Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 19:08
Talia... glede Violete, tudi jaz sem bila pri Violeti  prvič ko je gostovala v Celju. Naj povem moje izkušnje z njo so sila slabe ženska mi je napovedala eno družinsko zadevo da bo tako in to 100% in sedaj ko je vsega konec vidim da mi je zgrešila čisto vse ...

žal mi je da sem se peljala iz Portoroža v Celje povrhu pa še cena je ubijalska ima 100€ za 15 min ko sem bila pri njej .Postavila sem ji vprašanje še za  splošen pogled za prihodnost ni znala nič kaj povedati samo da bo dobro..žal to zame niso nobene napovedi. Na koncu mi je pod nos pomolila naj napišem kako  sem bila ful zadovolna in kako je ona dobra...žal tega nisem mogla pisat če nisem bila zadovoljna z njo...

Mi je pa ena ki nima cene in ni opevana tu gor situacijo videla v detajle in zgodilo se je po napovedi te ki nima cene in ni tu opevana.
Tako da smo potem več kolegic poizvedovali o tej hvaljeni Violeti na Srbskih portali in o njej ni nobene info da kako je dobra ...

Ta violeta je isto sra..je kot Vladimir...z razliko da je Violeta še bolj oderuška...
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 19:10
Ja Niky dela preko maila pri nas. Ricky ja stran psychicsource. Meni ok in najvec od vseh, ja probala se kristine in tudi ful ok ima pa isti stil kot niky, direkt vprasanje in kratek odg. . . Prosim se za mnenja koga res dobrega pri nas in od violete mnenja.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 19:20
Gostja tudi mene je sram da sem se peljala iz Portoroža v Celje k Violeti za mlatenje prazne slame. Res pa je da ta Izvir napihne reklamo pa naj si bo od Bracota ali sedaj od Violete da glava boli mi nori folk pa nasedemo...

Ne ta Violeta govori samo Srbsko...Imamo v Sloveniji dosti mnogo bolših vedeževalk in jasnovidk...To je moje mnenje ..Ne zapravljajte denarja ni vredna tega
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 20:06
Sama sicer nisem bila pri Violeti,ampak se popolnoma strinjam s puncami,ki imajo z njo negativne izkusnje.Ampak nekateri se znajdejo:bajdejo neko x iz juga in jo hvalijo in naredijo nega reklamo.Mislim 100€ za 15 minut,to je bolano.Ona v enmu dnevu zasluzi za nov avto.Pokvarjen folk,ki to organizira.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 20:52
Mi prosim lahko pomdgas s to ki nima cene in vidi .mi lahko prosim das kontakt res bi rabila sem v res obupni situaciji, lahko tudi preko tebe.prosim te lepo, ce se strinjas ti pustim majl pa mi napises tam vec.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 20:56
Ja niky ima mail nikym3@yahoo.com, na ameriski strani pa imam z ricky jem, kristine in kimberly izkusnje. Ostalo ni omembe vredno. Zal, razen ene ki se ne ukvarja s tem vec... prosim pa za to ki je pisala res da mi pomaga z to ki vidi in ne racuna 0.lp,xti
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Junij/2018 ob 21:04
Ko berem te poste,men je kr slabo.Sem ze prej napisala za Branko Simic.Ko me je izmozgala do konca,se ji vec nisem oglasila na telefon.Klicala je nonstop,vsak dan,neorekinjeno.Ko sem se hodila v Banja L.,me je tolk znorela s to crno magijo,da groza.Kot sem ze rekla,je zelela,kaj vse zeli iz SLO,jer je hao slovebacko mnogo bolje.Je ne krivim,sem bila sama tuk butasta,pa je to ze 10 jet nazaj,ampak dnarja mi je pa res zelo zal.Ampak je pa bila prava nanipulatorka,ni kaj.Ko sem se enkrat ogladila na telefon,je rekla,da mi bo varedila crno nagijo,jer sem jo skenslala.Se samo spradujem,kolk je bilo takih kot jaz.Po moje je zivela kot kraljica dol v bosni.
Ni poanta v tem,imam tudi pozitivne izkusnje z zenskami od dol,ampak obstajajo pa take,ki so lacne na denar,pozrtne do konca ,nimajo pojma o vedezevanju,folk pa napizdujejo in dajejo kazno upanje Tarife pa take,ocitno ene mislijo,da mi Slovenci dobesedno serjemo denar.
Meta
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Meta Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2018 ob 09:21
Pozdravljeni
Izgubila sem št Mire T. na 090
Jo kdo ve prosim....
Hvala.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2018 ob 09:51
No še to bi dodala k tem mojim napisanim postom ki sem svojo izkušnjo z Violeto delila z vami forumaši.

v Maju so me iz agencije Izvir spet obveščali preko maila in me vabili da je Violeta spet v Celju in da sem lepo povabljena na njeno videnje...mi je žal da sem mail zbrisala sicer bi ga objavila tu da nebi nasedlo še več obupanih ljudi ki bi jih še finančno izčrpala ta Violeta..

Potem sem čist znorela in jim napisala da baba nima pojma napoved oz njeno videnje zgrešeno do amena in ni več možno da se obrne drugače ker je zadeva dokončno zaključena. Izvir ji je preposlal pom mail njej nato me je pa začela klicarit in sms-e pisat in maile pošiljat...

Zato nasvet sam stran od IZVIRA in Violete... 
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2018 ob 10:09
Gostja rada bi ti pomagala za to ki ne računa ko si dal kolkor si  lahko, sam je prejšnji mesec prenehala delat zaradi bolezni, je rekla da ni pošteno do ljudi da jim daje napačne napovedi ker če nisi zdrav tudi pravilno napovedati ne moreš ker karte so energije in tisti ki dela s kartami in je bolan karte napačno odgovarjajo...lahko pa rečem da je bila edina ki mi je videla situacijo do pike natančno a je bila najslabša situacija v primerjavi z jasnovidno Violeto

Sedaj tudi sama iščem kakšno novo ki bo dobra
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2018 ob 10:14
Se opravičujem za napako sem hotela napisat da je bila  ta ki ni imela cene najbolša od vseh kar sem jih sprobala..najslabša do sedaj je bila pa Violeta 
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Junij/2018 ob 11:52
Jaz pa ne razumem, zakaj je za ostale jasnovidce možno podati negativne izkušnje (recimo za Violeto), za Saro Memić pa ne? Zakaj niso kriteriji za vse enaki?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide