Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Junij/2018 ob 07:32 |
Jaz sem ga dvakrat vprašala isto, a na drugačen način. Gre za dve osebi, enkrat sem vprašala za eno, drugič, kako bo z drugo in je bila zgodba popolnoma ista.
|
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 19/Junij/2018 ob 09:03 |
A ima kdo izkušnje z vedeževalko Elfrido?
|
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Junij/2018 ob 09:23 |
Glede Bojana: tudi jaz sem ga vprašala konkretno za eno osebo, ko je napoveal razplet, pa sem vprašala še, kdaj zadevo vidi časovno.
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Junij/2018 ob 09:38 |
Meni je rekel, da bo šele v naslednjem letu razplet. Vem že sama, da ne bo v kratkem roku. Res me zanima, kaj bo. Je pa za sedanje stanje povedal take detajle, da sem bila čisto presenečena. |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Junij/2018 ob 12:36 |
A Bojan pri delu uporablja karte, kaj drugega ali pa kar vidi stvari?
|
|
IP shranjen | |
Gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Junij/2018 ob 13:25 |
Uporablja karte, mada vcasih se mi zdi da tko hitro govori, da jih niti ne odpre. |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Junij/2018 ob 13:51 |
Meni je za eno vprašanje takoj pogledal karte, potem sem vprašala še nekaj s tem povezano, je najprej odgovoril, potem pa še preveril v kartah.
|
|
IP shranjen | |
petra
Gost |
Objavljeno: 19/Junij/2018 ob 14:47 |
Jaz pa sem klicala Meto in se mi je zdelo, da trenutno situacijo zelo dobro opiše. Ne sprašuje, ampak kar govori. Zanima pa me, koliko se uresniči, in koliko velja časovno, če ima kdorkoli izkušnje.
|
|
IP shranjen | |
Gost
Gost |
Objavljeno: 19/Junij/2018 ob 15:52 |
Aha se pravi je Bojan hiter, to mi je všeč, da ne dolgovezi. Kot je ena zgoraj že napisala, da ji je ok da pove direktno, tako je tudi meni ok. Ker se mi ne ljubi poslušat celih romanov, pa nekih energetskih for pa kako moramo sebe ljubit. to že vse vem. In po opisanem bom klicala Bojana. Uf me je kr strah, ker vidim da je direkten in verjetno tud negativnih napovedi ne špara. Saj boljše kot pa one nakladačice.
Kdaj pa Bojana najlažje dobite? jaz bi ga po 21.30 klicala upam da ga dobim, pa morda kdo vee, če se slučajno ne javi, ali gre denar dol kljub vseeno? |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Junij/2018 ob 16:05 |
|
|
IP shranjen | |
gostja2
Gost |
Objavljeno: 19/Junij/2018 ob 16:05 |
mislim, da ne gre dol, da gre šele, ko se javi.
javi, kako boš zadovoljna. :) |
|
IP shranjen | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 19/Junij/2018 ob 16:42 |
Jaz sem bila pri Darinki 2x.Mi je bila ful vredu.Telefona vec nimam,verjetno se bo nasla kaka forumasica,ki ima njeno cifro.Malo je problem,ker manjka skoraj cel forum in je bal tezje poguglat.
|
|
IP shranjen | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |