![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Eni ste neverjetni.Kako lahko nekomu nekdo rece bolnica?Zakaj?Ker ji je ena vedezevalka zgresila in nekdo tega enostavno ne more sprejet?A ker so ene zenske dolgo na sceni,so nezmotljive al kako?Dajte se mal skulirat in ne pisat takih bolanih.Jaz sem bila pri Misi ze pred leti,uresnicitve na zalost nula.In kaj baj zdaj?Grem na forum in lajam na druge,da so bolnice???Madonca,kdaj boste dojele,da vsaka vedezevalka vsakemu ne vidi.Tko pac je.Dajte to sprejet.Delate se lepe in fine,na forumu pa se pokaze realna slika in grd karakter. |
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ne, če so dolgo na sceni pomeni da so DOBRE. Drugače ne bi bile, pa saj Slovenija je majhna! Če bi bile slabe, bi max 3 leta to delale pa bi se zaključilo. Ne pa 20+ D!? |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ni nujno,da so dobre,ce so toliko let na sceni.Popolnoma zgresena fora.Ene imajo samo dobro taktiko oglasevanja,to je vse in boj za prezivetje.Forumi mi niso verodostojni,ker nikoli ne ves,kdo pise poste.
|
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
A je mozno prekiniti to diskusijo o Seleni?
|
||
![]() ![]() |
||
gostka
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Buh pomagej.Meni je Selena zgresila.En post je moj.In ne bom sprasevala tebe za dovoljenje,kaj lahko napisem in kak slog pisanja moram uporabit.Od kdaj pa imamo tukaj manjvrednostne komplekse in si jih tukaj pumpate.To ni res no.Men ti nic ne pomenis in nisem odvisna od tebe,tako da lahko v svojem postu napisem,kar zelim.Ce mi je zgresila,mi je zgresila.Zgleda,da nisem edina.Je cist ok,da vsak napise,kako se mu katera zdi.Kako bi pa bilo,da bi Seleno vsi hvalili?Ni nezmotljiva,sodec po mnogih postih.Ali pa katero drugo.So mi zgresile tudi druge:Dragica,Ita,Elizabeta,Suzana,Nada,Jelka,Zinka,Milica,in se mnoge druge,ki se jih vec niti ne spomnim. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ti pa si res prfuknjena,kaj si dovolis,kr vsepovprek obtozevat?Neka nula pametuje,kdo kako pise.Dej skrij se.Si po moje ti tista razocarana. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Vsa ta diskusija o Seleni na koncu ne bo dala nobenega rezultata. Seveda se strinjam, kaj bi morala videti stranki, pa ni videla, napr. tisto o študiju. In seveda verjamem, da je bila stranka razočarana , ker ji to ni prav vidla. Ampak drage komentatorke pridemo ob vsej tej diskusiji spet do tistega pravila da NI VSAKA VEDEŽEVALKA ZA VSAKEGA. Ni nobene , ki je 100 %. Ni druge, da če si razočaran , ker ti katera ni prav vidla, da probaš pri kateri drugi in si pridobiš izkušnje, da dobiš tisto, ki ti največ prav vidi. Po mojem je ta forum namenjem zato, da vsak pove samo svoje izkušnje, brez nepotrebnih žalitev. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
No,saj dramatizirirat tudi ni treba glede razocaranja,ne bomo si grizli zil ob zgreseni napovedi.Selena ni ne prva,ne zadnja.
|
||
![]() ![]() |
||
sinkopa
Reden član ![]() Član od: 19/Marec/2010 Tukaj: Ni tukaj Objave: 68 |
![]() ![]() ![]() |
|
Pozdravljeni forumaši, imam eno vprašanje. Mogoče kdo pozna vedeževalca-ko, ki dela po sistemu pokojne Stanke. Ona je meni namreč govorila kot v transu, s kartami se je samo "poigrala". Njene napovedi segajo v 10 in več let naprej. Prosim za pomoč in vam vsem želim lep večer
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sinkopa,oj,ti si ze stara macka tuki.Ti po moje dobro poznas to sceno se od prej.Sama sem bila pri mnogih oziroma vseh,ki so bile omenjene ali sem jih nekako izvohala,ampak taksne kot Stanka jaz nisem nasla.Iskreno,nikoli nisem bila ori njej,ko pa sem zelela iti,pa sem na enmu drugmu forumu izvedela,da je gospa umrla.Mi ocitno ni bilo usojeno.Je pa bilo govora o njenem sinu,ampak vprasanje,kolk je dober.Upam,da bodo drugi forumasi lahko bolj pomagali.
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Pred leti je bila omenjena Joka,Damira iz Crnuc in Ziba in Mengsa.Ima kdo sveze info ali izkusnje?
|
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |