Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gost
Gost |
Objavljeno: 13/Junij/2018 ob 10:14 |
jaz sem nekajkrat klicala piko na astrolife in lahko rečem da kar vidi situacije...morda komu v pomoč...
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 13/Junij/2018 ob 16:53 |
Se strinjam da si naj vsak najde tisto vedeževalko, ki mu največ vidi, ker ene so dobre za koga, za drugega pa niso. tudi sama sem jih probala kar veliko pa sta mi samo dve do zdaj dobri, obe sta mi dobro vidli iz zoca. Nekaj se mi je že uresničilo, nekajn pa še čakam. Čeprav dosti drugim pa nista bili. Nočem delati reklame, vsaka si mora najti sama tisto, ki jim najbolj sede.
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 13/Junij/2018 ob 19:33 |
Danes sem govorila z Bojanom. Situacijo je videl v nulo.. obvlada.
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 13/Junij/2018 ob 22:45 |
Pred leti sem Bojana klicala enkrat,videl v nulo.Sicer ful negativno in kruto(on je ful prijazen,situacija je bila kruta),ampak meni je takrat povedal ful realno,brez olepsevanja.Imam sedaj ful brutalno grozno situacijo,zbiram pogum,da ga poklicem.Ceprav sem sama sebi rekla,da je bilo vsega dovolj,vec kot leto nisem bila nikjer,naenkrat pac pride nekaj vmes in dobila sem 4 razlicne napovedi od 4 razlicnih.Nic kaj fajn vse skupi.
|
|
IP shranjen | |
Talia
Gost |
Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 00:04 |
Prejšnji teden sem bila pri Violeti v Celju. Gospa je iz Beograda in je jasnovidna. Pove v nulo brez kave ali kart. Dela preko društva Izvir.
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 08:38 |
A lahko kontakt in koliko racuna.Te iz juga imajo ponavadi ful visoke cene. |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 10:01 |
Ima kdo izkusnje z Danijelo iz Tepanja
|
|
IP shranjen | |
Jasna
Gost |
Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 10:26 |
Prosim povej kaj več... Sem brala o njej in me zelo zanima. v juliju je spet v Sloveniji...
Je še kdo bil pri njej? |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 10:34 |
Jaz bom cist odkrito povedala,meni to nic kaj ne disi.Pred leti je bila ena takih Branka Simic.Jaz budalo sem bila pri njej v Medvodah,kjer je sprejemala stranke v eni hotelski sobi.Potem ne je toliko zmanipulirala glede te crne magije,sem bla pri njej v Banja Luki.Joooj,ko se spomnim,da sem bila tako neumna,me je dobesedno sram,da to sploh pisem.Vem,vse sem si kriva sama,ampak me je olupila za cca 5000€,pa se pralni prasel sem ji morala nositi dol v bosno.
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 12:12 |
Lahko kaj več poveš o Violeti? Kako se jo lahko dobi?
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 13:08 |
Meni do sedaj vredu Niky -po mailu,kratka tocna. In ricky v tujini,ampak je malo drazje. Zanima pa me ta violeta?ali zna kaj slovensko?koliko racuna?
|
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 19:06 |
Kateri ricky? Ta iz amerike ko je pred casom blo tu govora?
Lahko prosim vec poves o njem in koliko dejansko vidi prav? In ali ima tudi preko emaila ali chata? Ce je to ta stran si se probala koga drugega? |
|
IP shranjen | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |