Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Katarina
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2018 ob 19:36 | |
Smilis se mi.
|
||
IP shranjen | ||
Katarina
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2018 ob 19:40 | |
Eni so pa res ubogi da morajo ponizevati ljudi da bi se pocutili dobro...taki si zasluzijo pomoc in upam da jo poiscejo.
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2018 ob 20:08 | |
Kaksne nizke so tukaj, neverjetno... lahko vas je sram, da se tako obnasate. 2x sem govorila z Bojanom. To je bilo ponavadi okoli desete ure zvecer, tako da verjetno ponavadi dela zvecer. Probaj pa bos videla. |
||
IP shranjen | ||
GOSTJA
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2018 ob 20:24 | |
Nc bat,ni razloga.Smilis se mi ti,da moras ziveti s takimi mozgancki in da si tolk tupa in neumna in postavljas butasta vorasanja.Wc .. ze samostojno pa to???? |
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2018 ob 20:42 | |
Pa nism jst popolnoma.nic jezna men se f**ka za slogarce sm.pac poklicala pa vidrla da.lahko sama sebi najbolj zaupam to je to |
||
IP shranjen | ||
Katarina
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2018 ob 21:53 | |
Najlepsa hvala za taksne informacije in razumevanje.Zelim ti vso sreco.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 22/Maj/2018 ob 22:20 | |
Po moje sreco potrebujes ti,ziveti s takimi mozgani zna bit tezko.Ampak imas sreco,da niti ne dojemas.,jaz sem ok. Upam,da bos kmalu bolj samostojna in ne tolk glupa glede na to,kaksne idiotske fore sprasujes.Se malo,pa bos tut na wc sla samostojno. |
||
IP shranjen | ||
fmfm
Zvest član Član od: 08/September/2016 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 126 |
Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 07:45 | |
A ti jo je dal na nacin ces tako pa tako se bos odlocila? Da je ze vnaprej vedu kaksno odlocitev bom sprejela? Kar vedezevalci ne smejo dajat saj je to nasa osebna odlocitev in s tem vpliva na naao usodo.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 08:25 | |
Kaj vedezevalci ne smejo dajat? Sem bila ravno prwd casom pri eni.Rekla mi je,tako in tako bo Nekaterih stvari ne mores spremenit. Pusti neke jajce o basih odlocitvah... ja,saj se sami odlocamo,ampak ce ona vidi,da se bo nekaj zgodilo,lahko jaz delam salte in ne vem kaj se vse,pa se bo vseeno zgodilo.Ce trikrat pogleda,ker nisem mogla verjet in je bil odgovor vedno isti. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 08:27 | |
In...noben vedezevalec ne more vplivat na usodo.Usode je v bistvu zelo malo.
|
||
IP shranjen | ||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 08:47 | |
Seveda če vedeževalka vidi nek dogodek v prihodnosti se bo to tudi zgodilo , vendar pa to ne velja za vsakega, ker vedeževalka ne sede vsakemu. To že vemo in treba je zato probati pri več najti tisto, ki sede ni pa to lahko. Izkušnje se pač dobijo tudi tukaj z kilometrino.
|
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 23/Maj/2018 ob 09:00 | |
A je kdo govoru z Natalija Klasinc na FB? Zenska je kao full hvaljena jst sm.jo klicala in se ne morem govorir za uresnicitve. Morda jo kdo proba? Mi je pa eno osebo tok blatila da ne vem kaj si nej mislim. Ker ta oseba se zdalec ni taksna. Ima pa ta zenska baje osebne vpoglede v Mb in pa baje preko telefona tud zastonj prvo vprasanje pogleda.
|
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |