Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 24/Maj/2018 ob 17:36 | |||
Je komu Selena zgresila?
|
||||
IP shranjen | ||||
Gostja9
Gost |
Objavljeno: 25/Maj/2018 ob 09:41 | |||
ja a ona pa lahko piše da mormo bit tiho Štajerci??? se pravi ima ona tud pomisleke glede Štajercev ane???? in ti si res pravi biser, tlele nekaj meni pišeš, kako lahko sodim človeka a ti meni da sm jst katastrofa od človeka? sama si pol ista??? ojojoj punca daj no malo preberi za seboj. In vsi vemo kdo je ta jezna baba ki preži na vsak post in blati vse kar ni po njeni volji, že eno leto to traja in nihče si več ne upa nič komentirati zaradi nje ker ji gre vse v nos. |
||||
IP shranjen | ||||
anja
Gost |
Objavljeno: 25/Maj/2018 ob 09:43 | |||
Meni je ona samo časovno zgrešila kar se tiče šolanja. Lani sva govorili septembra je rekla da letos uspe, pa ni. Se še sedaj matram z diplomo in to zelo. Ona ni sploh videla kakšne težave bom imela. Je pa imela prav glede enega moškega v nulo. In karakter in razplet. |
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 25/Maj/2018 ob 11:11 | |||
Je pa res zalostno,da se nekateri tako podrejate in ne upate komentirati.Torej nimate lastnega jaza in vas moti nek osebek,ki se ga vsi normalni izognemo oziroma ignoriramo?In klub vsenu debatiramo o vedezevalkah.Tako nizko se nisem padla,da ne bi upala napisati svojega posta in da bi se morala prilagoditi nekemu "bav bavu"tukaj na forumu. |
||||
IP shranjen | ||||
gost-ja
Gost |
Objavljeno: 25/Maj/2018 ob 11:20 | |||
Kakšne nove uresničitve od napovedi, ki vam jih je podala Marička oz. Marija iz Žalca?
|
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 25/Maj/2018 ob 11:35 | |||
Kolk jaz vem,ne dela vec ze od lani. |
||||
IP shranjen | ||||
Gost
Gost |
Objavljeno: 25/Maj/2018 ob 13:39 | |||
Meni ni.. Veliko stvari je zadela. Ona in Bojan. |
||||
IP shranjen | ||||
gost
Gost |
Objavljeno: 25/Maj/2018 ob 13:50 | |||
Verjetno nisi razumela vprasanja. Preberi se enkrat.Gostja sprasuje,ce je komu ZGRESILA in v vprasanju ni omenjala Bojana. |
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 25/Maj/2018 ob 14:59 | |||
Tvoja mama je zgresila, ko je tebe rodila!! Cel cas se vpletas v tuje poste tele neumno! Si corava ali kaj??? Ce je ze tema o Seleni, sem napisala svojo izkusnjo z njo in z drugimi. Prvi stavek je dogovor na njeno vprasanje. Kaj tebi ni jasno? Forum je namenjen za izmenjavo izkusenj in ne vpletaj se v vsak post zagrenjena babnica! |
||||
IP shranjen | ||||
gost-ja
Gost |
Objavljeno: 25/Maj/2018 ob 15:18 | |||
Gostja vsak pismen je razumel tvoj odgovor. Kar se pa tiče te gostje - ignorirajte to ženšče. Vtakne se v vsak post in živi samo za ta forum. Žalostno, ampak resnično. Zaradi takih in njej podobnih je ta forum šel v maloro.
|
||||
IP shranjen | ||||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 25/Maj/2018 ob 18:18 | |||
Se naceloma ne vpletam v ta babji ravs,ampak men ni jasno:napisala si,da je to odgovor na njeno vprasanje.Vprasanje je pa bilo,kolk se prebrala za nazaj,ce je Selena komu zgresila.Ti pa res ocitno nisi cist dobr razumela,ker si napisala,da ti je uganila.Ona he sorasevala kobtra.Pa o Bojanu jz tut nic nisem videla,da bi vprasala.Torej si ti corava,ne drugi,ce ne razumes vprasanja. Punce,ne kregajte se,vsi smo tu z enim razlogom,da si nekako pomagamo in bodrimo.Jaz osebno to kreganje preskocim,ne da se mi ubadat s tem,ampak tvoj odziv je bil neupravicen in brezveze jezen.Enostavno ignirirajte in naj se krega sama s sabo. Mejte se |
||||
IP shranjen | ||||
gostja
Gost |
Objavljeno: 25/Maj/2018 ob 18:21 | |||
Kksno pa je to obnasanje?????Zakaj si tako nizka in vpletas mamo?Pogkej raje sebe,kaj pises.In....vpletanje druzinskih clanov ni lepo.Nekateri smo ostali brez mam.Post sicer ni bil namenjen meni,ampak vsaj pri mamah se zadrzi. |
||||
IP shranjen | ||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |