Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/Julij/2018 ob 16:19
Brezveze jokcat in objokovat,kako smo bile nore.Sem bila tudi jaz pred leti zaradi ljubezni.To je zivljenje,tudi ce bi nas kdo zvezal z verigami,bi po moje sle k vedezevalkam.In ja,z dnarjem pa bi si lahko kupila potovanje okoli sveta.Pa ne samo enkrat.Pride tko.Borba za propadlo ljubeznijo,ko smo globoko v sebi vedele,da je konec,smo hotele slisati,kako se nas ljubi in da bomo zopet srecni skupaj kot v pravljici.Jaz sem ugotovila(mislim,ko da odkrivam toplo vodo),da pri meni je potreben samo cas,da prebolim.Pa ko si mislis,ne more se mi vec to zgoditi,se vseeno zgodi.Ljubezen,razocaranje,pac je del zivljenja.Ampak prezivljat te muke in neprespane noci so pa brutalne.Nimamo kej.
IP IP shranjen Prijavi objavo
nekdo
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom nekdo Odgovorbullet Objavljeno: 10/Julij/2018 ob 18:30
A je kdo slišal za Zoro/Zorico v Murski soboti, ima kdo izkušnje
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 10/Julij/2018 ob 18:36
Gostja,lepo prosim,ce imas se mail od Eite.Hvala.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/Julij/2018 ob 22:40
Originalno objavil(-a) sia

Jst sm isto dala vse skozi kar nosi ta svet. Največji kik vseh časov je:

*Vladimir Mb, Olivija, Ita prebold, Anita z dlani Mb, Katarina Celje, neka Ivana 090, vse s Kosmike nimajo pojma, Suzi numerologija, Dubravka Rogaška

Dokaj ok pa nekaj vseeno vidijo: Miša Litija, Anita 090, Suzana mb 090, astrologinja Gordana, Maja karte, Dea tarot videla kar precej, Cvetka delno, Selena delno, Mira T. delno, Maruška, Jelka

Res je, vse s kosmike so polom... meni je zraven bila polom Dea, Suzana in Maruska. Misa je videla, prav tako Jelka in Bojan
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Julij/2018 ob 04:00
Originalno objavil(-a) Gost

Ne dela vec,mejl ni vec niti aktiven ze dolgo ne.Je ze nekaj let nazaj
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Julij/2018 ob 04:02
Originalno objavil(-a) nekdo

Izkusenj nimam,nekdo je dal pred casom kontakt od nje. Ce je taprava ciganka,po moje obvlada.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 11/Julij/2018 ob 10:39
Originalno objavil(-a) Gost

Sem lepo napisala, da je ni za dobit. Pisala sem ji ene 5 krat na meil in an dom a nikoli odgovora dobila.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Julij/2018 ob 12:25
Originalno objavil(-a) gostja

Izkusenj nimam,nekdo je dal pred casom kontakt od nje. Ce je taprava ciganka,po moje obvlada.

Joj, forum je skoraj v celoti zbrisan. Lahko kaj več o tej Zorici, izkušnje...prosim delite. Če je dobra, lahko še kakšen kontakt.   Hvala in lepe dneve, kljub dežju!
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 11/Julij/2018 ob 15:16

Joj, forum je skoraj v celoti zbrisan. Lahko kaj več o tej Zorici, izkušnje...prosim delite. Če je dobra, lahko še kakšen kontakt.   Hvala in lepe dneve, kljub dežju!

Na starem forumu ni bilo napisano nic o njej oziroma o bilokaksnih izkusnjah,tako da glede tega nc bat,edino pred casom je ena forumadica objavila nhen kontakt.Drugega pa ni bilo govora o tej gospe.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Julij/2018 ob 13:20
A je bil kdo kje,klical,je kaj novega?
Lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Julij/2018 ob 14:21

Lp

Meni je Bojan napovedal drugače, kot nekajkrat prej.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Julij/2018 ob 14:34

Lp

Meni je Bojan napovedal drugače, kot nekajkrat prej.

Torej ti je spremenil napoved.Kdaj bos pa vedela,ce je imel zdaj nazadnje prav ali ne?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide