Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 02/Julij/2018 ob 19:08
Originalno objavil(-a) Laura

Tu ste itak vse tako pametne, da vam že kar škodi. Selena je na vašo jezo ena najuspešnejših v Sloveniji. Drugače ne bi bila toliko let na sceni (ena z najdaljšo dobo). Saj starih poleg nje, skoraj ni več. Očitno ji gre dobro, če samo od tega živi. Pa se požrite kure nevoščljive. Enako je z Mišo. Še kar dela, samo je toliko pametna, da takih bolnic kot ste tu gor, ne spusti blizu. Lp

Eni ste neverjetni.Kako lahko nekomu nekdo rece bolnica?Zakaj?Ker ji je ena vedezevalka zgresila in nekdo tega enostavno ne more sprejet?A ker so ene zenske dolgo na sceni,so nezmotljive al kako?Dajte se mal skulirat in ne pisat takih bolanih.Jaz sem bila pri Misi ze pred leti,uresnicitve na zalost nula.In kaj baj zdaj?Grem na forum in lajam na druge,da so bolnice???Madonca,kdaj boste dojele,da vsaka vedezevalka vsakemu ne vidi.Tko pac je.Dajte to sprejet.Delate se lepe in fine,na forumu pa se pokaze realna slika in grd karakter.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 03/Julij/2018 ob 01:16
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Laura

Tu ste itak vse tako pametne, da vam že kar škodi. Selena je na vašo jezo ena najuspešnejših v Sloveniji. Drugače ne bi bila toliko let na sceni (ena z najdaljšo dobo). Saj starih poleg nje, skoraj ni več. Očitno ji gre dobro, če samo od tega živi. Pa se požrite kure nevoščljive. Enako je z Mišo. Še kar dela, samo je toliko pametna, da takih bolnic kot ste tu gor, ne spusti blizu. Lp

Eni ste neverjetni.Kako lahko nekomu nekdo rece bolnica?Zakaj?Ker ji je ena vedezevalka zgresila in nekdo tega enostavno ne more sprejet?A ker so ene zenske dolgo na sceni,so nezmotljive al kako?Dajte se mal skulirat in ne pisat takih bolanih.Jaz sem bila pri Misi ze pred leti,uresnicitve na zalost nula.In kaj baj zdaj?Grem na forum in lajam na druge,da so bolnice???Madonca,kdaj boste dojele,da vsaka vedezevalka vsakemu ne vidi.Tko pac je.Dajte to sprejet.Delate se lepe in fine,na forumu pa se pokaze realna slika in grd karakter.

Ne, če so dolgo na sceni pomeni da so DOBRE. Drugače ne bi bile, pa saj Slovenija je majhna! Če bi bile slabe, bi max 3 leta to delale pa bi se zaključilo. Ne pa 20+ D!?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Julij/2018 ob 06:21
Ni nujno,da so dobre,ce so toliko let na sceni.Popolnoma zgresena fora.Ene imajo samo dobro taktiko oglasevanja,to je vse in boj za prezivetje.Forumi mi niso verodostojni,ker nikoli ne ves,kdo pise poste.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Julij/2018 ob 09:49
A je mozno prekiniti to diskusijo o Seleni?
gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostka Odgovorbullet Objavljeno: 03/Julij/2018 ob 10:12
Originalno objavil(-a) Gostja

Sama v njej nisem sodelovala, me je pa hudo zmotilo, da jo je v postih napadala ena in ista razočarana oseba. Stila pisanja se pač ne da skriti.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Julij/2018 ob 12:03
Originalno objavil(-a) gostka

Sama v njej nisem sodelovala, me je pa hudo zmotilo, da jo je v postih napadala ena in ista razočarana oseba. Stila pisanja se pač ne da skriti.

Buh pomagej.Meni je Selena zgresila.En post je moj.In ne bom sprasevala tebe za dovoljenje,kaj lahko napisem in kak slog pisanja moram uporabit.Od kdaj pa imamo tukaj manjvrednostne komplekse in si jih tukaj pumpate.To ni res no.Men ti nic ne pomenis in nisem odvisna od tebe,tako da lahko v svojem postu napisem,kar zelim.Ce mi je zgresila,mi je zgresila.Zgleda,da nisem edina.Je cist ok,da vsak napise,kako se mu katera zdi.Kako bi pa bilo,da bi Seleno vsi hvalili?Ni nezmotljiva,sodec po mnogih postih.Ali pa katero drugo.So mi zgresile tudi druge:Dragica,Ita,Elizabeta,Suzana,Nada,Jelka,Zinka,Milica,in se mnoge druge,ki se jih vec niti ne spomnim.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Julij/2018 ob 12:24
Originalno objavil(-a) gostka

Ti pa si res prfuknjena,kaj si dovolis,kr vsepovprek obtozevat?Neka nula pametuje,kdo kako pise.Dej skrij se.Si po moje ti tista razocarana.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Julij/2018 ob 13:50
Vsa ta diskusija o Seleni na koncu ne bo dala nobenega rezultata. Seveda se strinjam, kaj bi morala videti stranki, pa ni videla, napr. tisto o študiju. In seveda verjamem, da je bila stranka razočarana , ker ji to ni prav vidla.
Ampak drage komentatorke pridemo ob vsej tej diskusiji spet do tistega pravila da NI VSAKA VEDEŽEVALKA ZA VSAKEGA. Ni nobene , ki je 100 %.
Ni druge, da če si razočaran , ker ti katera ni prav vidla, da probaš pri kateri drugi in si pridobiš izkušnje, da dobiš tisto, ki ti največ prav vidi.
Po mojem je ta forum namenjem zato, da vsak pove samo svoje izkušnje, brez nepotrebnih žalitev.

gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Julij/2018 ob 15:44
No,saj dramatizirirat tudi ni treba glede razocaranja,ne bomo si grizli zil ob zgreseni napovedi.Selena ni ne prva,ne zadnja.
sinkopa
Reden član
Reden član

Član od: 19/Marec/2010
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 68
Odgovori skupaj z navedkom sinkopa Odgovorbullet Objavljeno: 03/Julij/2018 ob 18:24
Pozdravljeni forumaši, imam eno vprašanje. Mogoče kdo pozna vedeževalca-ko, ki dela po sistemu pokojne Stanke. Ona je meni namreč govorila kot v transu, s kartami se je samo "poigrala". Njene napovedi segajo v 10 in več let naprej. Prosim za pomoč in vam vsem želim lep večer
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 03/Julij/2018 ob 20:42
Sinkopa,oj,ti si ze stara macka tuki.Ti po moje dobro poznas to sceno se od prej.Sama sem bila pri mnogih oziroma vseh,ki so bile omenjene ali sem jih nekako izvohala,ampak taksne kot Stanka jaz nisem nasla.Iskreno,nikoli nisem bila ori njej,ko pa sem zelela iti,pa sem na enmu drugmu forumu izvedela,da je gospa umrla.Mi ocitno ni bilo usojeno.Je pa bilo govora o njenem sinu,ampak vprasanje,kolk je dober.Upam,da bodo drugi forumasi lahko bolj pomagali.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Julij/2018 ob 02:25
Pred leti je bila omenjena Joka,Damira iz Crnuc in Ziba in Mengsa.Ima kdo sveze info ali izkusnje?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide