![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Joj pa kako se vam da ubadat s takimi budalastinami,ce pise sama poste al ne.Pismo,poglejte,kolk se je Misa hvalila in kolk je vladinirjeva zena ponujala njegove storitve v cefurscini in kaje he elizabeta pisala.Poanta je v tem,da me en drek briga za reklamo,pa tut ce je,men je glavno,da vedezevalko sprobam. Pred dvema letoma sem bila pri Milici.Mi je cist vseeno,tut ce govori kitajsko,nen je blo glavno,da mi je videla prav,razumela sem jo pa tudi.Pa lahko cist odkrito recem,da mi je bila top.Ji nisem nic govorila,ampak samo vprasala cimbolj nevtralno in je videla ogromno.Tut take detajle,ki sem jih ze sama pozabila,pa sem se potem spomnila in je imela v nulo prav. Pa nisem nobeba Milica,tut ce clovk tko gleda,lahko ona rece kaki frendici Slovenki,naj napise nekaj pozitivnega za njo,to pa res ni problem.Ce ze trobezljate,da ne zba slovensko Pac ne zna,nen he glavno,da mi je bila top.Pa mi ni zal 2 uri voznje do nje.Tko.Moja izkusnja z njo.Kteri posti so pa resnicni in kteri so fejk,pa ne bomo nikol izvedeli,me v bistvu niti ne briga in zanima,men je sam pomembno,da vedezevalko sprobam in imam izkusnjo,tako +kot tudi-.Sama ne pisem za nikogar,bapisem samo svoje izkusnje,preberem tut druge poste in izkusnje,to pa je tut vse.Nekega dokazovanja in stalnega sumnicenja pa se ne grem,mi je butadto in skoda casa.Niti nimam nic od tega,ce fejkam in pisem tle gor nek izmisljen bullsh*t.Sej ce kdo gre h kateri,sam vidi,ce mu je ok al ne. |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
glede eme: men je dvakrat napovedala časovno različno, vsebinsko pa isto... Zato.
|
|
![]() ![]() |
|
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lahko kaj več napišete prosim o Milici. Iz česa napoveduje (karte, kava...), pa njen kontakt prosim. Morda sem spregledala kontakt, se opravičujem. Niti ne vem, iz katerega konca Slovenije je.
Hvala za prijaznost. |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Torej ta Ema je iz Fomzal?Gleda v karte?Je mozen kontakt
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
**Domzal**
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ja pa ti je ema imela prav kaj je rekla?
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
gost: ne vem še... gre pa za ljubezen
|
|
![]() ![]() |
|
g
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ema gleda karte, tarot se mi zdi
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Je mozen Emin kontakt
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A to je ta Ema,ki ima spletno stran z vijolicnimi lasmi in se dve zenski z imeni Rebeka in Vilma?A to si bila osebno pri njej al 090
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Joj nevem kaj bi rekla o emi. Podala mi je dve popolnoma razlicni napovedi v roku 1 meseca za isto zadevo
|
|
![]() ![]() |
|
Na 100km se vidi
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A pa ti drugače veš, kako se pride do nosečnosti? Al so te doma naučili, da moraš najprej Milko poklicat, če hočeš zanositi? |
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |