![]() |
![]() |
|
||||||||||
Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu |
||
| | ||
| Jasnovidnost | |
| |
| << Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
| Avtor | Sporočilo | |||
|
Moj Tarot
Gost
|
![]() Objavljeno: 03/December/2018 ob 22:29 |
|||
Predlagam, da o perspektivah odnosa v prihodnosti pogledamo pozneje. Sem namreč dodatno odprla karte glede 'videnja' decembra in se zdi, da se je potrdilo, da do videnja pride, toda obstaja določen 'toda', namig, da zna to srečanje oz. videnje obarvati vajin odnos drugače, kot pričakuješ ali si želiš. Zato počakajmo raje, da najprej vidiš, če in kako se bo vajino srečanje zgodilo in izšlo in potem magari pomislimo za naprej. Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen |
||||
|
Gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 03/December/2018 ob 22:59 |
|||
Hvala, saj ne mislim več sem gor hodit, ker res ni več ničemur podobno. Na vseh forumih se neprimerni komentarji brišejo, tu pa vsaka pacientka po mili volji stresa svojo gnojnico in frustracije. Večinoma kreg in astrotarot, ki brani sama sebe. Poleg ostalih... Srečno vsem še normalnim tu gor. |
||||
IP shranjen |
||||
|
Gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 03/December/2018 ob 23:51 |
|||
|
Moj tarot,
Prosila bi za odg,glede ene osebe, moski T.82, ali se nakazuje napredek iz prijateljskega odnosa v kaj vec? Oz se prijateljstvo nadaljuje dalje... |
||||
IP shranjen |
||||
|
gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 04/December/2018 ob 01:20 |
|||
|
Moj tarot in Astro,mi bodo podaljsali bolniski stalez?
|
||||
IP shranjen |
||||
|
Moj Tarot
Gost
|
![]() Objavljeno: 04/December/2018 ob 02:13 |
|||
Karte se nagibajo v smer odgovora 'ne'. Odprle so se načeloma pozitivne, lepe karte, a v taki kombinaciji, kjer je najbolj smiselna interpretacija ta, da odločevalci o tvojem staležu presodijo, da si dovolj v redu, da postaneš spet aktivna. Po namigu iz kart sodeč te končna odločitev najbrž niti ne bo preveč potrla, morda se bo izkazalo, da ti nepodaljšanje pravzaprav stori 'uslugo' oz. ti gre na roko. Boš videla, kako bo! Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen |
||||
|
Moj Tarot
Gost
|
![]() Objavljeno: 04/December/2018 ob 02:44 |
|||
Da, kaže se, da je prijateljstvo med vama/za vaju zanimivo, intenzivno, in namiguje se korak naprej, ki ga bo verjetno storil ali predlagal T. Boš videla, ali bo šlo v želeno smer! Lep pozdrav! MT |
||||
IP shranjen |
||||
|
Gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 04/December/2018 ob 06:53 |
|||
|
A mi lahko pogledate na strani 247sem vam zastavla vprasanje..lepo prosim.hvala
|
||||
IP shranjen |
||||
|
Gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 04/December/2018 ob 07:48 |
|||
|
Moj Tarot in Astro bova z osebo P. spet v ljubezenskem odnosu in ali bova imela družino skupaj?
|
||||
IP shranjen |
||||
|
Gost
Gost
|
![]() Objavljeno: 04/December/2018 ob 08:21 |
|||
|
Glede na to, da osebe večkrat prosijo in naslavljajo za odgovor Astrota in Mojega Tarota kar v enem postu skupaj, predlagam Astrotu in Mojemu Tarotu v izogib nesporazumov, da odgovori tisti-a, ki je bil-a prvoimenovan-a. V kolikor pa želijo osebe imeti odgovor od obeh, potem pa naj pač postavijo vprašanje v enem postu za Astro in v drugem postu za Moj Tarot. |
||||
IP shranjen |
||||
|
Gost
Gost
|
![]() Objavljeno: 04/December/2018 ob 08:41 |
|||
|
A ni bolje, da napišejo eno vprašanje obema skupaj kot, da se ponavlajjo ena in ista vprašanja po 2x? Ali pa, če se vse skupaj neha s temi vprašanji in odgovori. Moje mnenje.
|
||||
IP shranjen |
||||
|
gostja
Gost
|
![]() Objavljeno: 04/December/2018 ob 08:53 |
|||
Najbolje,da se neha. |
||||
IP shranjen |
||||
|
Gostja33
Gost
|
![]() Objavljeno: 04/December/2018 ob 11:47 |
|||
|
Moj tarot mi prosim pogledate, ali bom zacela s ponovnim delom za polni delovni cas? Ali bom se naprej za polovicnega. Hvala.
|
||||
IP shranjen |
||||
| << Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
|
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |
|