Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 26/Maj/2018 ob 09:07 | ||
Katere vedeževalke pa poleg vedeževanja tudi čistijo čakre? Menda jih to tudi dosti zna in to tudi delajo. Ima kdo te izkušnje? |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 26/Maj/2018 ob 09:15 | ||
Za te cakre sem tudi sama sprasevala ze pred casom,pa ni blo nic.To,kar so pa neki oglasi in vse te reklame,pa se mi zdi,da je vse fejk.Jaz bi eno tako,da ni tolk skomercializirana in da res zna.
|
|||
IP shranjen | |||
Administrator
Administrator Član od: 30/Marec/2001 Država: Slovenija Tukaj: Ni tukaj Objave: 7363 |
Objavljeno: 05/Junij/2018 ob 15:33 | ||
Obvestilo. Zaradi tehničnih nevšečnosti (preobremenjenost resursov), ki so nastale ob uporabi foruma, je bil forum Jasnovidnost nekaj časa nedosegljiv.
Sedaj delamo na tem, da ga ponovno usposobimo, a z določenimi spremembami. Odstranili smo veliko večino prispevkov (nekaj deset tisoč), pustili smo jih le okoli 150 (malce manj), tako da lahko dosedanji uporabniki foruma uporabijo stare prispevke, da najdejo rdečo nit pisanja. Stare prispevke bomo čez čas najbrž spet dali na vpogled javnosti, a šele kasneje, da ne pride do preobremenitve strežnika. Uporabnikom foruma se opravičujemo zaradi nevšečnosti in jih vabimo, da nadaljujejo pogovore na temo Slovenski jasnovidci. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 06/Junij/2018 ob 07:59 | ||
Kje pa lahko dobim Seleno in Bojana? Hvala |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 06/Junij/2018 ob 13:08 | ||
Selena 0906612.... Bojan 0904448.... Oba sta zelo dobra. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 06/Junij/2018 ob 22:48 | ||
Jaz pa cist zmesana.Najprej sem naredila napako,ker sem sla k 4 razlicnim.In 4 razlicne napovedi.
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 07/Junij/2018 ob 10:21 | ||
Ojla,mene pa zanima,ce ima kdo kaksne izkusnje z Danielo iz Tepanja?
|
|||
IP shranjen | |||
Anahi
Reden član Član od: 11/Januar/2017 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 48 |
Objavljeno: 07/Junij/2018 ob 10:26 | ||
Zadnjic sem govorila z meto iz videnje-meta in morem rect da sem za 1x kr zadovoljna z njo. Dolocene stvari je imela prav kot npr zdravstvene tezave mene in bliznjih opis oseb, in tudi nekaj se je ze uresniclo.. ima katera izkusnje z njo?
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 07/Junij/2018 ob 11:23 | ||
Kul,da si bila zadovoljna.Meni se je mal "zasrala",ko so jo opljuvali zaradi bekih jamnov oz.kristalov na nekem sejmu,pa tut na monu je tolk samohval,se z aviona vidi,da je pisala sama.
Je pa cist ok,da si zadovoljna. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 07/Junij/2018 ob 21:01 | ||
Ali bojan ima tudi osebne obiske? Preko telefona je tako vse na hitro, boljsi so mi osebni obiski.
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Junij/2018 ob 00:58 | ||
Ne,nima os.obiskov. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 08/Junij/2018 ob 07:41 | ||
Jaz sem pred časom klicala Bojana glede neke zadeve in sem bila presenečena, kako je videl trenutno situacijo. Za naprej je dal napoved, ki je sicer možna, ampak zaenkrat še ne gre nič v to smer. Za vic sem poklicala še enkrat čez kakšen mesec in mi je povedal natanko enako ...
|
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |