Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Marina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Marina Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 13:20
Klicala Bojana, žal zgrešil... Selena delno videla.
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 14:11
Originalno objavil(-a) Marina

Klicala Bojana, žal zgrešil... Selena delno videla.

Kako mislis delno?Torej nekaj prav,nekaj zgresila?Al ti je rekla,da ne vidi situacije?
Marina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Marina Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 15:35
Osebo je opisala v nulo, povedala kar je najin problem vendar za prihodnost se mi ne zdi verjetno.. Nevem mal sem skeptična, bomo videli.

Bojan pa zgrešil, žal.

Ena moja kolegica je pred leti bila pri eni gospe v Izoli in ji je baje zadela vse. Žal nimam kontakta ker sva se tudi odtujile s kolegico... Se komu kej svita?

Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 15:36
Ima kdo izkušnje z Lejlo?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 15:44
Meni pa kontra, Bojan videl.. Selena pa zgrešila. Tukaj ti res glava postane zmesana od vseh informacij. Res se sprasujem, kako lahko enemu tako, drugemu drugace.

Meni je tudi zgrešila nessa in marusa.

Videla pa dejansko tudi Jelka.
Marina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Marina Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 15:45
Imas kak kontakt od Jelke?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 15:49
Originalno objavil(-a) Gostja

Ima kdo izkušnje z Lejlo?

Bila sem pri njej 1.pred cxa 4 jeti,je inela vse prav.Slo se je za ljubezen.
Drugic sem bila pred nekaj meseci.Preteklost in sedanjost videla v nulo,za prihodnost in eno specificno zadevo pa zal ne morem se nic reci,ker je vmes prisla neka cist druga nepricakovana zadeva in zal nimam info,kako je na stvari,ker nimam stikov.Ce je imela prav tisto specificno zadevo,bom lahko izvedela nekje drug mesec ali pa septembra.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 15:50
Originalno objavil(-a) Marina

Imas kak kontakt od Jelke?

040 360 392 Jelka
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 15:59
Glede te v Izoli...sem iskala na googlu,pa je v Izoli registrirana edino Viktorija.Drugega nisem nasla.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 16:05

Meni pa kontra, Bojan videl.. Selena pa zgrešila. Tukaj ti res glava postane zmesana od vseh informacij. Res se sprasujem, kako lahko enemu tako, drugemu drugace.

Meni je tudi zgrešila nessa in marusa.

Videla pa dejansko tudi Jelka.

Punce(pa tudi fantje),to se vedno sprasujemo,zakaj je nekdo nekomu top,drugemu kiks.Ne vemo in nikoli ne bomo vedeli,tako he,s tem se moramo sprijazniti.Edino,kar lahko pocnemo ba tem forumu,je,da si izmenjamo izkusnje in ce zvemo za kaksno novo,povemo za njo,da jo sprobamo,ce nam sede.Ker je brezvezno kreganje in prepricevanje drugih,da je ena zanic,ce je njej zgresila,men pa bla ok.Men je sam glavno,da ni kregarije.
Tukaj lahko samo povemo svoje izkusnje in to je tudi vse.Cist ok.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 16:09
Zanima me ali se je kateremu kaj zgodilo po Miklinem?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 16:10

Zanima me ali se je kateremu kaj zgodilo po Miklinem?

Men je samo neki bluzila,sploh ni dala nobene napovedi.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide