Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 14:31
Originalno objavil(-a) Gostja

Trenutno je zadel, le eno osebo je v neki lastnosti malo zgrešil. Ampak lahko je le napačno interpretiral, zato ne morem reči, da je brcnil v temo.

Meni je tudi trenutno situacijo zadel , isto se mi je zgodilo, da je eno stvar malo napihnil.. sicer je imel prav ampak malo je predstavil v hujsi obliki. Mi se je pa danes realizirala ena stvar ampak je najmanj pomembna glede na druge stvari, ki jih se cakam.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 14:40
Samo čakanje. Škoda da ni Bojan že nekaj let na sceni, ne vem od 2010 recimo. To bi se sedaj že pokazalo. Sama sem tudi v zeloo neprijetni situaciji, Selena, Astro Dita,ene tri iz tiste skupince na FB prav vsi so mi napovedali neegativen razplet. Čisto sem v bedu. Bi pa še Bojana poklicala, pravte da je kruto realen?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 16:31
Originalno objavil(-a) Gost

Samo čakanje. Škoda da ni Bojan že nekaj let na sceni, ne vem od 2010 recimo. To bi se sedaj že pokazalo. Sama sem tudi v zeloo neprijetni situaciji, Selena, Astro Dita,ene tri iz tiste skupince na FB prav vsi so mi napovedali neegativen razplet. Čisto sem v bedu. Bi pa še Bojana poklicala, pravte da je kruto realen?

Vem,kako se pocutis,sem sama v podobni situaciji,trpijo pa zivci. Stvar je zivljenjsko pomembna in ni odvisna od mene,tudi moja prihodnost(finance,sluzba,denar,familija) je na zalost odvisna od nekoga drugega zaradi nekih stvari iz preteklosti.Jaz ti svetujem,da vec ne gres nikamor in ne klices vec,ce si jih ze ful menjala in vsaka pove po svoje.
Jaz sem bila pri 4 ali 5,pa tudi klicala sem,pa vsaka pove drugace.
Zdaj definitivno vec ne grem nikamor.Ne oziram se na nic,ker nimam vpliva.Pac zivim dalje.Drugo mi ne preostane.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 18:09

Meni je Bojan zabediral cel dan, tako kruto napoved kot mi jo je on dal si res moras upat povedat, niti ga pljuvam niti ga ne hvalim, ker ne vem a bo to res ali ne. Enostavno ne vem vec kaj naj si mislim.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 18:20

Meni je Bojan zabediral cel dan, tako kruto napoved kot mi jo je on dal si res moras upat povedat, niti ga pljuvam niti ga ne hvalim, ker ne vem a bo to res ali ne. Enostavno ne vem vec kaj naj si mislim.

Ej,da se ne sekiraj,ti ne bom rekla,ker je brezveze.Tolazbe pri teh zadevah ni.Povem ti edino,da dozivljem isto.Te popolnoma razumem.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 20:12
No ker je sedaj ravno razprava o Bojanu naj še jaz povem svojo izkušnjo z njim  pred dvemi leti sem se tudi sama znašla na dnu...in sem ga po priporočilu prijateljice le kontaktirala in prvič mi je dal pozitivno napoved tudi časovno po parih mesecih ko se je začelo obračat ravno kontra njegovim napovedmi mi je pa spremenil napoved češ nič ne bo iz te moke...

Isto mi je 2x spremenila napoved Selena
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 20:42
Meni je pa napovedal mosko osebo pred 3 leti, lastnosti ki iih je nastel je imel prav.. spoznala sem ga pred pol peta
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 23:21
Na monu je omenjena gospa Jana Kosmac.Pozna kdo,kaksne izkusnje?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Junij/2018 ob 23:39
Mene pa zanima,ce je bil kdo pri kaki ciganki v Pusci v MS.Te zenske po moje najbolj obvladajo.Ampak ni nikjer nobenega stika na netu,kar pripeljati tja pa se ravno ne mores in vprasat,ce imajo v vasi kaksno vedezevalko
gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostka Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 09:40
Originalno objavil(-a) gostja

Mene pa zanima,ce je bil kdo pri kaki ciganki v Pusci v MS.Te zenske po moje najbolj obvladajo.Ampak ni nikjer nobenega stika na netu,kar pripeljati tja pa se ravno ne mores in vprasat,ce imajo v vasi kaksno vedezevalko
VEDEŽEVANJE ZORA HORVAT ZORICA s.p.
Ulica ob kapelici 15 (Pušča)
9000 Murska Sobota
Pomurska regija, Slovenija

Tel: (02) 528 14 43
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 10:02
Originalno objavil(-a) gostka

9000 Murska Sobota

Oj,
A si bila ti pri njej,izkusnje,.....
gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostka Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 10:35

Originalno objavil(-a) gostka

9000 Murska Sobota

Oj,
A si bila ti pri njej,izkusnje,.....
Ne nisem, so mi pa cigani zanimivi, meni še niso šlogali, bila sem pa priča ko nekomu iz roke so, čisto naključno. Nadvse zanimivo.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide