Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 13/Julij/2018 ob 23:23
Viktorija mislim da delno res vidi nekaj, saj je opisala določeno osebo v nulo, vendar za prihodnost še čakam.

Časovno naj bi bila zelo točna, tudi izpostavi datum.

IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Julij/2018 ob 00:32
Originalno objavil(-a) Gost

Bojan, totalno zgrešil spol osebe, omenja tretjo osebo vendar tretje osebe definitivno ni.

Moram edino pohvaliti Tino iz kozmike, je edina dejansko videla situacijo, čakam napoved.

Glede jasnovidcev, seveda obstajajo, kot bivši skeptik in ateist sem doživel neverjetno branje starejše gospe iz Makedonije, katera je žal pokojna. Bili so to detajli za katere mislim da je možen le nek vesoljni pogled, skrivnosti katere nobena oseba ne ve. Vendar take osebe to neradi počnejo.

Imam tudi prijateljico, ki bere iz tarot kart, vendar to nerada počne in absolutno ne želi služiti na nesreči drugih, zato se sploh ne izpostavlja, dar pa seveda je.

Moj nasvet, poslušajte vaš notranji občutek, nikoli ne pozabiti koliko se dejansko morate ceniti! Nažalost se hitro zapade v te 090 vode, saj psihološko pomirijo za en dan nato že rabiš novi hit.

Govorim zase,da jaz osebno ne poznam nobenega jasnovidca.Govorim za SLO,pusti Balkan.Imam izkusnje tudi od tam.....zelo lacni na denar,btw.Ce bere iz tarota,ni jasnovidna.In....kdo je rekel,da bi kdo moral sluziti na besreci drugih.
Na splosno gledano,ce je vedezevalka prava in ti pove,kar vidi,ti lahko pomaga,tako da je mal mim govorit,da nerada sluzi s tem.
Verjemi,ko enkrat nekdo zavoha denar,ni vec besede"neradi",sploh na jugu.Pa recte kar cte,sem bila povsod.Sicer ne z namenom vedezevanja,ampak pac potovanja po svetu.
Na Haitiju pa se nisem upala spuscat v njihove rituale,to je pa tu mac.

090,kot sem rekla,ti trije zgoraj nasteti so mi bili OK.Kar pa ne pomeni,da so OK tut drugim.Moras pa govorit zase,jaz ce poklicem 090,ne potrebujem naslednji dan nove doze.Nisem zasvojena s tem in psiholosko tut ne tolk sibka.Ti ocitno si,to je odvisno od posameznika.

Je pa tipicno....ko omenjas Balkan(obstajajo tut druge drzave,logicno),zaglumijo sto na uro,jao ne,to je grehota,bla bla,ko pa vidi €,pa pozabijo "nerade".
Lepo vas prosim,zivijo v totalni revscini,ima dar,da vidi,dela se pa fino,da "neradi"gledajo.
S cim pa mislis,da sluzijo stare babnice na jugu?Vsi niso na socialki,je cist drug sistem.Samo evrcke si babnice tlacijo v modrcke,dejstvo.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Julij/2018 ob 07:30

Bojan, totalno zgrešil spol osebe, omenja tretjo osebo vendar tretje osebe definitivno ni.

Moram edino pohvaliti Tino iz kozmike, je edina dejansko videla situacijo, čakam napoved.

Glede jasnovidcev, seveda obstajajo, kot bivši skeptik in ateist sem doživel neverjetno branje starejše gospe iz Makedonije, katera je žal pokojna. Bili so to detajli za katere mislim da je možen le nek vesoljni pogled, skrivnosti katere nobena oseba ne ve. Vendar take osebe to neradi počnejo.

Imam tudi prijateljico, ki bere iz tarot kart, vendar to nerada počne in absolutno ne želi služiti na nesreči drugih, zato se sploh ne izpostavlja, dar pa seveda je.

Moj nasvet, poslušajte vaš notranji občutek, nikoli ne pozabiti koliko se dejansko morate ceniti! Nažalost se hitro zapade v te 090 vode, saj psihološko pomirijo za en dan nato že rabiš novi hit.

Meni je Bojan tudi zgrešil spol osebe, vendar je napovedal pravilen razplet,kar po meni najvec steje. Tudi Vilma ni videla pravega spola, je pa v nulo napovedala kot Bojan.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Julij/2018 ob 09:14
A je mozen kontakt od Vilme?
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 14/Julij/2018 ob 16:48
Ali morda kdo ve ali se bojana ze dobi ???hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Julij/2018 ob 17:31

Poklici,pa bos videla.Poskusi veckrat,vcasih se ne oglasi takoj.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 14/Julij/2018 ob 17:54
Originalno objavil(-a) gostja

HVALA PREJSNJI TEDEN SEM PROBALA VECKRAT ZAL BREZ USPEHA...OB KATERI URI SE GA NAJLAZJE DOBI??
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Julij/2018 ob 18:10

Originalno objavil(-a) gostja

HVALA PREJSNJI TEDEN SEM PROBALA VECKRAT ZAL BREZ USPEHA...OB KATERI URI SE GA NAJLAZJE DOBI??

Eni recejo okrog 10 zvecer.Probaj veckrat,kaj ti naj drugo recem.Mogoce je pa na dopustu.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Julij/2018 ob 18:46

Jaz sem govorila z njim vceraj okoli 17.00
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 14/Julij/2018 ob 19:24
Originalno objavil(-a) Gostja

Jaz sem govorila z njim vceraj okoli 17.00
HVALA
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 14/Julij/2018 ob 19:25
In kako ste zadovolnji z njim...hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Julij/2018 ob 19:37

In kako ste zadovolnji z njim...hvala

ne vlece, pove hitro.. ne morem pa še povedati. Bomo vidli
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide