Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gostja
Gost |
Objavljeno: 10/Junij/2018 ob 13:17 |
Tale natalija se mi zdi da ni vedezevalka al jasnovidna al karkoli,se mi zdi,da sam o nekih energijah bluzi.Jaz nam raje konkretne napovedi,ne nekih nasvetov.Te lahko dobim od frendic.Mi je boljse,da mi pove tko in tko vidim,ne pa neke opcije in smernice.Pol niti ne rabim hodit nikamor,opcije pozbam sama,mene zanima,kako bo,ne kako vse bi lahko bilo.Men to ne sede,ce mi rece ce bos naredila tko in tko bo tko,ce pa ne,pa je lahko drugace.Raje imam jasne odgovore.
|
|
IP shranjen | |
Gostka
Gost |
Objavljeno: 10/Junij/2018 ob 13:48 |
Stevilke od Natalije nimam ker.mi je gledla preko fb chata tako da sva se preko messengerja slisali.od selene imas pa na google samo vtipkaj jasnovidka Selena
|
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 10/Junij/2018 ob 13:50 |
Aej ni receno ce je vedetevalka ali jasnividka da bo pa zdj vidla.uf dalec od tega res. Men nobena razen selene pa jelke ni nic vidla.pa so kao neke wedezevalke pa jasnovidke...drugace pa tud selena gleda preko energij... sam za info pa je kao jasnovidna. |
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 10/Junij/2018 ob 13:52 |
Men Natalija K.ni nobenih opcij dala.jasno in jedrnato mi je napovedala kaj bo cez 4 do 6 mesecev.
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 10/Junij/2018 ob 14:46 |
Oj,mene pa zanima,ce Natalija K. gleda v karte in njen kontakt.hvala
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 10/Junij/2018 ob 15:01 |
Tud mene zanima ta Natalija. gleda tudi v kafe , ma tudi osebni obisk?
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 10/Junij/2018 ob 16:41 |
Life coach,energy healer pise na netu o Nataliji.Ne vem,ce ima to kaksno vezo z napovedovanjem prihodnosti.
|
|
IP shranjen | |
Pupa
Gost |
Objavljeno: 10/Junij/2018 ob 17:30 |
Kaj pa Palcica Guta iz fb?
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 10/Junij/2018 ob 17:52 |
So kaksne nove uresnicitve glede Bojana? Meni je danes videl situacijo v nulo, ne vem pa kaj bo za nadaljnje.
|
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 10/Junij/2018 ob 18:36 |
Natalija gleda tudi v karte, vsaj meni je tako rekla. Puste te energije. Ona se pač s tem ukvarja, ne vidim nič slabega v ttem. Meni je nekoga v nulo opisala, pa ji nisem verjela in še danes ji ne želim verjet, ker mi je preveč hudo pri srcu zanj, ampak spoznavam vedno bolj, da ima prav glede nekoga. Bo pa letos vse se pokazalo, ali je imela tudi za prihodnost prav. Nimam pa njene telefonske niti nima linije 090 ona. Vem da na FB sem jo našla v skupini neki in sem ji pisala na privat sporočilo in mi je brezplačno pogledla, najprej 1 vprašanje je rekla, ampak sva tak not padli da sva na koncu mislim da 3 ure čvekale.
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 10/Junij/2018 ob 19:18 |
Kaj pa tisti,ki nismo na facebooku,kako je mozno priti v kontakt z njo? |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 08:32 |
Za moje še ni čas. Smem vprašati, za katero področje si spraševala? |
|
IP shranjen | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |