![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Viktorija mislim da delno res vidi nekaj, saj je opisala določeno osebo v nulo, vendar za prihodnost še čakam.
Časovno naj bi bila zelo točna, tudi izpostavi datum. |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Govorim zase,da jaz osebno ne poznam nobenega jasnovidca.Govorim za SLO,pusti Balkan.Imam izkusnje tudi od tam.....zelo lacni na denar,btw.Ce bere iz tarota,ni jasnovidna.In....kdo je rekel,da bi kdo moral sluziti na besreci drugih. Na splosno gledano,ce je vedezevalka prava in ti pove,kar vidi,ti lahko pomaga,tako da je mal mim govorit,da nerada sluzi s tem. Verjemi,ko enkrat nekdo zavoha denar,ni vec besede"neradi",sploh na jugu.Pa recte kar cte,sem bila povsod.Sicer ne z namenom vedezevanja,ampak pac potovanja po svetu. Na Haitiju pa se nisem upala spuscat v njihove rituale,to je pa tu mac. 090,kot sem rekla,ti trije zgoraj nasteti so mi bili OK.Kar pa ne pomeni,da so OK tut drugim.Moras pa govorit zase,jaz ce poklicem 090,ne potrebujem naslednji dan nove doze.Nisem zasvojena s tem in psiholosko tut ne tolk sibka.Ti ocitno si,to je odvisno od posameznika. Je pa tipicno....ko omenjas Balkan(obstajajo tut druge drzave,logicno),zaglumijo sto na uro,jao ne,to je grehota,bla bla,ko pa vidi €,pa pozabijo "nerade". Lepo vas prosim,zivijo v totalni revscini,ima dar,da vidi,dela se pa fino,da "neradi"gledajo. S cim pa mislis,da sluzijo stare babnice na jugu?Vsi niso na socialki,je cist drug sistem.Samo evrcke si babnice tlacijo v modrcke,dejstvo. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Meni je Bojan tudi zgrešil spol osebe, vendar je napovedal pravilen razplet,kar po meni najvec steje. Tudi Vilma ni videla pravega spola, je pa v nulo napovedala kot Bojan. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
A je mozen kontakt od Vilme?
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ali morda kdo ve ali se bojana ze dobi ???hvala
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Poklici,pa bos videla.Poskusi veckrat,vcasih se ne oglasi takoj. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Eni recejo okrog 10 zvecer.Probaj veckrat,kaj ti naj drugo recem.Mogoce je pa na dopustu. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Jaz sem govorila z njim vceraj okoli 17.00 |
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
In kako ste zadovolnji z njim...hvala
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
ne vlece, pove hitro.. ne morem pa še povedati. Bomo vidli |
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |