Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/Julij/2018 ob 17:06
Meni je bla Niky vedno natancna. Kontaktirala sem jo vsaj 5x, 1x ni bila tocna je bil zamik, ostalo vredu. Mail ima nikym3@yahoo.com
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/Julij/2018 ob 17:07
Kje se Bojana dobi?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/Julij/2018 ob 17:14
Originalno objavil(-a) Gostja

Kje se Bojana dobi?

090 44 48
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 06/Julij/2018 ob 19:28
Kaksne imate izkusnje z vedezevalko ito? www.vedeževanje-ita.si
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/Julij/2018 ob 19:57
Originalno objavil(-a)

Kaksne imate izkusnje z vedezevalko ito? www.vedeževanje-ita.si

Jaz osebno ful slabe.Bila osebno pri njej,katastrofa.Men ni sedla niti malo,men se je zdelo,da sploh ne ve,za kaj se gre.Jaz nisem vedezevalka,ko sem bila pri njej,se mi je zdelo,da ima ona se manj pojma od mene.To je blo pred 4,5 leti.Potem sem jo ze foro se enkrat poklicala,pa se sploh ni oglasila ona,ampak neka nadomestna oseba.Sem se tam zgubila €.Skoda cajta,dnarja,poti.Bluzi nekaj v tri dni,vem,da vsaka pac bere karte po svoje,al kako,ampak tale Ita je men bla kr neki.Pa se neko knjigo je ponujala in vsiljevala.Impulzi in dnar so kr leteli,ona nadomestna mi rece,da je Ita trenutno v tujini.Mislim,kaj me pa briga,nadonca,20€mi je pozrlo.Bi morala prekinit ze prej,ce bi vedela,da ni Ita,ker tale tadruga je kr jecljala,ni znala nic napovedat.To je moja izkusnja.Pocakaj se mal,verjetno so forumasice,ki jim je bila OK.LP
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/Julij/2018 ob 22:21
Ali ima Bojan sam linijo, ali tud osebni obisk? Kje se za osebni zmenis na keri tel?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Julij/2018 ob 02:29

Ali ima Bojan sam linijo, ali tud osebni obisk? Kje se za osebni zmenis na keri tel?

Joj punce,milijontic:Bojan nima osebnih obiskov.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Julij/2018 ob 13:44
Se opravicujem
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Julij/2018 ob 18:58
Oh ...za Ito je res škoda besed izgubljat dobra je zgolj za mešanje megle kadar je v Kaplji vasi pri Preboldu 
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Julij/2018 ob 19:14
Originalno objavil(-a) gostja

Oh ...za Ito je res škoda besed izgubljat dobra je zgolj za mešanje megle kadar je v Kaplji vasi pri Preboldu

Tut men je kiksnila,ampak v cem je poanta,da omenjas,kje je doma?????Ja,itak,da je tam,kadar ni v trgovini,na dopustu ali po opravkih kot mi vsi ostali?In kaj si hotela povedat s tem,kje je doma?A deli avtograme????Leti!!!!

Nisem nikjer zasledila,da bi kdo spraseval,od kje je.Jaz ce govorim z vedezevalko mi pove po telefonu naslov,kam naj pridem.
V katerih hribih pa ti zivis,ce ze druge izpostavljas,brez da bi kdo vpradal?Ce te osebno zanima za Ito al katerokoli drugo tetko,imas vse na netu.Al si tolk pokvarjena,neumna al pac nimas nic v glavi.Po moje vse troje.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Julij/2018 ob 23:18
Pozna kdo v Beogradu ali okolici kako dobro jasnovidko... ?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 07/Julij/2018 ob 23:57

Pozna kdo v Beogradu ali okolici kako dobro jasnovidko... ?

Dej bodi pametna,naj te te prevarantke iz juga ne zavedejo,samo zato ker so na tv.Ne rini dol.DOBRONAMERNO.Samo denar bos izgubila in nic drugega.Ti povem iz lastnih izkusenj.Bila sem povsod.Romunija,Bolgarija,celotna bivsa yuga.Eno stvar si zapomni:Res je,tudi nase so pozrtne na denar,ampak doli te bodi nasrackali do konca,dali neke zapise,hamajlije,zapise,ene kao obvladajo vlasko magijo...ni da ni.Pazi,da te ne naserjejo za zopljenje svinca.
Predvsem pa,pazi,da nazaj ne prides beracica.Ne hodi dol,bodi pametna.Kot sem rekla,so tut tuki lacne ba dnar,ampak doli so pozrtne do konca.Ce be dozivis,ne mores verjet,kako zenske manipulirajo in lazejo.Vse za denar.Ene si zasluzijo oskarja,dobesedno.Bejba,ne rini v probleme,ker ne bos nic resila.Ne rini v drek,cist po domace povedano.Med drugim je tudi mene Branka Simic opulila za cca 7000€.Ni vredno.Operejo ti mozgane,pa sem mislila,da nisem ravno pussy karakter in neka baivnica.One to znajo,imajo v krvi,da cloveku na tak ali drugacen nacin izpulijo denar.Bapovedi pa tako "dramaticne",da kr groza.Pa se veckrat moras it.Za 500€ te sploh ne smirgla.Zmanipulira te z raznimi uroki in crno magijo.
Ko sem te skoraj vankrotirala,sem se nehala oglasat ba telefon,zenske so mi grozile,da bom umrla in da imam magijo in carke in da moram prit dol,da me scistijo.Ja,da jim prinesem denar.Groznje so bile vsak dan,tedne.Za znoret.Sem se zaupala mojemu frendu in ko je ena klicala,jo je nekam poslal.In vse ostale.Sli so mi zivci in denar.In pamet.
Res,sram me je,da so me tako okradli in prevarali,ampak kriva sem sama,ker sem bila tako zabita,da sem verjela vsemu temu sranju.Zelo draga sola.Nikoli vec,ni vredno.Nisem skrta ampak bila sem pred par meseci pri treh tukaj pri nas,dve sta mi zgresili in sem zgubila 2x50€ za vsako.No,2 leti nisem bila nikjer.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide