Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 19:42
Originalno objavil(-a) Gostja

Meni se pa je danes uresnicila Bojanova napoved. Vsi so govorili drugace kot on, a napovedal je edini pravilno.

Kdo pa ti je napovedal drugace kot on?
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 19:53
Glede Bojana me še nekaj zanima. Od kdaj že deluje, ima kakšno spletno stran? Malo mi je čudno, ker vas ima toliko izkušnjo z njim, na spletu pa ga sploh ne najdem.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 20:11
Originalno objavil(-a) gostja

Glede Bojana me še nekaj zanima. Od kdaj že deluje, ima kakšno spletno stran? Malo mi je čudno, ker vas ima toliko izkušnjo z njim, na spletu pa ga sploh ne najdem.

Bojan je bil zelo kratek cas na sceni pred priblizno 2 ketoma.Nato je izginil,pred kratkim se je zopet pojavil.Nen je bil hud,takrat videl v nulo,kolk vem,nima nobene spletne strani ,osebnih obiskov in se ne oglasuje.Pred casom je ena prijazna forumasica dala kontakt,verjetno ni hotel delat tko na siroko.Ima pa veliko pohval.Je cist kul,men je cudno edino to(pa ne mislim v slabem smislu)da smo z njim vsi zadovoljni in da vsem prav napove.Ker je vedno isto:se pojavi kaksno novo ime,najprej ful hvalijo,cez cas pa kao ni vredu.Pri Bojanu pa je vse pozitivno.Oziroma napove pravilno,tudi ce je negativno.Vsaj pri meni je bilo tako.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 20:23
Ja, saj to, ker so vsi zadovoljni z njim. Ne me narobe razumet, super, tudi zase si noro želim, da se mi uresniči.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 20:29

Ja, saj to, ker so vsi zadovoljni z njim. Ne me narobe razumet, super, tudi zase si noro želim, da se mi uresniči.

Men je videl v nulo,je ocitno res dober,ni bilo kritik na njegov racun,mislim,da je samo en napisal,da mu je bil mimo,drugace pa same pozitivne izkusnje.Oz.pravilne napovedi.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 21:00

Meni se pa je danes uresnicila Bojanova napoved. Vsi so govorili drugace kot on, a napovedal je edini pravilno.

Vse opevane.. Maruša, Zinka, Suzana...Zadel mi pa je na področju ljubezni.
suny
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom suny Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 21:06
Mi lahko prosim poveste za tole Nicky,  nikym3@yahoo.com.. koliko računa, in kako poteka. Hvala lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 21:27

Vse opevane.. Maruša, Zinka, Suzana...Zadel mi pa je na področju ljubezni.

To je zdej mal butasto reci vse opevane.Vsak ni za vsakega,to ze vemo.Men je na primer Maruska prav napovedala eno stvar,ko sem jo klicala pred meseci.Tut Suzana mi je bila ok,Zinka pa ne,ker mi je nastevala samo crke,brez bilokaksnih napovedi.
Tko da pisat opevane,je mal tko tko.Sama vidis.Potem lahk jaz recem tud za ktere druge,ki so kao opevane.Sej pa ves,kako je,da vsak ni za vsakega.Teb na primer Maruska ni sedla,men je pa "opevana" in cist ok,glede na to,da mi je videla res v nulo vse detajle,tut tiste neprijetne in grde.
Opevane je relativno in pisat to,ktere so opevane,je bedarija.

Vsak ima svoje poglede in obcutek,katera mu je vredu.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 21:29
Originalno objavil(-a) suny

Mi lahko prosim poveste za tole Nicky, 

nikym3@yahoo.com.. koliko računa, in kako poteka.

Najboljse,da ji posljes mejl in njo vprasas.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 21:38
Mene pa nekaj zanima:a je Bojan komu zgresil?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 21:49

Mene pa nekaj zanima:a je Bojan komu zgresil?

Meni je zamešal moško in žensko osebo,vendar je zadel napoved, spol je pa zgrešil. Pa dosti časovnega zamika... vendar glede časa je verjetno zelo težko napovedati.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Junij/2018 ob 22:05
Pa si vseeno vedela,kako stoji situacija,glede na to,da je pomesal mosko in zensko osebo?Jako si vedela,kako in kaj.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide