Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Katja 8
Novinec Član od: 03/November/2017 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 3 |
Objavljeno: 16/Maj/2018 ob 13:08 | ||
Vse mi steka,prijavila sem se,je napisalo,da geslo ni pravo,zdaj pa vidim,da je.Cudo tehnike.Tijana,res te prosim za cifro,mam nek problem.
|
|||
IP shranjen | |||
tijana
Novinec Član od: 06/December/2016 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 8 |
Objavljeno: 16/Maj/2018 ob 13:18 | ||
Sem ti poslala na ZS.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostka
Gost |
Objavljeno: 16/Maj/2018 ob 17:13 | ||
No torej ce je tebi prevec vprasanj naj nekdo lepo odgovori ki je prijazen in ni tako zategi. Forum je ravno temu namenjen ane. In ce bo ena napisala da je pocasen pac enm klicala.ane...kr ne mislim zablizit 100€ za klic |
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 16/Maj/2018 ob 17:53 | ||
Glede Bojana, kok je on moder časovno? Na primer v napovedovanju kontakta, oz. na splošno časovno tudi vidi?
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja9
Gost |
Objavljeno: 16/Maj/2018 ob 17:54 | ||
joj napaka. Koliko je on točen ne vem al sem se zatipkala
|
|||
IP shranjen | |||
fmfm
Zvest član Član od: 08/September/2016 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 126 |
Objavljeno: 16/Maj/2018 ob 18:06 | ||
Koliko ima tarifo bojan?
|
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 16/Maj/2018 ob 18:07 | ||
Bojan ima iz Telemacha 3.19 iz telekoma pa 2.19 eur, ravno danes sem preverila
|
|||
IP shranjen | |||
Lili
Gost |
Objavljeno: 16/Maj/2018 ob 18:49 | ||
Jaz sem danes dobila od nje vpogled. Je bila eno obdobje odsotna. Super zadovoljna. Trenutno v nulo, za naprej za eno stvar pozitivno, za drugo mi je pa takoj povedala, da ne bo šlo skozi. Kar pa že sama vem. Hja, ne gre vse vedno po željah. Kakorkoli, ne glede na napoved, sem zadovoljna. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 16/Maj/2018 ob 19:27 | ||
Meni je pa maja karte tak, tak.. nic konkretnega, prej kot nek psiholoski nasvet. Ravnokar sem govorila z Bojanom, v nulo vse. Je pa precej hiter, ne zavlacuje. Prej ste omenjali Vilmo iz slovenj gradca. Prosila bi za njen kontakt, ce ga kdo ima.
|
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 16/Maj/2018 ob 21:47 | ||
A kdo ve, če pri Bojanu tudi gredo impulzi dol, v primeru da ga ne dobiš? pobere denar dol? |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 17/Maj/2018 ob 00:15 | ||
Samo priznaj,da se samo norcujes iz nas,ker to ni mozno,da je nekdo tako glup,nor,zabit.A srat znas it sama al uprasas na forumu,kako to gre?Resno vprasam |
|||
IP shranjen | |||
Gost
Gost |
Objavljeno: 17/Maj/2018 ob 11:18 | ||
No ti si pa res nora primitvna koza, da ne rečem kaj. KAJ SE SPET VTIKUJEŠP BUDALA BLESAVA???????? KOJi KURAC MAŠ PRAVICO-. SAMA BIOŠ CEU LAJF BOGI TVOJ DEC ČE GA SPLOH MAS KURA BUTASTA. MARŠ SPOKAJ S FORUMA ČE TE VSE MOTI JEZNORITA BLESAVA!!!!!!! Lepo sem vprašala, če pobere impulze, da ne kličem in mi pobira, kaj je s tem narobe???????????????????????????????????????? smrdljiva gamad ej ko te ni blo je blo vse lepo in prav zdj ko si že 1 leto tle pa samo blatiš pod vsak post. |
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |