Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 15:22
Originalno objavil(-a) gost

jst imam občutek,da tale bojan ve,da se njegovo ime tukaj pojavlja, in ima zdaj nekega agitatorja tukaj, ki piše kako vse on zadane.
Takoj ko se pojavijo, kakšni dvomi nekoga v te vedeževalce na linijah, se čudežno oglasi nekdo, ki pove,da bojan pa ni tak, da bojan, čeprav je na liniji, je pa super oh in sploh.

well, jaz sem skeptična do tega. je ena nekaj časa nazaj že pisala,da ji nekoga omenja ta bojan že dalj časa v napovedih, pa se še vedno očitno ni pojavil, čeprav bi se menda kao že naj. To sem jaz tukaj prebrala.
Zgleda da le ni tako perfekten ta bojan :)

To ne vem, ce kdo za njega pise pozitivne kritike... meni je iskreno zadel razplet na podrocju sluzbe, vendar je bilo casovnega zamika ter je zamenjal mosko in zensko osebo.. vendar dejstva in okoliscine ter spremembe je pravilno opisal in napovedal.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 16:37

jst imam občutek,da tale bojan ve,da se njegovo ime tukaj pojavlja, in ima zdaj nekega agitatorja tukaj, ki piše kako vse on zadane.
Takoj ko se pojavijo, kakšni dvomi nekoga v te vedeževalce na linijah, se čudežno oglasi nekdo, ki pove,da bojan pa ni tak, da bojan, čeprav je na liniji, je pa super oh in sploh.

well, jaz sem skeptična do tega. je ena nekaj časa nazaj že pisala,da ji nekoga omenja ta bojan že dalj časa v napovedih, pa se še vedno očitno ni pojavil, čeprav bi se menda kao že naj. To sem jaz tukaj prebrala.

Well,kdo pa je rekel,da je Boljan oh in sploh.Jaz osebno napisem,kaj mi je rekel,imel je prav in to je to.Ce pa imas viska casa in se ubadas s tem,kdo kaj napise,pa pojdi v akcijo,pridobi IP naslove,ugotovi,kdo kaj pise,pa bos verjetno koncno mirna.Jaz recem tako:ce kdo pise za Bojana pohvale ne vem,sama lahko recem,da mi je videl v nulo do potankosti.Nobena vedezevalka ali vedezevalec ni perfekten,ne vem,od kje take zablode.Cak mal,ce sem bila zadovoljna z njim,a naj se zlazem in napisem,da mi je zgresil???Sem vedno napisala,s katerimi sem bila zadovoljna in katere so kiksnile.Ti,roko na srce,pa meni ne bos diktirala,koga lahko pohvalim in koga ne,si me prevec nepomemben faktor.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 28/Junij/2018 ob 17:06
Originalno objavil(-a) gostja

Well,kdo pa je rekel,da je Boljan oh in sploh.Jaz osebno napisem,kaj mi je rekel,imel je prav in to je to.Ce pa imas viska casa in se ubadas s tem,kdo kaj napise,pa pojdi v akcijo,pridobi IP naslove,ugotovi,kdo kaj pise,pa bos verjetno koncno mirna.Jaz recem tako:ce kdo pise za Bojana pohvale ne vem,sama lahko recem,da mi je videl v nulo do potankosti.Nobena vedezevalka ali vedezevalec ni perfekten,ne vem,od kje take zablode.Cak mal,ce sem bila zadovoljna z njim,a naj se zlazem in napisem,da mi je zgresil???Sem vedno napisala,s katerimi sem bila zadovoljna in katere so kiksnile.Ti,roko na srce,pa meni ne bos diktirala,koga lahko pohvalim in koga ne,si me prevec nepomemben faktor.

Se podpisem.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 29/Junij/2018 ob 11:19
Ima kdo izkusnje z petro iz
https://www.facebook.com/Svetovanjeosebna-in-duhovna-rastjasnovidnost-785399028238621/
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 29/Junij/2018 ob 12:52
No, jaz pa v tole pljuvanje Selene ne verjamem čisto nič. Predolgo že hodim k njej (20let) in moje prijateljice tudi. Ne rečem, da se kdaj najde tudi kritika seveda. Tole je pa pomoje malo za lase privlečeno.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 29/Junij/2018 ob 13:09
Saj ni pljuvanje.
Selena je zelo v redu, sedanje stanje v nulo, tako zdaj, ko sem jo klicala parkrat zaradi nekega odnosa, kot približno 10 let nazaj, ko je šlo za nek drugi odnos. Vedno trenutno dogajanje v nulo, vse vidi, ampak po napovedih se v nobenem primeru ni izšlo ...
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 29/Junij/2018 ob 13:16
Originalno objavil(-a) Gostja

No, jaz pa v tole pljuvanje Selene ne verjamem čisto nič. Predolgo že hodim k njej (20let) in moje prijateljice tudi. Ne rečem, da se kdaj najde tudi kritika seveda. Tole je pa pomoje malo za lase privlečeno.

Ni nobeno pljuvanje,jaz osebno nisem bila z njo zadovoljna,ker mi je zgresila.Samo povem svojo izkusnjo.Tako kot ti svojo.Je pa malo za lase privleceno,da je zdaj tista skupina,katerim Selena sede,uzaljena.Je pa kul,da tebi sede,to je glavno in da ni za lase privleceno.Lahko pa napisemo,ce mi zgresi Mi je zgresila tut Maricka,Misa,Jelka.A je za lase privleceno?Napisem,kar zelim.Ce mi ne sede,mi ne sede.Ce mi,tudi to napisem.Pa nic ne privlecem za lase.Pa ce ze imas tolikoletne izkusnhe,bi lahko vedela OSNOVO:VSAK NI ZA VSAKEGA.Je treba tut kritiko sprejet.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 29/Junij/2018 ob 14:46
Originalno objavil(-a) gostja

Ni nobeno pljuvanje,jaz osebno nisem bila z njo zadovoljna,ker mi je zgresila.Samo povem svojo izkusnjo.Tako kot ti svojo.Je pa malo za lase privleceno,da je zdaj tista skupina,katerim Selena sede,uzaljena.Je pa kul,da tebi sede,to je glavno in da ni za lase privleceno.Lahko pa napisemo,ce mi zgresi Mi je zgresila tut Maricka,Misa,Jelka.A je za lase privleceno?Napisem,kar zelim.Ce mi ne sede,mi ne sede.Ce mi,tudi to napisem.Pa nic ne privlecem za lase.Pa ce ze imas tolikoletne izkusnhe,bi lahko vedela OSNOVO:VSAK NI ZA VSAKEGA.Je treba tut kritiko sprejet.

Niste razumela, za lase privlečeno mislim na to, da se kar naenkrat najde več postov en za drugim z negativno kritiko. V to ne verjamem. Preveč nelogično. Na tem forumu sem že od samega začetka in ja, je bila tudi že negativna kritika. Samo ne na kupu. Seveda verjamem, da tudi komu ni zadela. Verjetno je v tridesetih letih tudi ona že doživela negativno kritiko. Očitno jo zna dobro sprejeti, če je še vedno na sceni. Jo ne branim zato, ker je meni super, saj ga ni človeka ki bi bil nezmotljiv. Z njo vred.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 29/Junij/2018 ob 16:11
Meni je Selena tudi videla pravilno, tako da se tudi ne bi strinjala z pljuvanjem. Je pa res da vsak ni za vsakega. Prav tako poleg Selena mi je prav videl Bojan.
fmfm
Zvest član
Zvest član

Član od: 08/September/2016
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 126
Odgovori skupaj z navedkom fmfm Odgovorbullet Objavljeno: 29/Junij/2018 ob 17:02
Originalno objavil(-a)

Ima kdo izkusnje z petro iz
https://www.facebook.com/Svetovanjeosebna-in-duhovna-rastjasnovidnost-785399028238621/

Meni je ona u redu...tebi?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 29/Junij/2018 ob 17:07

Oprosti ampak sklepaj zase. Meni je falila pa konec. ČE mi z nekom napove vse kontra kot dejansko je, in mi reče uff kašen uspeh, jaz pa uspeha nimam (magisteij), pol jeee zame to brc v temo. In če bi mela ona kj pojma bi vidla da fax še nebo tko hitr končan ane. Plus tega mi je take pravljice napovedovala, kako se bom jst zaljubla pa da kašn bo on, pa da vidi to pa ono. Mah djte no.... nikoli in nikdar. Vse je v kontra šlo kot je ona napovedla. Pa še za enga bivšga sem jo mimogrede vpašala kaj vid, je rekla uh on bo sam dolgo, dolgo... je zaključil z njo. aha itak, ona pa noseča zdj... to je za mene vse mimo in ne morem rečt da je ona jasnovidna kr še jaz znam več.... in ona se ma za nevem kok sposobno
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 29/Junij/2018 ob 17:59
Originalno objavil(-a) Gost

Oprosti ampak sklepaj zase. Meni je falila pa konec. ČE mi z nekom napove vse kontra kot dejansko je, in mi reče uff kašen uspeh, jaz pa uspeha nimam (magisteij), pol jeee zame to brc v temo. In če bi mela ona kj pojma bi vidla da fax še nebo tko hitr končan ane. Plus tega mi je take pravljice napovedovala, kako se bom jst zaljubla pa da kašn bo on, pa da vidi to pa ono. Mah djte no.... nikoli in nikdar. Vse je v kontra šlo kot je ona napovedla. Pa še za enga bivšga sem jo mimogrede vpašala kaj vid, je rekla uh on bo sam dolgo, dolgo... je zaključil z njo. aha itak, ona pa noseča zdj... to je za mene vse mimo in ne morem rečt da je ona jasnovidna kr še jaz znam več.... in ona se ma za nevem kok sposobno

Že stokrat en več napisano. "Ni vsaka za vsakega"! Enim Selena sede , drugim pač ne." Poišči si pač drugo, ki ti bo vidla prav. Bo šlo?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide