Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Julij/2018 ob 22:31
Originalno objavil(-a) Gost

Maruška je na 6241? Koliko pa ima Cvetka številko?

Cvetka pa ima 090 41 05.Porocaj,ce bos pri volji.Aja,Cvetka ne dela vedno.Oglasi se tajnica,ki ti pove,kdaj dela.In nic bat,tajnica ti nic ne bo pozrla dnarja,tako da si lahko brez skrbi.
IP IP shranjen Prijavi objavo
s
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom s Odgovorbullet Objavljeno: 08/Julij/2018 ob 22:33
Klicala sem na videnje meta; jasnovidko Tino 090 44 90, morem rečt da je opis oseb in trenutnih situacij zelo jasno povedala, napoved pa v roku 4 mesecev..tako,da takrat lahko javim. Bojan se mi ni oglasil.
s
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom s Odgovorbullet Objavljeno: 08/Julij/2018 ob 22:36
Hvala ja sem klicala, pa danes ni dosegljiva. Cvetka. Bom se pa kaksno poklicala pa javim.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 08/Julij/2018 ob 23:39
Gostja hvala za tvoje iskrene namige.... grem na izlet pa sem si rekla se kje zaustavim sedaj se sigurno ne bom..
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 09/Julij/2018 ob 12:19
Hvala gostji,ki mi je lepo
Napisala glede Cvetke.Ko jo bom dobila, sporočim.Cenim iskren in lep odnos do ljudi.
Povem, da sem Maruško klicala za finance, pred 2 meseci,in mi je povedala pravilno,se je že zgodilo.lp
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/Julij/2018 ob 15:27
Ima kdo izkušnje s Kosmiko, ki se oglašuje na internetu? Prvi nasvet naj bi bil celo zastonj... Nisem se želela registirati, ker moraš dat vse svoje podatke...
fmfm
Zvest član
Zvest član

Član od: 08/September/2016
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 126
Odgovori skupaj z navedkom fmfm Odgovorbullet Objavljeno: 09/Julij/2018 ob 16:27

Je bil kdo zadnje case v kontaktu s petro iz Mb? Ko ima na fb svojo stran svetovanja in vedezevanja?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 09/Julij/2018 ob 18:01
Originalno objavil(-a) fmfm

Je bil kdo zadnje case v kontaktu s petro iz Mb? Ko ima na fb svojo stran svetovanja in vedezevanja?

Jaz nimam fb,ne poznam teh.
gostka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostka Odgovorbullet Objavljeno: 10/Julij/2018 ob 09:06
Originalno objavil(-a) Gostja

Ima kdo izkušnje s Kosmiko, ki se oglašuje na internetu? Prvi nasvet naj bi bil celo zastonj... Nisem se želela registirati, ker moraš dat vse svoje podatke...
Raje pojdi stran. Kao ti brezplačno svetujejo, pol te pa kličejo in prodajajo razne čire čare.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 10/Julij/2018 ob 14:24
Originalno objavil(-a) Gostja

Samo POJDI STRRAN OD NJIH, če se imaš kaj rada sebe in svoje finance sama sem bila obsedena z vedeževalci. Jap, zgodilo se je 4 do 5 let nazaj. Ko sem zapadla v vedeževalske vode. Vse lepo in prav, ampak kakšbo gromozansko škodo sem si naredila, se ne da opisat. Billa sem naivna, nora. Šlo se je seveda za ljubezen. Bila sem obsedena z idejoo, da moram ostati z njim. Da si moram ustvarit družino, in hja klasična vprašanja:

- me ima rad, bova ostala skupaj, selitev, poroka, otrok?.... klicala sem vse na liinijah, bila na osebnih obiskih, brez službe na socialni in zapravila 2000 eur v ene 3 letih s tem, da so vse obljubjale da bova skupaj. Pa ne le zanj, še za 3 al 4 druge moške v teh letih falile. Kako neznansko mi je žal, ne le za denar, ampak za vse te prazne obljube, upanja, hrepenjenja, čakanja. Dobesedno žiivela sem za napovedi.

Bile so mi kot droga. Ko sem šla do trafike po kartico, pa četudi za 5 eur, je v meni narasel adrenalin, klicala sem šlogarce in se počutila isto, kot če bi si v žilo dal dozo narkoman. In verjemite, da je zelo tanka linija da postaneš oodvisen od vedeževanja. Nebom blatila šlogarjev, pač vsak zase ve kaj della, vsak se zaveda karme ipd... bile so vse tukaj omenjene, nula od napovedi. Tud tele zadnje omenjene, nula.

Edina, ki mi je videla, in se je već že nekaj let ne dobi, je bila Eite, ki je gledala preko emaila, leta 2015. Ona mi je zgolj iz imena poveda vse kar se mi dogaja. Isto je pogledala dlan in videla vse o meni,kaj imam, kaj se dogaja, kaj bo itd....

samo vzemite vedeževanje, če že, kot nek uvid, ne pa doesedno, da ne boste razočarani. Mene je sram, kolko sem bila naivna da sem šla tolko denarja zgonit.
sia
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom sia Odgovorbullet Objavljeno: 10/Julij/2018 ob 14:33
Jst sm isto dala vse skozi kar nosi ta svet. Največji kik vseh časov je:

*Vladimir Mb, Olivija, Ita prebold, Anita z dlani Mb, Katarina Celje, neka Ivana 090, vse s Kosmike nimajo pojma, Suzi numerologija, Dubravka Rogaška

Dokaj ok pa nekaj vseeno vidijo: Miša Litija, Anita 090, Suzana mb 090, astrologinja Gordana, Maja karte, Dea tarot videla kar precej, Cvetka delno, Selena delno, Mira T. delno, Maruška, Jelka
sia
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom sia Odgovorbullet Objavljeno: 10/Julij/2018 ob 14:33
kiks*
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide