolj ugibanje. Namreč gospa gleda v kavino usedlino, katero spije sama in ne stranka in te potem sprašuje, kaj točno te zanima. Meni ni povedala ničesar konkretno. Prav tako ko sem jo vprašala za odhod v tujino kako in kaj bo, je rekla, da najbrž bom šla, ampak spomladi, štos je bil pa ravno v tem, ker sem v ponedeljek bila pri njej, v četrtek sem pa že letela za U.K, torej, če je jasnovidka, bi mi po moje morala sama povedati, da me čaka tujina... Tako, da jaz je ravno ne priporočam. Druga zadeva je tudi, spraševala sem glede zaposlitve, pa je rekla, da ko diplomiram, no diplomirala bom septembra, službo pa začnem s 1.4:). Naj vsak sam oceni, vendar jaz je ne priporočam. Prav tako opozorilo, vsem, ki niste študentje vam bo za 5 min računala 42 EUR, tako je hotela tudi meni, vendar mi je pred prihodom povedala, da kot študentka ne rabim dati nič, a ko sem prišla k njej je to pozabila in sem jo morala spomniti. Toliko iz lastnih izkušenj... 


Objavil (-a): Administrator
Datum objave: 31/Marec/2008 ob  01:05

Obvestilo bralcem.

Bralce obveščamo, da nam lahko podajo tudi negativne izkušnje z omenjenimi jasnovidci, če hočejo, kar so nekateri tudi storili, vendar ti prispevki ne bodo dani na vpogled javnosti. Bi pa želeli, da nam povedo katerokoli izkušnjo. Vse informacije so dragocene.
 
Razlog, da ne bomo dajali v javnost negativnih izkušenj pa je v tem, da nočemo, da bi ta tema postala svoje nasprotje. Prav tako pa tudi ni moč preverjati negativnih izkušenj nekoga, zaradi česar je problematično navajati negativne izkušnje javno.
 
Seveda pa še enkrat pravimo. Bralci nam lahko posredujejo katerekoli izkušnje z omenjenimi jasnovidci in jih bomo vzeli na znanje, a negativnih izkušenj ljudi ne bomo dajali na javni ogled.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 15/Maj/2018 ob  22:24
Za tiste,ki ste bili osebno pri Seleni,kako se vam je zdela?Ste bili zadovoljni z napovedmi in ce so se uresnicile.lp


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 15/Maj/2018 ob  23:23
Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a) Gost

Meni so zdle trenutno za eno situacijo napovedala vse enako, oziroma zelo podobno. In sicer Selena, Astro Dita pa še ene dve preko FB. Bomo vidl. Do zdj mi je Selena prav videla, tudi Barbara Šmarje v nulo, pa Astro Dita vidla prav da bo ena stvar od lani končana.

Bi pa Bojana full poklicala, kdj ga najlažje dobite, zjutraj al zveče?


Ne vem kdaj ga je najlazje.. cel teden sem poskusala priti v kontakt z njim in mi je uspelo sele vceraj zvecer okoli desete ure. Nekaj cez deset.


Hvala ti za info 😉 a je hitr Bojan? Imam vprasanje za podrocje custev in sluzba


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  08:24
Brez zamere,sem sama klicala Bojana,ampak ene tukaj niste cist pri pravi.Dramatizirate in glumite,na koncu boste se vprasali,kdaj prdne.Madonca,poklicite ga,ko imate problem,saj on sluzi na tem,ne vem,zakaj neni sprasujete,joj,a ob nedeljah dela,kdaj ga dobit... ce imas interes,bos pac slonela na telefonu.Ce nekaj hoces,moras za to tut nekaj naredit.Kje vam je samozavest in pamet?Dajte malo zrelosti od sebe.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  08:35
Pozdravljeni forumaši. Zanima me, če poznate, oz. ste že obiskali Maro Deučman, živi v Mariboru, gleda pa iz kavne usedline. Gospa je že izredno stara, bila sem mnogo let nazaj pri njej. Preteklost mi je opisala popolnoma pravilno, dogodke pa lahko rečem, da se je nekaj od tega uresničilo. Prosim za mnenje, v kolikor vam je znana, posebno gospe iz štajerskega konca. Hvala za komentarje in lep dan želim.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  09:59
Originalno objavil(-a) gost-ja

Pozdravljeni forumaši. Zanima me, če poznate, oz. ste že obiskali Maro Deučman, živi v Mariboru, gleda pa iz kavne usedline. Gospa je že izredno stara, bila sem mnogo let nazaj pri njej. Preteklost mi je opisala popolnoma pravilno, dogodke pa lahko rečem, da se je nekaj od tega uresničilo. Prosim za mnenje, v kolikor vam je znana, posebno gospe iz štajerskega konca. Hvala za komentarje in lep dan želim.

S katerega konca MB pa je?Mozen kak kontakt?


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  10:19
Iz Pobrežja, javno pa ne bi dajala kontakta, saj je gospa znana od ust do ust..


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  10:45
Pozdravljeni.Ali mi lahko katero prirorocate,da jo poklicem na linijo.Gre za podrocje ljubezni.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  10:59
Originalno objavil(-a) Gosr

Pozdravljeni.Ali mi lahko katero prirorocate,da jo poklicem na linijo.Gre za podrocje ljubezni.


Maruska ali Selena.Vsaj zame sta dobri,mogoce ima kdo se druge izkusnje s kom drugim.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  11:02
Originalno objavil(-a) gost-ja

Iz Pobrežja, javno pa ne bi dajala kontakta, saj je gospa znana od ust do ust..


Ja,razumem glede kobtakta,ni ravno fwr,da objavis brez njene vednosti,pa ce je starejsa,da se je ne obremenjuje.
Sem iz MB,oa nisem nikoli slisala za njo.Samo ce si rekla,da si bila pri njej ze davno,vprasanje,kako je danes in ce se sploh gleda.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  11:40
Gospa se prav dobro drži. Bila pri njej lani jeseni. Bila je čila in zdrava. Pa je še vedeževala, res pa je, da nikjer nič ne piše o njej in da bi bila znana. Prijetna, na koncu še pogleda v nihalo.
Jaz sem slučajno dobila njeno številko pred leti od ene znanke, ki je rekla, da je dobra.

Bom jo še obiskala, bi bilo pa zanimivo izvedeti še kakšno izkušnjo z njo.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  11:48
Da ne bo pomote. Bila sem pred mnogimi leti pri njej (10 let), lani v jeseni pa sem jo še enkrat obiskala, saj sem našla listek, kjer sem si zapisovala napovedi in njeno telefonsko številko.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  11:51
Originalno objavil(-a) gost-ja

Gospa se prav dobro drži. Bila pri njej lani jeseni. Bila je čila in zdrava. Pa je še vedeževala, res pa je, da nikjer nič ne piše o njej in da bi bila znana. Prijetna, na koncu še pogleda v nihalo.
Jaz sem slučajno dobila njeno številko pred leti od ene znanke, ki je rekla, da je dobra.

Bom jo še obiskala, bi bilo pa zanimivo izvedeti še kakšno izkušnjo z njo.


Nocem gnjavit,ampak kako bo kdo dobil izkusnje,ce ni mozno prit do nje.Vsi v MB je tut ne poznamo.Po Pobrezju pa tut ne morem hodit in sprasevat ljudi,ce poznajo gospo,ki gleda v kavo.A mi lahko das kontakt vsaj na zasebno,ce pa ne,pa bi te prosila,kam se naj obrnem oziroma kje se naj orientiram in koga naj vprasam o njej?


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  11:57
Originalno objavil(-a) gostja

Brez zamere,sem sama klicala Bojana,ampak ene tukaj niste cist pri pravi.Dramatizirate in glumite,na koncu boste se vprasali,kdaj prdne.Madonca,poklicite ga,ko imate problem,saj on sluzi na tem,ne vem,zakaj neni sprasujete,joj,a ob nedeljah dela,kdaj ga dobit... ce imas interes,bos pac slonela na telefonu.Ce nekaj hoces,moras za to tut nekaj naredit.Kje vam je samozavest in pamet?Dajte malo zrelosti od sebe.


čakaj malo punca umiri se. A ni to forum za izmenjavo mnenj al kaj? a ni boljše da se vpraša, kot da sam zagoniš 20 eur za nekaj kar ni ok. Dejte no malo manj primitivnega izražanja, ka tebi ne paše zdj. Pusti ljudi naj na forumu sprašujejo kar jim paše ok? zato pa je ta forum. Mislim ene ste pa res nemogoče in tečne preverjaš vsak f**king post kaj kdo sprašuje, Pusti ljudi naj sprašujejo kar jim paše!!!!!!


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  11:59
Ok eno vprašanje za gostjo ki se vtikuje v vsak post. kaj iam samozavest veze i izkušnjami???? haha ne moreš verjet. Človek vpraša kak je Bojan in pol ena butara prbije a niste dost samozaveste kao... hahah kira bruka stari


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  12:07
Originalno objavil(-a) Gosr

Pozdravljeni.Ali mi lahko katero prirorocate,da jo poklicem na linijo.Gre za podrocje ljubezni.


Meni najboljša od vseh Selena. Videla prav za osebe. Edin časovno mi za fax ni prav videla, ker bi lani morala že zaključit se pa še kar ukvarjam z diplomo. Ampak na čas ne dam dosti, bolj na samo vsebino. Mi pa skos enako napoveduje. Dobra tudi maja karte, vidi bistvo.

Je pa ena na FB v skupini vpogled v karte in nihalo, ime ji je Patricija, ona pa prvo vprašanje pogleda zastonj in mene je full pozitivno presenetila. Vidla vse kar se dogaja med nama in dala za naprej napoved. Kmalu se bo videlo, ali je imela prav ali ne


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  12:19
Originalno objavil(-a) Gost

Ok eno vprašanje za gostjo ki se vtikuje v vsak post. kaj iam samozavest veze i izkušnjami???? haha ne moreš verjet. Človek vpraša kak je Bojan in pol ena butara prbije a niste dost samozaveste kao... hahah kira bruka stari


Bojan ni nov, je veliko napisanega o njemu in je ze nekaj casa na sceni. To je prvo. Drugo sprasuje, kdaj ga je najlazje dobiti. Tretje, ce je hiter ali pocasen, cetrto koliko ima na minuto. Pa dobro kaj je z vami? Milijon vorasanj? Ni problem vprasati za izkusnje ampak gostja jasno da vedeti, kako je razvajena in neodlocna. Poleg tega, se ji ne da nic prebrskati, kaj je ze napisano. NO COMMENT!


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  12:28
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) gost-ja

Gospa se prav dobro drži. Bila pri njej lani jeseni. Bila je čila in zdrava. Pa je še vedeževala, res pa je, da nikjer nič ne piše o njej in da bi bila znana. Prijetna, na koncu še pogleda v nihalo.
Jaz sem slučajno dobila njeno številko pred leti od ene znanke, ki je rekla, da je dobra.

Bom jo še obiskala, bi bilo pa zanimivo izvedeti še kakšno izkušnjo z njo.


Nocem gnjavit,ampak kako bo kdo dobil izkusnje,ce ni mozno prit do nje.Vsi v MB je tut ne poznamo.Po Pobrezju pa tut ne morem hodit in sprasevat ljudi,ce poznajo gospo,ki gleda v kavo.A mi lahko das kontakt vsaj na zasebno,ce pa ne,pa bi te prosila,kam se naj obrnem oziroma kje se naj orientiram in koga naj vprasam o njej?


Če te zanima, mi piši na ZS Tijana.   Sem lani dala eni forumašici telefonsko številko od Mare, pa ni nikoli javila s povratno informacijo kako je bilo. Številke pa kot sem rekla, ne bom objavljala javno.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  12:55
Originalno objavil(-a) Gost

Originalno objavil(-a) Gost

Ok eno vprašanje za gostjo ki se vtikuje v vsak post. kaj iam samozavest veze i izkušnjami???? haha ne moreš verjet. Človek vpraša kak je Bojan in pol ena butara prbije a niste dost samozaveste kao... hahah kira bruka stari


Bojan ni nov, je veliko napisanega o njemu in je ze nekaj casa na sceni. To je prvo. Drugo sprasuje, kdaj ga je najlazje dobiti. Tretje, ce je hiter ali pocasen, cetrto koliko ima na minuto. Pa dobro kaj je z vami? Milijon vorasanj? Ni problem vprasati za izkusnje ampak gostja jasno da vedeti, kako je razvajena in neodlocna. Poleg tega, se ji ne da nic prebrskati, kaj je ze napisano. NO COMMENT!



Hvala za normalno razmisljanje.Vsaj nekdo,ki razume mojo poanto.


Objavil (-a): Katja 8
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  13:06
Originalno objavil(-a) gost-ja

Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) gost-ja

Gospa se prav dobro drži. Bila pri njej lani jeseni. Bila je čila in zdrava. Pa je še vedeževala, res pa je, da nikjer nič ne piše o njej in da bi bila znana. Prijetna, na koncu še pogleda v nihalo.
Jaz sem slučajno dobila njeno številko pred leti od ene znanke, ki je rekla, da je dobra.

Bom jo še obiskala, bi bilo pa zanimivo izvedeti še kakšno izkušnjo z njo.


Nocem gnjavit,ampak kako bo kdo dobil izkusnje,ce ni mozno prit do nje.Vsi v MB je tut ne poznamo.Po Pobrezju pa tut ne morem hodit in sprasevat ljudi,ce poznajo gospo,ki gleda v kavo.A mi lahko das kontakt vsaj na zasebno,ce pa ne,pa bi te prosila,kam se naj obrnem oziroma kje se naj orientiram in koga naj vprasam o njej?


Če te zanima, mi piši na ZS Tijana.   Sem lani dala eni forumašici telefonsko številko od Mare, pa ni nikoli javila s povratno informacijo kako je bilo. Številke pa kot sem rekla, ne bom objavljala javno.


Oj,a mi lahko ti posljes na zasebno pod Katja8.Ne najdem listka z geslom,moram poiskat med papirji.Res bi te lepo prosila.Med ten casom bom ze basla,samo da se lotim papirckov.Hvala.Ko grem,ti definitivno javim,nisem ista ,kateri si dala cifro ze prej,ziher.
Lp


Objavil (-a): Katja 8
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  13:08
Vse mi steka,prijavila sem se,je napisalo,da geslo ni pravo,zdaj pa vidim,da je.Cudo tehnike.Tijana,res te prosim za cifro,mam nek problem.


Objavil (-a): tijana
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  13:18
Sem ti poslala na ZS.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  17:13
Originalno objavil(-a) Gost

Originalno objavil(-a) Gost

Ok eno vprašanje za gostjo ki se vtikuje v vsak post. kaj iam samozavest veze i izkušnjami???? haha ne moreš verjet. Človek vpraša kak je Bojan in pol ena butara prbije a niste dost samozaveste kao... hahah kira bruka stari


Bojan ni nov, je veliko napisanega o njemu in je ze nekaj casa na sceni. To je prvo. Drugo sprasuje, kdaj ga je najlazje dobiti. Tretje, ce je hiter ali pocasen, cetrto koliko ima na minuto. Pa dobro kaj je z vami? Milijon vorasanj? Ni problem vprasati za izkusnje ampak gostja jasno da vedeti, kako je razvajena in neodlocna. Poleg tega, se ji ne da nic prebrskati, kaj je ze napisano. NO COMMENT!


No torej ce je tebi prevec vprasanj naj nekdo lepo odgovori ki je prijazen in ni tako zategi. Forum je ravno temu namenjen ane. In ce bo ena napisala da je pocasen pac enm klicala.ane...kr ne mislim zablizit 100€ za klic


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  17:53
Glede Bojana, kok je on moder časovno? Na primer v napovedovanju kontakta, oz. na splošno časovno tudi vidi?


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  17:54
joj napaka. Koliko je on točen ne vem al sem se zatipkala


Objavil (-a): fmfm
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  18:06
Koliko ima tarifo bojan?


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  18:07
Bojan ima iz Telemacha 3.19 iz telekoma pa 2.19 eur, ravno danes sem preverila


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  18:49
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a) Odziv

Se vam Maja Karte še odziva na mail, jo lahko dobite?


Ej a ves,da sem ji pred dnevi poslala mejl,pa ni odgovora.
Kako je ona ze imela tarifo?
Maja karte.pravijo je včasih nekaj časa odsotna, vendar na koncu vedno odpiše. Lahko prosim potem poročate, ko vam bo dala napoved?


Jaz sem danes dobila od nje vpogled. Je bila eno obdobje odsotna. Super zadovoljna. Trenutno v nulo, za naprej za eno stvar pozitivno, za drugo mi je pa takoj povedala, da ne bo šlo skozi. Kar pa že sama vem. Hja, ne gre vse vedno po željah. Kakorkoli, ne glede na napoved, sem zadovoljna.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  19:27
Meni je pa maja karte tak, tak.. nic konkretnega, prej kot nek psiholoski nasvet. Ravnokar sem govorila z Bojanom, v nulo vse. Je pa precej hiter, ne zavlacuje. Prej ste omenjali Vilmo iz slovenj gradca. Prosila bi za njen kontakt, ce ga kdo ima.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 16/Maj/2018 ob  21:47
Originalno objavil(-a) Gostja

Meni je pa maja karte tak, tak.. nic konkretnega, prej kot nek psiholoski nasvet. Ravnokar sem govorila z Bojanom, v nulo vse. Je pa precej hiter, ne zavlacuje. Prej ste omenjali Vilmo iz slovenj gradca. Prosila bi za njen kontakt, ce ga kdo ima.


A kdo ve, če pri Bojanu tudi gredo impulzi dol, v primeru da ga ne dobiš? pobere denar dol?


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 17/Maj/2018 ob  00:15
Originalno objavil(-a) Gost

Originalno objavil(-a) Gostja

Meni je pa maja karte tak, tak.. nic konkretnega, prej kot nek psiholoski nasvet. Ravnokar sem govorila z Bojanom, v nulo vse. Je pa precej hiter, ne zavlacuje. Prej ste omenjali Vilmo iz slovenj gradca. Prosila bi za njen kontakt, ce ga kdo ima.


A kdo ve, če pri Bojanu tudi gredo impulzi dol, v primeru da ga ne dobiš? pobere denar dol?


Samo priznaj,da se samo norcujes iz nas,ker to ni mozno,da je nekdo tako glup,nor,zabit.A srat znas it sama al uprasas na forumu,kako to gre?Resno vprasam


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 17/Maj/2018 ob  11:18
Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a) Gost

Originalno objavil(-a) Gostja

Meni je pa maja karte tak, tak.. nic konkretnega, prej kot nek psiholoski nasvet. Ravnokar sem govorila z Bojanom, v nulo vse. Je pa precej hiter, ne zavlacuje. Prej ste omenjali Vilmo iz slovenj gradca. Prosila bi za njen kontakt, ce ga kdo ima.


A kdo ve, če pri Bojanu tudi gredo impulzi dol, v primeru da ga ne dobiš? pobere denar dol?


Samo priznaj,da se samo norcujes iz nas,ker to ni mozno,da je nekdo tako glup,nor,zabit.A srat znas it sama al uprasas na forumu,kako to gre?Resno vprasam


No ti si pa res nora primitvna koza, da ne rečem kaj. KAJ SE SPET VTIKUJEŠP BUDALA BLESAVA???????? KOJi KURAC MAŠ PRAVICO-. SAMA BIOŠ CEU LAJF BOGI TVOJ DEC ČE GA SPLOH MAS KURA BUTASTA. MARŠ SPOKAJ S FORUMA ČE TE VSE MOTI JEZNORITA BLESAVA!!!!!!! Lepo sem vprašala, če pobere impulze, da ne kličem in mi pobira, kaj je s tem narobe???????????????????????????????????????? smrdljiva gamad ej ko te ni blo je blo vse lepo in prav zdj ko si že 1 leto tle pa samo blatiš pod vsak post.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 17/Maj/2018 ob  11:20
Mah gostja nima smisla se sekirat zaradi te jeznorite. Ona je itak cela drama tega foruma, n paše ji če kdo karkoli kej vpraša, s tem pa kaže da ima sama pri sebi največ težav. Verjemi, da če bi mela pošlihtano, neb visela cele dneve na temle forumu in samo čakala in gledla in čekirala vsak post kaj kdo napiše, vpraša. Jst njene nebuloze kar spregledam


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 17/Maj/2018 ob  11:21
Jst bi neki vprašala, ali če ne dobiš Bojča potegne dol denar? sam vprašam ne me napadat #damalo dela naredim jeznoriti ha ha ha


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 17/Maj/2018 ob  11:41
Ojla,
A te vedezevalke Iza,Meta se obstajajo oz.so se aktivne,ima kdo kaksne nove izkusnje?


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 17/Maj/2018 ob  12:09
Je bil kdo pri Darji v MB?


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 17/Maj/2018 ob  14:11
Js sem bila pred nekaj tedni pr Seleni.Je videla veliko,ampak ne vem no,enkrat je rekla tko,potem cist drugace.Sem mal zmedena,kaj si naj mislim.Sej je dobra,sam se mi zdi,da govori bolj tko...da neke nasvete,pr enmu vprasanju da jr neko svoje mnenje,sm jo uprasala,ce lohk konkretno vprasam,kar vidi.Potem pa da poz.odgovor.Ker ne vem,tko,nisem je mogla vsega vprasat,kokr vidi,ker so bile napovedi potem drugacne,k sem potegnil karte.Njena videnja se niso cist ujemala s temi iz kart.Zdej mi je tko mal bed,sploh zadnje tedne,ker se pac bliza nek dogodek in ne vem,ce bo tko kokr je rekla.Ima kdo podobne izkusnje,kako se je zdela vam.Sej vem,nic ni ziher,ampak vseeno.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 17/Maj/2018 ob  15:32
Originalno objavil(-a) gostja

Js sem bila pred nekaj tedni pr Seleni.Je videla veliko,ampak ne vem no,enkrat je rekla tko,potem cist drugace.Sem mal zmedena,kaj si naj mislim.Sej je dobra,sam se mi zdi,da govori bolj tko...da neke nasvete,pr enmu vprasanju da jr neko svoje mnenje,sm jo uprasala,ce lohk konkretno vprasam,kar vidi.Potem pa da poz.odgovor.Ker ne vem,tko,nisem je mogla vsega vprasat,kokr vidi,ker so bile napovedi potem drugacne,k sem potegnil karte.Njena videnja se niso cist ujemala s temi iz kart.Zdej mi je tko mal bed,sploh zadnje tedne,ker se pac bliza nek dogodek in ne vem,ce bo tko kokr je rekla.Ima kdo podobne izkusnje,kako se je zdela vam.Sej vem,nic ni ziher,ampak vseeno.
Kot sama razumem je jasnovidna, kar pomeni da so ji karte le pripomoček da preko njih vidi slike. Ne da gleda podobe na karteh. Stanka postojna kot vem je videla črnobele slike. Karte so bile že tako obrabljene da se tako ni videlo katere podobe imajo. Meni napovedi ni spreminjala.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 17/Maj/2018 ob  16:15
Kdo ti ni spreminjal napovedi Selena ali Stanka


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 18/Maj/2018 ob  08:05
Originalno objavil(-a) gostja

Kdo ti ni spreminjal napovedi Selena ali Stanka
Selena


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 18/Maj/2018 ob  10:33
Mene tudi vlece k Seleni,vidim,da je veliko pohval na njen racun ze skozi leta.No,sem prebrala tudi negativne.Je res tako dobra,se splaca it k njej?hvala in lp


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 18/Maj/2018 ob  10:57
Lej probat ni greh. Je zanimiva izkušnja, ker je jasnovidna in čutiš to njeno energijo. Sama sem bila prvič pri njej nedavno in mi je bilo ok. ker mi je kake zadeve obrazložila v detajle in dala kake smernice, kar bom s pridom uporabila. In ne sadi rožic.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 18/Maj/2018 ob  12:33
Originalno objavil(-a) gostka

Lej probat ni greh. Je zanimiva izkušnja, ker je jasnovidna in čutiš to njeno energijo. Sama sem bila prvič pri njej nedavno in mi je bilo ok. ker mi je kake zadeve obrazložila v detajle in dala kake smernice, kar bom s pridom uporabila. In ne sadi rožic.

Hvala za info.Pa ti je videla prav na primer za preteklost in trenutno situacijo?
Ker se mi je enkrat zgodilo,da so vsi po vrsti govorili da bo pozitivno,pa je bilo negativno.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 18/Maj/2018 ob  13:03
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) gostka

Lej probat ni greh. Je zanimiva izkušnja, ker je jasnovidna in čutiš to njeno energijo. Sama sem bila prvič pri njej nedavno in mi je bilo ok. ker mi je kake zadeve obrazložila v detajle in dala kake smernice, kar bom s pridom uporabila. In ne sadi rožic.

Hvala za info.Pa ti je videla prav na primer za preteklost in trenutno situacijo?
Ker se mi je enkrat zgodilo,da so vsi po vrsti govorili da bo pozitivno,pa je bilo negativno.
Bolj sem šla tja zaradi reševanja sedanjih problemov, katere poti naj se odločim in možen izzid. Precej v detajle mi je videla in svetovala kaj naj naredim. To se mi zdi super. Je pa precej realna, ne olepšuje.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 19/Maj/2018 ob  11:24
Za Seleno je bilo veliko pohval,po moje nimas kaj zgubiti.Bos vsaj vedela,na cem si in kako dalje.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 19/Maj/2018 ob  20:56
A dela Bojan tudi prek sms?Hvala...:)


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 19/Maj/2018 ob  21:13
Ne.Ima samo 090.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 19/Maj/2018 ob  21:20
Hvala ti.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 19/Maj/2018 ob  21:22
Meni je namrec zadel in ga priporocam.nihce drug razen njega in jasnovidke Sare.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 19/Maj/2018 ob  22:51
A ni tale sara ful zlobna,kako ti je sploh uspelo,da ti vedezuje,ce vsakega ze po nekaj minutah flikne ven.Nisem zasledila niti ene pozitivne ocene,razen pred casom,ko je nekdo fejkal,kok je dobra in prijazna.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 20/Maj/2018 ob  14:38
Je bil kdo v zadnjem casu pri Barbari ?


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 20/Maj/2018 ob  15:07
Barbara je meni prav vidla. Bla jezna na njo ker so vecina pravljice govorile za enga in sm misla da se ravno ta Barbara mot pa Selena ki sta negativni izid napovedale in so imele prav edine od nevem kolkih... selena mi tudi ne spreminja napovedi. Mi je lani rekla vi boste mene cez eno leto poklicala in boste glede tega moskega ze cisto pomirjena in jst sm.misla kaj ta naklada... in sem jo res letos aprila ponovno poklicala in napoved je bila zopet enaka k0t lani (splosna napoved za ljubezen) .

Edin kar mi je falila je cas zakljucka ene poslovne zadeve. Bo sele letos pa bi po njeno moralo bit ze lani.ampak ok cas mi ni toliko pomemben. Je dobra in in bi rekla da vidi zadeve.

Je pa treba bit previden... meni je vedezevalka ena tolk presinfala nekoga in mi tako katastrofo napovedala na koncu pa vidim da ni tako. Se dobro da si en jemljem napovedi dobesedno ker lahko je cist vredu moski in ti unicjo z njihovimi napovedmi vse se kar bi se lepega lahko razvilo.tako da vse napovedi jemljem z rezervo.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 20/Maj/2018 ob  15:28
Originalno objavil(-a) Gostja

Barbara je meni prav vidla. Bla jezna na njo ker so vecina pravljice govorile za enga in sm misla da se ravno ta Barbara mot pa Selena ki sta negativni izid napovedale in so imele prav edine od nevem kolkih... selena mi tudi ne spreminja napovedi. Mi je lani rekla vi boste mene cez eno leto poklicala in boste glede tega moskega ze cisto pomirjena in jst sm.misla kaj ta naklada... in sem jo res letos aprila ponovno poklicala in napoved je bila zopet enaka k0t lani (splosna napoved za ljubezen) .

Edin kar mi je falila je cas zakljucka ene poslovne zadeve. Bo sele letos pa bi po njeno moralo bit ze lani.ampak ok cas mi ni toliko pomemben. Je dobra in in bi rekla da vidi zadeve.

Je pa treba bit previden... meni je vedezevalka ena tolk presinfala nekoga in mi tako katastrofo napovedala na koncu pa vidim da ni tako. Se dobro da si en jemljem napovedi dobesedno ker lahko je cist vredu moski in ti unicjo z njihovimi napovedmi vse se kar bi se lepega lahko razvilo.tako da vse napovedi jemljem z rezervo.


Katera pa je ta vedezevalka,ki je rekla slabo za moskega,pa ni bilo dejansko res?


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 20/Maj/2018 ob  15:32
A Barbara gleda samo v karte al je tut jasnovidna.
Jer Selena je meni bila vredu,je res videla ogromno.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 20/Maj/2018 ob  15:51
Kaj barbara sploh komu napove kaj pozitivnega?


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 20/Maj/2018 ob  16:41
Originalno objavil(-a)

Kaj barbara sploh komu napove kaj pozitivnega?

Ti pa si smotka.Ce vidi negativno,a ni boljse,da pove po resnici kot pa da ti daje neko lazno upanje in da fejka?Ene ste pa res cudne.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 20/Maj/2018 ob  19:22
Zakaj pa bi bila smotka in cudna? Ocitno si ti cudna!

Logicno je prav da pove kak vidi tudi ce je negativno ampak zanima me samo zato ker vecino kaj sem prebrala je cel cas da je mela prav negativno in me je pac zanimalo ce je tudi kaksne lepe dogodke imela prav


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 20/Maj/2018 ob  19:45
Originalno objavil(-a)

Zakaj pa bi bila smotka in cudna? Ocitno si ti cudna!

Logicno je prav da pove kak vidi tudi ce je negativno ampak zanima me samo zato ker vecino kaj sem prebrala je cel cas da je mela prav negativno in me je pac zanimalo ce je tudi kaksne lepe dogodke imela prav

Te tudi jaz ne razumem.Zakaj bi bil kdo drug cuden.Cuden in bolan je tvoj nacin razmisljanja.Se strinjam z zgornjim postom:ce vidi slabe stvari,hvala bogu,da je toliko fer,da to stranki pove Ce pa ne vidi nic pozitivnega,a naj stranki laze?


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 20/Maj/2018 ob  20:11
Ojoj res nevem kaj je narobe z dolocenimi

Ona oziroma ti ali pac kdo pise mi je vseeno mene zali da sem cudna in zdaj ker jaz napisem da je ocitno ona mam jaz bolan nacin razmisljanja? Bravo!

Ce prav preberes moj komentar sem napisala da
JE PRAV DA POVE CE VIDI NEGATIVNO(niti ne pricakujem da laze ali kaj podobnega)
ampak sem le vprasala ce je komu tudi kaj pozitivnega rekla in imela prav to..
zal nevem kak se naj bolj razumljivo napisem


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 20/Maj/2018 ob  21:57
Ze spet samo kreganje.Groza.A ima kdo kaj za napisat o kaksnih izkusnjah z vedezevalkami?


Objavil (-a): fmfm
Datum objave: 21/Maj/2018 ob  02:03
Barbara mi je pred leti napovedala pa se ni nic od tega zgodilo.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 21/Maj/2018 ob  08:56
Saj to je.. enim zgresi do konca,drugim je pa ok.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 21/Maj/2018 ob  11:20
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Gostja

Barbara je meni prav vidla. Bla jezna na njo ker so vecina pravljice govorile za enga in sm misla da se ravno ta Barbara mot pa Selena ki sta negativni izid napovedale in so imele prav edine od nevem kolkih... selena mi tudi ne spreminja napovedi. Mi je lani rekla vi boste mene cez eno leto poklicala in boste glede tega moskega ze cisto pomirjena in jst sm.misla kaj ta naklada... in sem jo res letos aprila ponovno poklicala in napoved je bila zopet enaka k0t lani (splosna napoved za ljubezen) .

Edin kar mi je falila je cas zakljucka ene poslovne zadeve. Bo sele letos pa bi po njeno moralo bit ze lani.ampak ok cas mi ni toliko pomemben. Je dobra in in bi rekla da vidi zadeve.

Je pa treba bit previden... meni je vedezevalka ena tolk presinfala nekoga in mi tako katastrofo napovedala na koncu pa vidim da ni tako. Se dobro da si en jemljem napovedi dobesedno ker lahko je cist vredu moski in ti unicjo z njihovimi napovedmi vse se kar bi se lepega lahko razvilo.tako da vse napovedi jemljem z rezervo.


Katera pa je ta vedezevalka,ki je rekla slabo za moskega,pa ni bilo dejansko res?


Hja kaj,.. vse!! karakteristika, da je pokvarjen, neiskren, čist vse narobe opisala... jaz paosebo v nulo poznam da ni takšna in tud dejstva kažejo drugače. Kar sm hotla povedat je, da moreš pač najbolj sebi verjet. Ena taka ki je majava in šibka, bo vse vzela zares in začela mogole celo sovražit nekega moškega kr so ji ga šlogarce čist popljuvale. Poznam primer, ko se je ženska dobesedno ločila zarad vedeževalk. Ker je verjela ko so ji nakladale, kako jo mož vara in vse. Na koncu ni bilo sploh nič res.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 21/Maj/2018 ob  11:30
Kaksne so izkusnje z Bojanom glede casa? Meni je veliko stvari videl ampak me se ena stvar muci, ki jo je napovedal.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 21/Maj/2018 ob  11:57
Originalno objavil(-a)

Kaj barbara sploh komu napove kaj pozitivnega?


Ja, meni je nekaj malega uganla pozitivno, čeprav se je časovno kar dosti zavleklo.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 21/Maj/2018 ob  13:05
Originalno objavil(-a) g

Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Gostja

Barbara je meni prav vidla. Bla jezna na njo ker so vecina pravljice govorile za enga in sm misla da se ravno ta Barbara mot pa Selena ki sta negativni izid napovedale in so imele prav edine od nevem kolkih... selena mi tudi ne spreminja napovedi. Mi je lani rekla vi boste mene cez eno leto poklicala in boste glede tega moskega ze cisto pomirjena in jst sm.misla kaj ta naklada... in sem jo res letos aprila ponovno poklicala in napoved je bila zopet enaka k0t lani (splosna napoved za ljubezen) .

Edin kar mi je falila je cas zakljucka ene poslovne zadeve. Bo sele letos pa bi po njeno moralo bit ze lani.ampak ok cas mi ni toliko pomemben. Je dobra in in bi rekla da vidi zadeve.

Je pa treba bit previden... meni je vedezevalka ena tolk presinfala nekoga in mi tako katastrofo napovedala na koncu pa vidim da ni tako. Se dobro da si en jemljem napovedi dobesedno ker lahko je cist vredu moski in ti unicjo z njihovimi napovedmi vse se kar bi se lepega lahko razvilo.tako da vse napovedi jemljem z rezervo.


Katera pa je ta vedezevalka,ki je rekla slabo za moskega,pa ni bilo dejansko res?


Hja kaj,.. vse!! karakteristika, da je pokvarjen, neiskren, čist vse narobe opisala... jaz paosebo v nulo poznam da ni takšna in tud dejstva kažejo drugače. Kar sm hotla povedat je, da moreš pač najbolj sebi verjet. Ena taka ki je majava in šibka, bo vse vzela zares in začela mogole celo sovražit nekega moškega kr so ji ga šlogarce čist popljuvale. Poznam primer, ko se je ženska dobesedno ločila zarad vedeževalk. Ker je verjela ko so ji nakladale, kako jo mož vara in vse. Na koncu ni bilo sploh nič res.



KATERA VEDEZEVALKA ti je to rekla,ni potrebno govoriti o osebnih stvareh.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 21/Maj/2018 ob  13:56
Sem videla ja da sem sw zmotila. Na fb sloga v eni skupini. Nebi javno pisala. Privat morda povem ce pustis email


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 21/Maj/2018 ob  14:10
Ne,ni potrebno,hvala.Te neke fb skupine meni ne sedejo.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 21/Maj/2018 ob  19:35
Jah a misliš da ena ki pa dela doma je pa ok? saj te vse šloagrce ko so kao po tvoje ok, so tudi na fb brez skrbi. Tle gre pač za neko skupino kjer je gor dosti vedeževalk, meni je zastonj gledala, ampak mi je pa take krute govorila, da sem kar malo jezna na njo, kako lahko tak označi osebo, in obtoži po krivem, ki je ne pozna. Naj povem, da sem preverila stvari za katere je ta šlogarca trdial,d a so resnične, a izkazalo se je, da so popolnoma nasprotne! najbolj se zanesem na lastno intuicijo.

So mi pa vse kontaktirala sem jih 5 napovedle negativno ampak se ne obremenjujem, tud lani sm obrnala ene 15 šloagrc in mi jih je ene 12 napovedlo pozitivno, pa ravno te so se zmotle. So meli tisti 3 prav.


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 21/Maj/2018 ob  21:53
Originalno objavil(-a) Gost

Jah a misliš da ena ki pa dela doma je pa ok? saj te vse šloagrce ko so kao po tvoje ok, so tudi na fb brez skrbi. Tle gre pač za neko skupino kjer je gor dosti vedeževalk, meni je zastonj gledala, ampak mi je pa take krute govorila, da sem kar malo jezna na njo, kako lahko tak označi osebo, in obtoži po krivem, ki je ne pozna. Naj povem, da sem preverila stvari za katere je ta šlogarca trdial,d a so resnične, a izkazalo se je, da so popolnoma nasprotne! najbolj se zanesem na lastno intuicijo.

So mi pa vse kontaktirala sem jih 5 napovedle negativno ampak se ne obremenjujem, tud lani sm obrnala ene 15 šloagrc in mi jih je ene 12 napovedlo pozitivno, pa ravno te so se zmotle. So meli tisti 3 prav.


Ti si jezna na cel svet,punca. Agresija tolce in nabija na pilno.Umiri se.Ne mislim slabo.Ousti te cedezevalje nekaj casa na miru.Boljse ti bo,povem iz lastnih izkusenj.No,jaz nisem bila tako ognjevita in besedno agresivna,sem bolj drzala v sebi.Umiri se.


Objavil (-a): fmfm
Datum objave: 22/Maj/2018 ob  00:59
Originalno objavil(-a) Gostja

Kaksne so izkusnje z Bojanom glede casa? Meni je veliko stvari videl ampak me se ena stvar muci, ki jo je napovedal.



Meni že par let napoveduje neko osebo, pa je še vedno ni. :) Za trenutno stanje pa recimo, da nekaj vidi. Nevem če sploh komu da pozitivno napoved??


Objavil (-a): Gost
Datum objave: 22/Maj/2018 ob  09:52
Originalno objavil(-a) fmfm


Originalno objavil(-a) Gostja

Kaksne so izkusnje z Bojanom glede casa? Meni je veliko stvari videl ampak me se ena stvar muci, ki jo je napovedal.
Meni že par let napoveduje neko osebo, pa je še vedno ni. :) Za trenutno stanje pa recimo, da nekaj vidi. Nevem če sploh komu da pozitivno napoved??




Meni je dal eno kruto negativno in zelo pozitivno napoved. Obe sta se uresnicili. Za negativno je bilo zamika en mesec. Za pozitivno celo dve leti.



Natisni stran | Zapri okno

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info
polo ralph lauren sale polo shirt sale polo ralph lauren outlet polo shirt polo lacoste polo lacoste sale polo ralph lauren skjorta lacoste polo polo skjorta tommy hilfiger rea fred perry polo shirt fred perry sverige polo ralph lauren tommy hilfiger polos lacoste polos baratos polos ralph lauren polos lacoste baratos polos hombre polos ralph lauren outlet
Acquisto Brand Levitra Acquisto Kamagra Jelly Comprare Levitra In Inghilterra Cialis Soft Super Kamagra Acquisto Viagra Vardenafil One Day Prezzo Comprare Viagra Acquisto Cialis Super Active Acquisto Viagra Professional Kamagra oral jelly Prezzo Levitra Acquisto Red Viagra Acquisto Cialis Disfunzione Erettile Dopo Prostatectomia Radicale Acquisto Propecia Cialis Generico
Scarpe Scarpe Scarpe hogan oakley nike air presto new balance nike air max adidas Scarpe nike free nike blazer michael kors Ray ban nike huarache Adidas Scarpe Abbigliamento Asics nike flyknit scarpe converse Scarpe
Scarpe Scarpe Scarpe hogan oakley nike air presto new balance nike air max adidas Scarpe nike free nike blazer michael kors Ray ban nike huarache Adidas Scarpe Abbigliamento Asics nike flyknit scarpe converse Scarpe
canada goose jakke belstaff danmark canada goose tilbud parajumpers dame belstaff jacket canada goose danmark canada goose jakke dame barbour jakke belstaff lederjacke canada goose outlet parajumpers outlet canada goose damen duvetica mantel belstaff sale moncler jacke herren canada goose deutschland woolrich jakke canada goose børn duvetica jacke moncler jacke duvetica damen canada goose sale woolrich parka damen duvetica herren woolrich parka woolrich parka herren woolrich outlet
viagra wirkstoff viagra wirkung cialis patent cialis rezeptfrei cialis erfahrungen kamagra 100mg preis kamagra oral jelly bestellen deutschland levitra erfahrungsberichte levitra dosierung viagra online kaufen kamagra 100 kamagra 100mg levitra 20 mg levitra preis cialis 20 mg cialis kaufen viagra generika viagra kaufen