Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Julij/2018 ob 13:05
Saj ima lahko en register, kjer na hitro vpiše ime in rojstni datum in ima zaznamek ...
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Julij/2018 ob 13:15
Originalno objavil(-a) gostja

Saj ima lahko en register, kjer na hitro vpiše ime in rojstni datum in ima zaznamek ...

Mene ni nikoli vprasal za osebne podatke.
Pismo,eni bi bili lahko detektivi tuki al pa pasali znanstveno fantastiko.Meni ena stvar ni jasna:na podlagi cesa pisete take idiotizme?Prazne domneve.Cloveka na prazno obtozevat in pisat bedarije o nekem registru,mislim,halo?To ni mozno,kaj beremo.
Daj ga poklici in vprasaj,kako dela in kak register (?????)ima in bos potem srecna.Ane?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Julij/2018 ob 13:34
Originalno objavil(-a) Hm

Potem itak da isto napoved ... Se vam to zdi OK?

Daj zenska,pamet oziroma mozgane v roke.Pa kake traparije pisete o nekem registru in podatkih.Folk ga vsak dan klice in ga sprasuje milijon razlicnih vprasanj,ti pa nas bolane.Bodi srecna,da ti ne spreminjal napovedi.
In...sem bla pri eni,je gledala v karte,ampak ne vedno.Ce sem jo konkretno kaj vprasala,mi je rekla,tko in tko vidim.Brez kart.Ne me sprasevat,katera je bila,ker vec ne vem,karte je imela obrnjene na hrbtno stran in ni mogla nic razbrat.2014 sem bila pri eni v Avstriji in je tut nekaj znala napovedat brez kart,ne vem,mogoce so ene jasnovidne al pa vidijo v glavi neke slikce al prizore.
V glavnem,ne sekiraj se,ker tuki ocitno ne mine dan brez nekoga,ki je tako pameten,da kr groza.Drzi se svoje poti in ne pusti,da razlicni komentarji in pametovanja vplivajo nate.Bi bilo boljse,da sploh ne bi vprasala,bos cist zmesana od raznoraznih registrov in drugih pametovanj.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Julij/2018 ob 13:37
Tudi mene ni Bojan nikoli vprašal za roj.datum klicala sem ga 3x v razmahu 7 mesecen na isto vprašanje dobila od njega 3 različne odgovore uresničilo se ni nič bila z njim v kontaktu november 2015, sicer trenutno stanje opisal dobro  a za naprej pa brc v temo in tudi zgodit se več ne more je žal že mimo

Ravno tako Miša opis trenutnega stanja zelo dobro za prihodnost vse zgrešeno.

Največji polom je pa Zinka res  citira celo abecedo in nič od nič

Meni je bila poleg pok. Stanke še najboljša Marta iz Viča od nje se mi je uresničilo na krajši in daljši rok skoraj vse a žal  ne dela več zaradi bolezni.

Ziba iz Mengša pa nekaj vidi veliko zgreši.

Joka mi je bila tudi odlična in tudi ona ne dela več.

To so moje izkušnje
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Julij/2018 ob 13:55
Men je Bojan bil top,sicer sem ga klicala samo enkrat,videl vse.Negativno,ampak realno,Zinka.. skoda besed z njeno abecedo,cisto nategovanje folka,bla pri Zibi,videla v nulo take detajle,da se vprasam,pa kako to ona vidi.Bla top,zmotilo me je edino to,da je pozrtna na dnar in da fehta in je hotla vedno vec in vec.Pri Joki nisem bila,v preteklosti so jo kr hvalili na starem forumu,nisem vedela,da vec ne dela.
Misa,totalen polom.Nic od nic.To so moje izkusnje.Kot vidimo,vsak ni za vsajega.Mi je pa zal,da nisem bla nikol pri Stanki.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Julij/2018 ob 19:45
Kaj pa Karte Pravijo, se vam oglaša, je še dosegljiva??
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/Julij/2018 ob 11:18
Meni je tudi bojan super, vprasa me vedno za datum ampak sem ga klicala 2x za razlicno podrocje. Eno podrocje se je uresnicilo, drugo pa se cakam. Poleg njega mi je top Vilma iz Slovenj Gradca
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/Julij/2018 ob 11:29
Originalno objavil(-a) Gostja

Meni je tudi bojan super, vprasa me vedno za datum ampak sem ga klicala 2x za razlicno podrocje. Eno podrocje se je uresnicilo, drugo pa se cakam. Poleg njega mi je top Vilma iz Slovenj Gradca

Oj,a je mozen Vilmin kontakt?Hvala za morebiten odgovor.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/Julij/2018 ob 15:56
Obstaja kaksna vedezevalka v zasavskem koncu,samo ne Misa Litija.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/Julij/2018 ob 09:14
Kaj pa Niky po mailu? Ima kdo izkušnje?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/Julij/2018 ob 15:59
Originalno objavil(-a) gostja

Oj,a je mozen Vilmin kontakt?Hvala za morebiten odgovor.

Ojla,poskusi pogooglat.Vilma je pravilno napovedala neke sportne rezultate pred leti v nekem sportu.Ne sprasuj me v katerem,ker je to ze ful let nazaj in nimam vec cifre.Jaz sem takrat klicala enega gospoda,ki jo pozna in on mi je z veseljem pomagal do stevilke.Takrat sem jo klicala,ampak je imela neke osebne druzinske zdravstvene zadeve in je rekla,da je do nadaljnega ni,ker se je odpravljala v tujino.Javi,ce bos jaj izvedela.lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/Julij/2018 ob 15:59

Kaj pa Niky po mailu? Ima kdo izkušnje?

Kak ima mejl?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide