![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
sophiapq11
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
My new time
http://love.dating.sexblog.pw/?profile.peyton dating persian girl naughty fish pond looking for crossdresser gay dating ottawa cougar dating sex |
|
![]() ![]() |
|
sinkopa
Reden član ![]() Član od: 19/Marec/2010 Tukaj: Ni tukaj Objave: 68 |
![]() ![]() ![]() |
Gostja hvala za odgovor, res sem stara mačka tukaj, ampak bolj v branju komentarjev. In ti povem, da se včasih sprašujem zakaj je toliko krega tukaj, namreč ga je več, kot deljenja izkušenj. Stanka je meni napovedovala za daljno prihodnost, torej moram počakat še 5 let nekje za eno zadevo. Drugače sem bila pri njej velikokrat in vedno do besede isto(vse imam posneto). Vse druge, pri katerih sem bila, pa so paradoks. Miša mi je uganila trenutno situacijo, za naprej nič, potem je bila še Marta, pa ona, ki je bluzila z črkami, na koncu je bila že cela abeceda, pa še par, ki se jim ne spomnim imena. Nič od nič. Zato tudi sprašujem, če kdo dela po njenem principu, saj te ona ni nič spraševala, premešala je karte in zaprla oči, potem pa začela govorit. In to je bilo to. Mi je zelo žal zaradi njene prerane smrti. Mislim pa da sin ni isto. Ne vem, mogoče se motim, ampak bi se že kaj bolj slišalo o njem,če bi ji bil podoben. En lep deževen dan vsem tukaj
|
|
![]() ![]() |
|
fmfm
Zvest član ![]() Član od: 08/September/2016 Država: Slovenia Tukaj: Ni tukaj Objave: 126 |
![]() ![]() ![]() |
Izkusnje s petro? Svetovanje in duhovna rast?
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pozdravljena Sinkopa. Imam vprašanje zate in sicer omenjaš Marto. Predvidevam da Marto iz Viča. Sem malce presenečna, da ti ni nič, kot ostale, napovedala pravilno. Sicer imam z njo izkušnje izpred nekaj let, pa moram reči, da je bila zame najboljša. Videla preteklost popolnoma pravilno, opisala sedanjost - tudi pravilno, v prihodnosti pa se mi ni realizirala samo ena zadeva. Pa se sprašujem, kot piše druga gostja na tem forumu, da vsak ni za vsakega. Ravno na tem forumu izpred let, sem zasledila pisanje o njej in tudi pohvale. Mislim da je pisala ena Zhabica za njo, da je ženska fenomen. In moram reči, zame izjemna, škoda samo, da ne dela več. |
|
![]() ![]() |
|
Hm
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Je do klical Bojana večkrat za isto stvar?
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A ti je dal za isto stvar dve razlicni napovedi? |
|
![]() ![]() |
|
Hm
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ne, isto napoved.
Kar je zaskrbljujoče je to, da je drugič, ko sem spraševala, poznal ime osebe, za katero sprašujem, brez da bi mu ime povedala, sem mu ga pa povedala prvič ... |
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
@Hm Tako je to. Verjetno si je zapisal podatke prvič z imenom vred in, ko si klicala drugič, te je našel.
|
|
![]() ![]() |
|
Hm
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Potem itak da isto napoved ... Se vam to zdi OK?
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Smotke ene.Saj se mu ne izpise stevilka,ko ga klicemo,pa tudi ce bi se,ni sans,da bi si zapomnil ton glasu forumasice.Dnevno ga klicejo po moje nonstop,tega ne verjamem niti pod razno,da si je zapisal njegovo ime.Sem bila pri treh,ki imajo 090 linijo na osebnem obisku,telefoni zvonijo v eno.Nonstop,brez predaha.Mislim,ker Bojanu al pa kateremu drugemu se pa res da ubadat in ima predvsem cas,da si pise listice.Pa glede na to ,da ne nabija minut in vse pove hitro in jedrnato,bo on v sekundi basel ravno njen listic,kjer si je ime napisal.Dajte,punce,ne pretiravat.
|
|
![]() ![]() |
|
Hm
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Številka se vedeževalcem ne izpiše! Ma, ne zdi se mi prav, da kart morda sploh ne pogleda oz. ne vedežuje, ampak pove samo isto, kar je nazadnje ... |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pa kaj vam je,a on ve za vsakega,kdo ga klice in si zapomni?Ne se salit no.Dnevno ga klice toliko razlicnih ljudi z raznoraznimi vprasanji in on bo zdaj tecno vedel,da ga je na primer 20.februarja klicala Francka,cez nekaj casa zopet z istim vprasanjem in on si bo to zapomnil v poplavi vsakodnevnih raznoraznih klicev.
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |