Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Na 100km se vidi
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Na 100km se vidi Odgovorbullet Objavljeno: 09/September/2018 ob 23:48
Originalno objavil(-a) gostja

Pa kaj tebe brigajo tuja zivljenja in h kolikim vedezevalkam kdo gre?Kaj si ti?Navaden piece of sh*t.Nula.Nic.In jaz se zabavam,ko berem tvojo zblojenost.In spokaj ze enkrat,nicvrednica.

Tuja življenja me brigajo natanko toliko, kolikor mi nudijo materiala za smeh.

Bi bilo pa zanimivo vedeti, koliko "vedeževalkam" si ti zasikala, naj spokajo, ker so piece of sh*t in ničvrednice in si odšla od njih, ne da bi plačala, ker za piece of sh*t ti pač ne plačuješ, kajne? Kajne?? Ali pa mogoče ... No, povej, koliko denarja si že zmetala za piece of sh*t! Te je najbrž sram povedati, da piece of sh*t dejansko tudi plačuješ. In ne samo to, tega ne upaš "vedeževalki" tudi povedati. Tukajle pa se nekaj usajaš in lajaš, ko dobro veš, da učinka ne bo. "Vedeževalkam" pa ne samo brez besed verjameš vsak piece of sh*t, ki ti ga postrežejo, še celo plačaš ga! In upognjene hrbtenice odideš lajat na forum. Vidiš, to me zabava v tujih življenjih!
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 04:59
Morem pohvalit g.Milko,ki ima 090.Do sedaj kar mi je napovedala se je vse zgodilo kot je rekla.Sicer z manjsim zamikom.Od zacetka sem mislila,da kr nekaj bluzi in se mi je zdelo nemogoce,da bi lahko bilo tako.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 06:22
Reklama Milke zase.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 07:20
Aa to pa sem pozabla na zacetku zveze in tudi vmes par x (sem se hotla prepricat ce spreminja napoved) mi je edino milka takoj rekla da tu nic ni da nic nebo nobenih globjih custev pa sem si tak mislila mhm kaj te ti ves.. zal se se je izkazalo za resnicno
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 09:37
Originalno objavil(-a) Na 100km se vidi

Originalno objavil(-a) gostja

Mi res ni jasno,kako si zasla na ta forum.In...bekateri imamo vseeno neko samozavest in lahko imamo poker face,tako da nihce ne joka."Srbulja' pa je carica,vsaj zame.
Kako lahko pises take bedarije o partnerstvu,ce sploh ne ves,za kaj se gre,ne poznas podrobnosti in ozadja.
Torej jaz za tebe recem,da si zbolela za kretenizmom,ampak ne bom,ker ne poznam ozadja.

Daj mi, lepo prosim, povej, kakšno točno ozadje je treba poznati, da napoveš eno od dveh možnih stvari: "bosta skupaj" - "ne bosta skupaj". Dve Srbulji sta izbrali eno možnost, ostale drugo. In tiste druge so zdaj "kr neki", "vse mim, ti dve sta pa "u nulo trofli".

Pa forum poznam že ohoho let. Je bilo že 6000 ali 8000 strani. In na vseh teh tisočih in tisočih straneh je bilo vedno, VEDNO eno in isto: "una mi je vse mim", "una mi je točno napovedala", "nujno rabim eno dobro". Pa kam, za božjo voljo, ljudje gledate, da ne vidite življenja pred nosom in rabite "napovedi" nekih babulj (in sem in tja kakega kerlca), ki vam bo ... kaj? Olajšal življenje? S čim točno?

Bravo za to!!! Se strinjam. Zenske ene so tako naivne in se ne zavedajo da je slogarija 50:50 moznosti. Samo denar vidijo. Take ki pa ne in imajo dar pa verjemite mi da se ne reklamirajo ali omenjajo s strani drugih tule gor. In men Selena recimo je tok fejk da glava pece. Nula od njenih nebuloz. In glede vez in glede faxacajt totalka mimo. Isto za neka srecanja. Lahko recem da je Mira T. Boljsa. Ostali srit tlw gor sem.probala pa ne morem za eno rect da kaj vidi. Nekaj malega ze a se to je zgolj slucaj. Tele po skupinah na fb isto sranje samo drugo pakovanje... najprej te vse izprasa od.a do z pol pa zacne napoved. Jah tko jst tud znam.

Pa.zavedajte se, da vam napoved lahko naredi vec skode kot koristi. Predstavljajte sienobogo labilno osebo ki ji napovejo samo.slabo za vezo ali partnerja pa ni nujno da bo res. Na koncu ko ji bo najmanj 5 slogarc reklo da ne bosta skupi in njenga tipa opisala kot totalnega kretene ceprav to v resnici ni, bo ona prav s temi miselnimi negatuvi naredila tocno to da se bosta razsla.. ker bonon stop razmisljala ahasej so nama tko vsi skoraj napovedal da tko ne bova skupi...mah full skode naredijo lahko slogarji sploh tile fejk.. glede te Milice je pa tud kr naenkrat 10 ljudi ki jim je top.. jst si to razlagam da si je sama mal zelela reklame narest in paczdj pise kao da je full zanimanja.. vrgla se je kost.. no ko.si na forumu ze 8 let ti pac postanejo dolocene stvari jasne.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 09:44
Originalno objavil(-a) Gostja

Morem pohvalit g.Milko,ki ima 090.Do sedaj kar mi je napovedala se je vse zgodilo kot je rekla.Sicer z manjsim zamikom.Od zacetka sem mislila,da kr nekaj bluzi in se mi je zdelo nemogoce,da bi lahko bilo tako.

No se bom se jaz glede Milke oglasila. Tudi jaz imam z njo izkusnjo. Res je da mi je cist pomesala osebo ampak ostalo pa drzi. Vsebina. Vidi slike dogodkov. In enako k9t se ostalih par dobrih. Se tudi meni zdijo dolocene napovedi nemogoce bomo vidli. Aja pa dvakrat sem jo klicala z zamikom nekaj mesecev in obakrat popolnoma enaka napoved. Pa ni taka ki jo lahko vsak poda. Gre za specificno zadevo. Je pa res da cas ne gledam. Po casu dkor nobena ne vidi pravilno.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 10:49
Originalno objavil(-a) gost

Reklama Milke zase.

Joj dejte nehajte s temi praznimi obtozevanji glede reklame.Je tut men bla dobra,sicer dakla negativno napoved,ampak je imela orav.
Vsak se sam odloci,koga bo klical.Torej ce vidis reklamo za Hofer,takoj letis tja???Mislim,ful bolano,res.
Kje pa naj potem najdemo kaksne vedezevalke?A ti jih isces v kmeckem glasu???Sam uprasam.Zakaj pa potem imamo ta forum?Tut ce je rekama,kaj pri vragu je narobe s tem....ti pa se dalje po kmeckem glasu isci
Gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostka Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 11:13
Men je Milka lani napovedla da imam letos nosecnost in selitev ampak nic od tega ni. In tud ne more bit tko kmalu. Mogoce je cas falila
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 11:26
Ima kdo izkusnje z Mirjano iz Pivke,ki gleda v fizol?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 11:33
Katero emo to misliš? Uno z Domžal?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 11:34
zgornje vezano na:
Bojan, ema, videnje meta, selena in marusa(spremenenili napoved), ika, stefka, zvezdica, jelka, barbara.. Vsi so mi rekli da boma z fantom resla razmerje ampak nisma sma sla narazen..
bella
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom bella Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 14:22
Katera deli izkušnje s Stanko z Rač, prosim.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide