Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Junij/2018 ob 15:39
Sama sem bila pred leti pri Darinki.Jaz sem bila z njo zelo zadovoljna.Potem raje nisem vec nic napisala,ker so ne hoteli nekateri prepricati,da ona izvkece iz cloveka,da nima pojma,...Sem samo napisala svojo izkusnjo,ne maram pa,da mi bekdo nekaj vsiljuje.Mislim,ce mi zenska vidi v nulo in pove kot je in mi da pravilno napoved,ne morem lagat in reci,da ni ok,ce mi je videla vse v nulo.Slo pa se je za ljuvezen. Ce pa vekdo z njo ni bil zadovoljen,pa nisem kriva jaz in ne mi vsiljevat nekaj,kar se mi ni zgodilo.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Junij/2018 ob 19:18
Sana sem tudi bila pri Seleni,ne vem,kaj naj recem.Se mi zdi,da nekaj vidi,ampak se mi zdi,da tako dobra tudi ni,kot je hvaljena tukaj na forumu.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 16/Junij/2018 ob 21:28
Ima kdo izkusnje z jadnovidko olivijo. Na njenj fb strani pise da ima stevilko 090142660 in 0906888
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Junij/2018 ob 22:17
Originalno objavil(-a)

Ima kdo izkusnje z jadnovidko olivijo. Na njenj fb strani pise da ima stevilko 090142660 in 0906888

Jaz se spomnim(glede na to,da manjka skoraj cel forum iz preteklosti),da je imelo vec ljudi probkeme z njo,naj bi klicarila stranke in jim grozila.Preveri raje,tolk se spomnim.
Gostja21
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja21 Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 13:09
Samo stran od Olivije!!!!! večje katastrofe še nisem doživela. Nakladala je tako pravljico da fertik.... vse je bilo kontra!!! Plus tega je noro prepričana v svoj prav in kako je ona nezmotljiva dejansko pa pojma nima in gre se ji samo za denar.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 13:17
Kaj se sploh dogaja s tistimi pred leti:Dea,Olivija,Joka,Nessa,polno nekih An,a so vse bile muhe enodnevnice al kako?
Janja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Janja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 16:41
Elizabeta Homec je edina katera mi je vse videla in napovedala pravilno ,tudi Misa.Za ostale vedeževalke pa povem da je vse mimo i
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 18:02
Meni se pa je danes uresnicila Bojanova napoved. Vsi so govorili drugace kot on, a napovedal je edini pravilno.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 18:37
Kaj pa ti je napovedal?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 19:12
Jaz pa sem malo zmedena, sem jih poklicala par (med njimi Bojana in Seleno), pa mi vsi enako govorijo, Sara pa je trdila drugače.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 19:38
Originalno objavil(-a) Janja

Elizabeta Homec je edina katera mi je vse videla in napovedala pravilno ,tudi Misa.Za ostale vedeževalke pa povem da je vse mimo i

Men pa tale Betka katastrofa vseh katastrof.Kje si nasla Miso,ce vec ne dela.Se dvema mojima prijateljicama vec ne gleda ze kr neki casa.
Betka je men kr bluzila po svoje,tezko ji je dopovedat,da ni tko niti v trenutni situaciji,potem zaglumi in rece,ja,tko in tko vidim.Ce zba ona vedezevat,ne cem no.Od vseh sta mi najvecji polom Elizabeta in Zinka z njenimi crkami.Skoda cajta,dnarja in poti.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 19:41
Originalno objavil(-a) gostja

Jaz pa sem malo zmedena, sem jih poklicala par (med njimi Bojana in Seleno), pa mi vsi enako govorijo, Sara pa je trdila drugače.

Men so 4 dale 4 razlicne napovedi.Zdaj vec ne grem nikamor,ne klicem nobene,ker bom se bolj zmedena.Ena rece cist kontra kot druga,ta tretja zopet po svoje,ena me vidi na cisto neki drugi lokaciji,v glavnem nic lusno.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide