Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 09:08 | ||
Bojan, ni omembe vreden. Totalno mimo...
|
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 09:23 | ||
Glej tako je,saj ves,da vsak ni za vsakega.Sploh ga ne zagovarjam,sem tudi sama opazila,koliko pac spremljam forum,da nikomur ni zgresil in so same pohvale.Tudi meni je pred leti videl prav,cist vse.
Sama lahko recem,da sem bila med drugim(med milijon drugimi)pred 3 leti pri Misi.Vedno srm brala same hvale in vse naj baj Sla sem od nje razocarana,nic od nic.Ni videla niti trenutnega stanja,niti prihodnosti. Punce(pa tudi fantje)ne ne narobe razumet,nikogar ne zelim simfat al karkoli,ampak se pogosto sama sprasujem,zakaj enim vidijo ful,drugim pa cist mimo. Tudi Seleno ful hvalijo,nisem zasledila nikjer,da kdo ne bi bil zadovoljen z njo.Pa ne mislim v neg.smislu,sploh ne. Ne cem,enostavno ne vem. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 09:24 | ||
za sluzbo in ljubezen.. za sluzbo videl kateri problem je nastal in zakaj ter menjavo je napovedal, kar je tudi res. Za ljubezen je videl trenutno situacijo, za nadaljnje pa bomo vidli. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 09:34 | ||
Kaksne so izkusnje z Magdaleno iz dupleka ?
|
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 09:36 | ||
Tudi jaz se sprasujem, kako je to mozno. Na primer meni sta pa Bojan in Miša najbolj podrobno videla vse, ti pa pravis, da ti je Miša bila čisto mimo... res ne zastopim, zakaj je to tako. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 09:47 | ||
Jaz sem klicala Bojana 3x za eno stvar in je vedno povedal isto. Sem rahlo šokirana ...
Ampak moti me pa, da mi Selena in Maruška (sploh slednja mi je vedno vse povedala prav tekom več let) pravita drugače .. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 09:52 | ||
Dobronamerno,ne hodi k njej.Skoda dnarja in casa.Sem ze pred leti pisala o njej.Ona govori vsem,da z njenim ogabnim riganjem cisti negativo iz ljudi.Dejstvo je,da se pred tem nazre muslija in jogurta,to njeno ogabno riganje je samo riganje in nobeno ciscenje.Meni je bluzila neke brezvezne stvari,videla ni nic,dala mi je"kao"blagoslovljeno vodo in sem jo morala poskropiti po najini postelji.Slo se je takrat za ljubezen.Cez cas sem sla k eni drugi,ki je videla in me tudi vprasala,ce sem dobila kaksno vodo za skropit.Sem rekla da ja,no,ta vedezevalka je rekla,da je bilo to z vodo eno navadno sranje.Fejk.Magdalena je navadna prevarantka,vsaj jaz imam take izkusnje z njo.Bilo pa je to leta 2009.Nikoli vec k njej. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 10:14 | ||
Jaz sem nisem sla k nobeni kaksno leto in pol.Pol pa sem sla k enim parim,bed drugim tut k Seleni,pa vse napovedi od vseh cist kontra.Za neke nepomembne malenkosti so sicer podobne,za tistonajbolj poglavitno stvar pa ene tko,druge tko. Cas bo pokazal,ampak to je ben zoprno cakat,vmes ze pozabimnavse skupaj.Ko se zgodi,ce se,se potem spomnim in vidim,da je imela katera prav. |
|||
IP shranjen | |||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 10:34 | ||
Pa je imel Bojan prav? Kako pa je s Seleno in Marusko,se ni cas al kako? |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 10:37 | ||
Bojanovo naj bi se realiziralo naslednje leto ali letos proti koncu leta, in sicer gre tu za neko večjo spremembo. Spraševala sem za partnerski odnos. Maruška in Selena pa pravita, da bo ostalo tako, kot je. |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 12:27 | ||
Je pa trenutno stanje zadel? Ali ti je dal samo napoved? |
|||
IP shranjen | |||
Gostja
Gost |
Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 13:29 | ||
Trenutno je zadel, le eno osebo je v neki lastnosti malo zgrešil. Ampak lahko je le napačno interpretiral, zato ne morem reči, da je brcnil v temo.
|
|||
IP shranjen | |||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |