Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Elsa
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Elsa Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 18:51
Pozdravljene! Zadnjih nekaj let se kot hobi ukvarjam z vedeževanjem. Pri delu uporabljam ciganske karte. Za preizkušnjo same sebe bi želela vedeževat 3 od vas. Zastojn. Vaše vprašanje , ki naj bo konkretno mi lahko pošljete na email:  elsa.star111@gmail.com, zraven pripišite vaše ime in ime osebe, če zanjo sprašujete. Izbrala bom naključno samo 3 osebe, katerim bom odgovorila v roku 1 tedna. Ostalim se žal oproščam! Lep dan, Elsa
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 18:55
Elsa,ni potrebe,te igrice se idi s seboj.Samo prepire bos naredila in kreg.Cista provokacija.Manjvrednostne komplekse si zdravi drugje...
Marina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Marina Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 21:05
Torej se splača Lejlo kontaktirati?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Julij/2018 ob 21:40
Originalno objavil(-a) Marina

Torej se splača Lejlo kontaktirati?

Meni je bila top.Ceno za osebni obisk ima 40€,za svinec 120.Ulije 3x,40€za vsakikrat).Lahko se odlocis samo za osebni obisk,ti bo ona povedala,ce potrebujes svinec.
Glej,tako povem:meni je bila ful vredu,zna biti ostra z besedami,ampak te prizemlji in ti vse razlozi.Pove,kot je.Vsaj pri meni je bilo tako.Je realna,ne zavija v vato in pove direkt.Jaz sem jo veliko sprasevala konkretno,mi je vse odgovorila.
Moras pa vedeti,da vsak vsakemu ne sede,ce bos slucajno sla k njej,da ne bos jezna,da poslusas druge.Jaz samo povem svojo izkusnjo.Ti pa moras doziveti svojo.Tudi ce ne gres k njej,nic hudega,ampak le tako si naberes kilometrino.Pusti to,kar mi pisemo na forumu,to so samo nase izkusnje,forumasev,ampak prakso in kilometre pa moras doziveti sama.To je edino,kar steje.Da gres,dozivis,da vprasas,da ti da napoved.Kot sem rekla,je mogoce malo ne bom rekla groba z besedami,ampak usmeri te v drugo smer in ti pove,kaj delas barobe.
Nic bat,ne daje opcij,meni to ne sede.Jaz potrebujem konkretno napoved,da ali ne,crno ali belo.Sem jo dobila od nje.Mi je odprla oci in povedala lar stvari.Men ni zal.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 08:22
Za ta denar dobiš dva obiska pri psihoterapevtu, ki ga morda bolj potrebuješ
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 08:30
Originalno objavil(-a) gostja

Vsak se sam odloca.Se bolje od psihoterapevta pa je samopomoc,ce ze govorimo o denarju.Saj pa je gostja napisala,da ni nujno,da potrebuje ciscenje s svincem.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 08:34
Ja, ona že ve.
gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gost Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 08:48

Punce...čiščenje s svincem pri Lejli  je samo nateg ki stane 120€ v preteklosti je že njena mama to delala in nategovala ljudi in ljudje so to spoznali zato se je tudi umaknila iz te vedeževalske scene...

Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 09:52
Preteklosti ne poznam,niti Lejline familije oziroma matere ne.Sana sem bila pri njej,videla v nulo,po telefonu tudi,tko da jaz nimam kaj reci.
Jaz ne bom trdila,da je bilokak vateg,niti me ne zanimajo druzinska ozadja.Men osebno je svinec pomagal.
Pred leti sem bila vecjrat tudi v tujini in kar se tega tice,lahko recem,da mi je sedlo.Ciganke to znajo.Vse verjetno ne,ne vem.
Nikogar ne zagovarjam,niti ne zelim nikogar zaliti ali karkoli,ampak zame njen svinec in napoved niso bili nateg,men je pomagalo in tako letos kot pred leti mi je videla v nulo.Isto Nada Vic,ampak se je baje pokvarila.
Pa ne slucajno pljuvat,nisem nobena Lejla ali Nada in nikogar ne zagovarjam,jaz sem samo napisala,da je bila meni Lejla vredu.
Je pa nefer,meni so zgresile mnoge,pa ne morem reci,da so nateg,ce preberem,da so drugim videle v nulo.Ne vem,zakaj je vedno isto.Vsi vemo,da vsak ni za vsakega,kar pa ne pomeni,da je nateg.Men ni bil,ker sem imela izkusnje z njo.Ker so meni zgresile Misa,Ita,Zinka,Selena,Suzana,Dragica,Jelka,a naj recem,da so nateg?Ne,ker so drugim verjetno top.Vsak zase najboljse ve.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 09:56
Originalno objavil(-a) gostja

Dajte nehajte noret no,kak psihoterapevt.Ce skacete od ene do druge vedezevalke,se vam res lahko zmesa od vseh razlicnih napovedi.Se je treba tut mal zraven spravit.Ne potencirajte in ne delajte slona iz muhe,menda nismo prisli tako dalec,da kdo potrebuje psiholosko pomoc.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 10:40
Originalno objavil(-a) gost

Punce...čiščenje s svincem pri Lejli  je samo nateg ki stane 120€ v
preteklosti je že njena mama to delala in nategovala ljudi in ljudje so
to spoznali zato se je tudi umaknila iz te vedeževalske scene...

Kdo pa pravi,da se je Lejla umaknila iz te scene?Jz hodim k njej ze leta in verjem mi,ce ne bi bila zadovoljna z njo,ne bi hodila vsake tolk casa k njej.Zadnja leta ma tut 090 linijo,pa jo stranke klicejo,sej pa sem slisala telefon,ki ji zvoni.Tolk butasta pa tut nism.Perfektne vedezevalke pa ni,men zgleda da odgovarja,tko k drugim ktera druga.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 10:59
Je Marusa komu zgresila in je bil kdo mogoce pri Barbari,je za it k njej al ne..
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide