Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 10:55
Če je to ta Jana sicer priimka se ne spomnim več ko je bila pred cca 4 leti omenjena tu gor in je iz Viča je ne priporočam je bilo veliko negativnega napisanega o njej podobno kot o Elizabeti in Zinki
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 11:04
Originalno objavil(-a) gostka

Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) gostka

Mene pa zanima,ce je bil kdo pri kaki ciganki v Pusci v MS.Te zenske po moje najbolj obvladajo.Ampak ni nikjer nobenega stika na netu,kar pripeljati tja pa se ravno ne mores in vprasat,ce imajo v vasi kaksno vedezevalko
VEDEŽEVANJE ZORA HORVAT ZORICA s.p.
Ulica ob kapelici 15 (Pušča)
9000 Murska Sobota
Pomurska regija, Slovenija

Tel: (02) 528 14 43

Oj,
A si bila ti pri njej,izkusnje,.....
Ne nisem, so mi pa cigani zanimivi, meni še niso šlogali, bila sem pa priča ko nekomu iz roke so, čisto naključno. Nadvse zanimivo.

Ah skoda,sem mislila,da si bila pri njej.
Ja,je fascinantno,sem bila pogosto tut v tujini pri ciganki na svincu,se mi zdi,da one najbolj obvladajo te zadeve.Pa naj bi bile dobre tut za kofe,tega pri ciganki se nisem probala.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 11:10
Ne vem,ce je to ista Jana,kot tista,ki je bila omenjena tukaj pred leti.No,toliko negativnih kritik ni imela kot E.in Z.,je bilo kar nekaj punc zadovoljnih s to Jano.Ampak kontakta ni mozno najdit niti za eno,niti za drugo Jano.
Tina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Tina Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 12:22
Ta Jana z Viča si je sama pela hvalospev po forumih ko mi je rekla da je na tekočem kaj se dogaja na forumih... No moje izkušnje z njo vse je bil brc v temo mi je takrat za tipa govorila da bova skupaj ustvarila družino bla bla pa oh in sploh on se  pa niti  oglasil več ni zamenjal tel ...
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 13:01
Mah,saj ni edina,ki je sebe hvalila po forumih,tudi Misa je to pocela,prav tako Vladimirjeva zena oz.nekdo v njegovem imenu,ki zna slovensko.Verjami,da vse vedezevalke spremljajo forum,se hvalijo in pisejo v imenu strank,kako vse prav vidijo.
Sploh nikogar ne zagovarjam,ni pa ravno to lepo.
Jaz sem nevtralna,oziroma kako naj recem,"navadna".Na forum napisem svoje iskreno in dejansko mnenje in resnicne izkusnje.
Naj se hvalijo kokr hocejo,vsi smo naleteli na take,ki so bile cist mimo.Ampak po drugi strani,je cist ok,nekje si moramo nabrati kilometrino in logicno je,da ne bomo naleteli vedno na "fajno"vedezevalko.
Jaz sem bila pri tolikih,ki so bile katastrofa,da sploh vec ne vem,ce bi se spomnila imena vseh,kaj so mi vse nalagale.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 13:42
Saj zato je brez veze brati tukaj kdo je dober, kdo pa ni. Najboljse, da jih vsak nekaj proba in si sam zbere tisto, ki njemu ustreza. Sicer pa, jaz ce se odlocim, da mi je nekdo dober in da mi pase, me ne zanima tudi ce negativno pisejo o tej osebi. Ker kakor pohvale so lahko tudi kritike vcasih namerno napisane.. tako da, tukaj iskreno mnenja nic ne stejejo. Je pa prav da se zve za nove osebe. Jaz sem jih dala cez najmanj 15 in sem z vecino bila razocarana.. katastrofa od katastrofe kake nebuloze so se izjavljale. Najvecji polom so bili suzana, dea, tina,marusa...ne bom niti nastevala vec, ker ni smisla... zal, da je nekdo popolen pa tudi ni.. kar tudi nekako zastopim. Med boljsimi so mi pa Misa, Bojan, Selena.. to je pa tudi nekako to.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 14:07
Originalno objavil(-a) Gostja

Saj zato je brez veze brati tukaj kdo je dober, kdo pa ni. Najboljse, da jih vsak nekaj proba in si sam zbere tisto, ki njemu ustreza. Sicer pa, jaz ce se odlocim, da mi je nekdo dober in da mi pase, me ne zanima tudi ce negativno pisejo o tej osebi. Ker kakor pohvale so lahko tudi kritike vcasih namerno napisane.. tako da, tukaj iskreno mnenja nic ne stejejo. Je pa prav da se zve za nove osebe. Jaz sem jih dala cez najmanj 15 in sem z vecino bila razocarana.. katastrofa od katastrofe kake nebuloze so se izjavljale. Najvecji polom so bili suzana, dea, tina,marusa...ne bom niti nastevala vec, ker ni smisla... zal, da je nekdo popolen pa tudi ni.. kar tudi nekako zastopim. Med boljsimi so mi pa Misa, Bojan, Selena.. to je pa tudi nekako to.

Malo nelogicno si napisala vse skupaj,da iskreno mnenje ne steje.Potem pa ti napises tiste,ki so ti bili ok in tiste,ki ti niso sedli.Torej....ne razumem....zakaj sploh pises nekaj,ce nima smisla??????Potemtakem tudi tvoje mnenje ne steje.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 14:09

[QUOTE=Gostja] Saj zato je brez veze brati tukaj kdo je dober, kdo pa ni. Najboljse, da jih vsak nekaj proba in si sam zbere tisto, ki njemu ustreza. Sicer pa, jaz ce se odlocim, da mi je nekdo dober in da mi pase, me ne zanima tudi ce negativno pisejo o tej osebi. Ker kakor pohvale so lahko tudi kritike vcasih namerno napisane.. tako da, tukaj iskreno mnenja nic ne stejejo. Je pa prav da se zve za nove osebe. Jaz sem jih dala cez najmanj 15 in sem z vecino bila razocarana.. katastrofa od katastrofe kake nebuloze so se izjavljale. Najvecji polom so bili suzana, dea, tina,marusa...ne bom niti nastevala vec, ker ni smisla... zal, da je nekdo popolen pa tudi ni.. kar tudi nekako zastopim. Med boljsimi so mi pa Misa, Bojan, Selena.. to je pa tudi nekako to.

Malo nelogicno si napisala vse skupaj,da iskreno mnenje ne steje.Potem pa ti napises tiste,ki so ti bili ok in tiste,ki ti niso sedli.Torej....ne razumem....zakaj sploh pises nekaj,ce nima smisla??????Potemtakem tudi tvoje mnenje ne steje

Ne ne steje, saj ne ves niti kdo pise, ane? Inteligentni bodo zastopili, kaj sem zelela povedati. Lep pozdrav vsem skupaj :)
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 14:35
Mam tut js obcutek,da nisi najbolj brihtna.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 15:17
Je bil kdo na kaksnem osebnem obisku?
Lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 21:28
Mi lahko prosim svetujete kakšno vedeževalko, s katero ste bili zadovoljni, ki dela preko maila? Hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Junij/2018 ob 21:45

Mi lahko prosim svetujete kakšno vedeževalko, s katero ste bili zadovoljni, ki dela preko maila? Hvala

Meni osebno je bila najboljsa Dea tarot Hrvaska.Meni je situacijo na ljubezenskem podrocju in takratnega partnerja videla v nulo,brez slabe vesti lahko recem,da je imela 100% prav v svoji napovedi.
To je moja izkusnja.Kot vedno,saj verjetno sama ves,da vsak ni za vsakega in logicno,da so verjetno tudi tisti,ki niso bili zadovoljni z njo.
Mi je ful obsirno odgovorila,napisala tudi,kaj bi bilo,ce bi sla nazaj k njemu in posledice.To sem podzavestno cutila sama,ona mi je dala le potrditev.Tut ga je opisala karakterno v nulo.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide