Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Talia
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Talia Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 09:03
Tudi meni je Selena popolnoma zgrešila napoved. Napovedala poroko,
pa sva se s tipom razšla. Tudi jaz menim, da mora vsak najti vedeževalca s kompatibilno energijo.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 10:45
Meni se je skozi leta že pri dveh vidnejših zgodbah zgodilo, da je Selena popolnoma zgrešila napoved za prihodnost. Je pa trenutno stanje vedno pravilno opisala ...
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 10:54
Zakaj nikoli prej nihce ni pisal o zgresenih napovedih Selene?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 11:04
Originalno objavil(-a) gostja

Zakaj nikoli prej nihce ni pisal o zgresenih napovedih Selene?

Tudi jaz se to sprasujem. Šokirana sem, kako so jo zdaj popljuvali. Jaz sem bila zadovoljna z njo. Sicer iskreno na tem forumu včasih ne veš, a to oseba iskreno kdaj napiše... ker predvidevam,da vedeževalci vedo za to stran in včasih iz tekmovalnosti pljuvajo druge ali pa samo ena oseba napiše 5 različnih postov. Ne pravim, da so to fejk komentarji, ampak pravim, da včasih je tudi to možno. Najboljše je zato, da sam probaš in sebi najdeš tisto, ko ti sede... ker tukaj vidim, lahko samo zmešaš glavo.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 11:10
No jaz nisem vedežavalka, ampak bom takole rekla. Selena ni slaba, vidi trenutno situacijo, lani samo ona in pa Barbara sta realno videli, da z nekom ne bom skupaj. Ampak kar se tiče od letos od aprila dalje pa obup od Seleninih napovedi. Vse ampak res VSE od a do ž je šlo v kontra kot je ona napovedala. Govorim tako za področje faksa kot ljubezni. Napovedala mi je nekega mlajšega moškega, pa kako bo to všečnost in zaljubljenost, pa da kako bom jaz morala vztrajat. Ah nič od nič. S popolnoma drugo osebo in na drugačen način sem skupaj. Barbara pa kapo dol, je vse prav vidla, tud Jelka. Selena pa se malo precenjuje. Ne rečem da nič ne vidi, vsekakor nebi bila tako dolgo na sceni če bi bila slaba, ampak meni žal vse mimo. Tud za fax je trdila že lani septembra da do konca 2017 zagotovo zaključim da vidi uspeh bla bla... no še dons se matram z diplomsko. Isto tista Mira Tahirovič in Marička Žaleec, samo bluzenje
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 12:32
Gost lepo napisano podobne izkušnje imam tudi jaz  s Seleno tudi men je opisala novega tipa oh in sploh in kdaj ga spoznam in da bo to romanca na kubik...

Se sprašujete zakaj so šele sedaj kritike na račun Selene, ja seveda sedaj že marsikdo lahko piše o uresničitvi. saj par tednov al pa mesecev se še ne pokaže zgrešena napoved po dveh ali večih leti pa zagotovo.

ja res sem ga spoznala a ni bilo nobene romance in nič od napovedanega ostala sva zgolj znanca...isto je bluzila Marička in Jelka iz Žalca
neža
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom neža Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 13:40
Zanima me, koliko let je na sceni Bojan, če katera ve? Da imam malo občutka, ali bi se nepravilne napovedi že pokazale.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 13:47
Originalno objavil(-a) neža

Zanima me, koliko let je na sceni Bojan, če katera ve? Da imam malo občutka, ali bi se nepravilne napovedi že pokazale.

Ce se prav spomnem, se je pojavil leta 2015... tu nekje. Meni je na ljubezenskem podrocju napovedal pravilen razplet. Videl je drugo osebo, prevare, novo osebo.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 13:51
A je bil kdo osebno pri Bojanu?
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 14:38
jst imam občutek,da tale bojan ve,da se njegovo ime tukaj pojavlja, in ima zdaj nekega agitatorja tukaj, ki piše kako vse on zadane.
Takoj ko se pojavijo, kakšni dvomi nekoga v te vedeževalce na linijah, se čudežno oglasi nekdo, ki pove,da bojan pa ni tak, da bojan, čeprav je na liniji, je pa super oh in sploh.

well, jaz sem skeptična do tega. je ena nekaj časa nazaj že pisala,da ji nekoga omenja ta bojan že dalj časa v napovedih, pa se še vedno očitno ni pojavil, čeprav bi se menda kao že naj. To sem jaz tukaj prebrala.
Zgleda da le ni tako perfekten ta bojan :)
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 14:39
Originalno objavil(-a) gostja

A je bil kdo osebno pri Bojanu?

Bojan nima osebnih obiskov.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 14:45
Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a) neža

Ce se prav spomnem, se je pojavil leta 2015... tu nekje. Meni je na ljubezenskem podrocju napovedal pravilen razplet. Videl je drugo osebo, prevare, novo osebo.

Ja,2015.Tut men povedal tako napoved za takratnega partnerja,je imel prav.No,edino nove osebe ni napovedal,nisem sla pitem vec v vezo.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide