![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Kaj pa ti govoris? Na starem forumu je bilo veliko pohval na racun Bojana. Razmerje pohval in kritik je bilo enako kot je sedaj... kasni hudobnezi ste tu, to je neverjetno. Si pa zmagovalna z izjavo, da ga pa vseeno klices in rabis. Bravo 👏 |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
To se tudi sama sprasujem ze dolga leta.Ampak sem se naucila jemat napovedi za prihodnost z rezervo.Ker sem vedno mislila,ce mi je katera v nulo videla preteklost in sedanjost,itak da bo tudi napoved za prihodnost prava.Pa se je pogosto zgodilo,da ni bilo tako.Glej,ne vem,tudi meni ni jasno. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Zato, ker je prihodnost spremenljiva. Tisti, ki so ti videli preteklost in sedanjost definitivno niso slabi. Moje mnenje je, da vedno obstaja vec opcij in da je včasih tezko napovedati za katero opcijo se bo kdo odlocil. Dolocene stvari se lahko napovejo, dolocene pa ne, dolocene so spremenljive, dolocene pa ne.. zato pol mislimo, da so vsi slabi vedezevalci/jasnovidci ker so se v napovedovanju opredeili le za eno opcijo, v izzidu pa na koncu pride do druge opcije. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Joj ti pa tvoje opcije. Pamwtna da kr groza s temi tvojimi opcijami. Pusti to,da je prihodnost spremenljiva.Ampak ce ti vedezevalka rece tako in tako bo in ne govori o nobenih opcijah,ampak jasno vidi,kaj bo.Opcije my ass. |
||
![]() ![]() |
||
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() Zakaj pa potem obstajajo vedezevalke,ce ti dajo napoved?In ti fantaziras o opcijah....sanjaj se dalje |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Bravo za zadnja posta.kasne nekaj opcije..ali vidi ali ne vidi. Hebale vas opcije no opcije vem sama!!!!
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ja,tocno to.Pismo,ce ne bi vedela za opcije,ne bi sla k vedezevalki. Ravno vedezevalka ti pove al crno al belo oziroma da neko napoved.Res,hebale te opcije,pametnjakovicka,nekam si jih vtakni. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
No, ker ste tako pametni.. vidim, da ste zato tudi najdli po vasih kriterijih “popolno vedezevalko”.
|
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ni cudno, da je povprecen IQ v Sloveniji 98 😂😂😂 “Vsi pametni in sposobni”.
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sklepaj po sebi,glej sebe,brigaj se zase,druge pusti pri miru.Jih ne poznas.Jaz komentiram na podlagi tvojega posta. |
||
![]() ![]() |
||
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
se ne strinjam s to razlago - po mojem se da preteklost in sedanjost razbrati, zna to lahko vsakdo, ki se nauči branja kart ali razvija intuicijo -- jasnoslušnost in jasnočutnost. če se zraven nauči še branja in povezovanja simbolov iz kart ti zna napovedati preteklost in sedanjost... to nima nobene veze z nikakršnim darom jasnovidnosti... in taka, ki zna na ta način brati karte je večina izmed teh na linijah - znajo povedati sedanjost in preteklosti - prihodnosti pa seveda ne... največkrat se zgodi,da ti napovedo za prihodnost tisto kar mi v tistem trenutku si predstavljamo, želimo,da bi se zgodilo v prihodnosti... torej recimo primer: jaz imam rezerviran dopist zdajle za naslednji teden na določeni lokaciji... in kličem danes zgornjega napovedovalca na liniji, ki zna odlično razbrati iz kart, ali kakšnih drugih pripomočkov sedanjost in preteklost, priihodnosti pa ne (seveda trdi,da jo zna) - ampak je ne zna... iz kart prebere tisto kar si trenutno jaz predstavljam,da se bo zgodilo v prihodnosti... torej jaz ga kličem danes, ko sama načrtujem,da grem naslednji teden za en teden na dopust na morje recimo v Grčijo na otok z letalom: in ga vprašam kako bo z mojim dopustom in mi bo iz kart prebral,da vidi,da sem dopust že rezervirala in da vidi,da grem naslednji teden na morje na neko lokacijo, kjer je okoli vse morje - kot otok in da bom šla z letalom.... torej iz kart mi je prebral tisto, kar jaz v sedanjem trenutku že pričakujem,da se bo zgodilo v prihodnosti - torej prebral je moje sedanje misli in načrte za prihodnost... ni napovedal prihodnosti. In potem se zgodi,da recimo hipotetično se zgodi,da agencija odpove let in aranžma, dobimo denar nazaj in v zadnjem trenutku grem na morje na hrvaško z avtom... torej zgornji ni videl niti napovedal prihodnosti, ker ni napovedal nič od tistega kar se je zgodilo, ampak je bral in povedal samo tisto, kar sem jaz v trenutku klica razmišljala in načrtovala za prihodnost... Zdaj pa za razliko od teh jaz jim pravim naučeni bralci sedanjosti in preteklosti - za razliko od teh, obstajajo redki pravi jasnovidci, ki pa vidijo v prihodnost, vidijo kar se bo nekomu zgodilo - ne vplivajo na njegovo prihodnost, ampak vidijo kako se bo on kot oseba sam odločal in to povedo - to so pa pravi jasnovidci - in ti so redki... oni zgoraj opisani s temi pravimi nimajo nobene povezave in taprvi so brez vsakršnega daru... in pri teh taprvih, ki imajo znanje branja trenutnega razpoloženja in razmišljanja, zato potem prihaja do spremenjenih napovedi - ker napovedujejo po dnevih - tisto kar mislimo in kako se počutimo v trenutku klica... če bi jaz tistega prvega poklicala, ko bi že vedela,da mi je agencija odpovedala let in da grem na hrvaško na morje in ne v grčijo - bi mi tisti bralec trenutnih misli to tudi prebral iz kart, ker bi jaz to že vedela... sam v prihodnost pa tega ni znal napovedati in videti spremembe, ki ni bila odvisna od mene... pravi jasnovidec, bi jo napovedal in videl. Uporabljeni primer je hipotetični, da sem lahko na njem razložila kako jaz vidim te, ki ne povedo nič za prihodnost prav, za sedanjost in preteklost pa; prihodnost pa ob vsakem morebitnem klicu spreminjajo in je vsakič drugačna napoved. Seveda je, zato ,ker berejo naše trenutne misli, vedenje, razpoloženje, pričakovanja v trenutku klica. Včasih celo njihova pričakovanja in razmišljanja. Povem zdaj pa resničen primer- pri nas nam je pred časom ušla papiga - sem klicala deo, ki je poceni in hitra, samo naj mi pove, če nam ga bo uspelo najti. me je vprašala na prostost je ušla - sem rekla ja, seveda je ona sz njenimi mislimi zagotovo vplivala na napoved, zdelo se ji je neverjetno da bi prička še dobili, če je ušel na prostost - in mi je zatrjevala,da ga ne bomo več našli. zdaj pa lep konec - hvala bogu zares in vsem angelom varuhom, katere sem prosila in molila,da ga najdemo, smo ga še isti dan do večera imeli nazaj doma na varnem. Gotovo je ona s svojimi mislimi vplivala na napoved, saj se ji je zdelo neverjetno,da bi papigo, ki odleti na prosto še kdaj našli in zato je bila njena napoved odraz njenih misli in prepričanja in ne napoved dejanske prihodnosti, kaj se bo zgodilo. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ti pa tako bluzis,da si neverjetna.
Ampak zanimivo...omenjas,da znajo brati misli....a ti jih znas?Dej raje bluzi dalje in zivi v svojem blodnjaku nelogicnih misli.Po moje sama ne ves,kaj si pisala,kaj sele drugi...Bog pomagaj,kaj zemlja nosi. |
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |