Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Julij/2018 ob 17:57
Ma, ne kmalu. Naslednje leto najbrž.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Julij/2018 ob 22:23
Originalno objavil(-a) gostja

A je bil kdo kje,klical,je kaj novega?
Lp

Klicala sem 4 različne za eno stvar.. in sicer seleno, bojana, marusko in suzano.. bojan in selena sta imela prav, marusa in suzana pa zgrešili, čeprav trenutno situacijo v nulo povedli.. zanimivo.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 12/Julij/2018 ob 22:32
Kaksne so pa izkušnje glede Viktorije?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Julij/2018 ob 00:22
Originalno objavil(-a) Gostja

Kaksne so pa izkušnje glede Viktorije?

Na starem forumu je bila veckrat omenjena.Saj ves,kot pri vseh drugih,enim je bila dobra,drugim katastrofa.Ene so pisale,da se je oglasala njena hci na dtevilko in da ne zna vedezevat.

Pri meni je bilo pa tako:hmmm,pa ravno Viktorijo omenis,ko ze dolgo ni bilo govora o njej.
Bila sem v dolgoletni vezi in takrat kar nekaj let nisem klicala nobene,mi ni bilo potrebno,je bilo vse OK.Ne vem zakaj,ampak sem jo kr tko poklicala za ljubezen(pa z mojim takratnim je bilo vse ok,vse stimalo in klapalo),mi je rekla,da bova sla narazen.Je imela prav,edino casovno je mal zgresila.
Ja,meni se je takrat sesul svet,priznam.Ko mi je to povedala,sem bila nekaj dni cist adijo,ko pa sva se dejansko razsla,pa sem se spomnila nanjo.Nocem vec tega nikol dozivet,je bilo res kruto.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Julij/2018 ob 01:00
Glede Viktorije... ce se sploh dela,ne vem.Jaz sem z njo govorila samo enkrat 2011.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Julij/2018 ob 08:57
Napiši prosim tel. imena se ne spomnim bila sem pri eni .... potem ti odgovorim,
če je to ta
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Julij/2018 ob 08:58
Mislim Zorico...
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Julij/2018 ob 11:08
Originalno objavil(-a) gostja

Napiši prosim tel. imena se ne spomnim bila sem pri eni .... potem ti odgovorim,
če je to ta

?
Gost1
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost1 Odgovorbullet Objavljeno: 13/Julij/2018 ob 21:34
Žal te preko linij so vse falile, klical sem skoraj vsakega...

Pravi jasnovidec dela samo v direktnem kontaktu s stranko in vzame le kolikor je ponujeno. Te tarife so že bolane.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Julij/2018 ob 22:39
Originalno objavil(-a) Gost1

Pravi jasnovidec dela samo v direktnem kontaktu s stranko in vzame le kolikor je ponujeno. Te tarife so že bolane.

Men so tut va 090 par dobrih.Do zdaj Cvetka,Maruska,Bojan videli v nulo.
Jah,glede cen se pa strinjam s tabo.
Pravega jasnovidca bos tezko nasel.Kolikor mi je zvano,jih vecina gleda v karte,jaz ne pozbam niti enega jasnovidca.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Julij/2018 ob 22:40
Originalno objavil(-a) Gost1

Koga si pa klical na linijo,ko so ti zgresili?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 13/Julij/2018 ob 23:20
Bojan, totalno zgrešil spol osebe, omenja tretjo osebo vendar tretje osebe definitivno ni.

Moram edino pohvaliti Tino iz kozmike, je edina dejansko videla situacijo, čakam napoved.

Glede jasnovidcev, seveda obstajajo, kot bivši skeptik in ateist sem doživel neverjetno branje starejše gospe iz Makedonije, katera je žal pokojna. Bili so to detajli za katere mislim da je možen le nek vesoljni pogled, skrivnosti katere nobena oseba ne ve. Vendar take osebe to neradi počnejo.

Imam tudi prijateljico, ki bere iz tarot kart, vendar to nerada počne in absolutno ne želi služiti na nesreči drugih, zato se sploh ne izpostavlja, dar pa seveda je.

Moj nasvet, poslušajte vaš notranji občutek, nikoli ne pozabiti koliko se dejansko morate ceniti! Nažalost se hitro zapade v te 090 vode, saj psihološko pomirijo za en dan nato že rabiš novi hit.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide