Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Marina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Marina Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 11:35
Originalno objavil(-a) Gostja

Preteklosti ne poznam,niti Lejline familije oziroma matere ne.Sana sem bila pri njej,videla v nulo,po telefonu tudi,tko da jaz nimam kaj reci.
Jaz ne bom trdila,da je bilokak vateg,niti me ne zanimajo druzinska ozadja.Men osebno je svinec pomagal.
Pred leti sem bila vecjrat tudi v tujini in kar se tega tice,lahko recem,da mi je sedlo.Ciganke to znajo.Vse verjetno ne,ne vem.
Nikogar ne zagovarjam,niti ne zelim nikogar zaliti ali karkoli,ampak zame njen svinec in napoved niso bili nateg,men je pomagalo in tako letos kot pred leti mi je videla v nulo.Isto Nada Vic,ampak se je baje pokvarila.
Pa ne slucajno pljuvat,nisem nobena Lejla ali Nada in nikogar ne zagovarjam,jaz sem samo napisala,da je bila meni Lejla vredu.
Je pa nefer,meni so zgresile mnoge,pa ne morem reci,da so nateg,ce preberem,da so drugim videle v nulo.Ne vem,zakaj je vedno isto.Vsi vemo,da vsak ni za vsakega,kar pa ne pomeni,da je nateg.Men ni bil,ker sem imela izkusnje z njo.Ker so meni zgresile Misa,Ita,Zinka,Selena,Suzana,Dragica,Jelka,a naj recem,da so nateg?Ne,ker so drugim verjetno top.Vsak zase najboljse ve.

Praviš da je v redu za ljubezen? Malo sem se znašla v nerodni situaciji pa bi res potrebovala nasvet in to kot praviš, črno ali belo. Nisem obupan tip ženske ampak preprosto mi neda miru to.

Kako se pa javlja na 090? Veš mogoče kdaj je dosegljiva?
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 11:52
Poklici,pa bos videla.
Božena
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Božena Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 13:52
Jaz sem pa nedavno spoznala Uroša Vida (je na facebooku). Take napovedi pa še ne. Imela sem občutek kot da bi me poznal celo življenje. Dobesedno mi je prebral misli in občutke. Tut njegove napovedi so se vse izpolnile. Neverjetno. NasmehPloskPlosk

g1
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom g1 Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 15:49
Pozdravljene! Zadnjih nekaj let se kot hobi ukvarjam z vedeževanjem. Pri delu uporabljam ciganske karte. Za preizkušnjo same sebe bi želela vedeževat 3 od vas. Zastojn. Vaše vprašanje , ki naj bo konkretno mi lahko pošljete na email:  elsa.star111@gmail.com, zraven pripišite vaše ime in ime osebe, če zanjo sprašujete. Izbrala bom naključno samo 3 osebe, katerim bom odgovorila v roku 1 tedna. Ostalim se žal oproščam! Lep dan, Elsa

Super , da delate to zastonj . Sem vam poslala email . lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 16:22
Nene pa to ful odbija,kot v otrosjem vrtcu,ce se ze ponuja in ima ocitno viska casa,naj pogleda vsem,ne pa neke otrosje fore,kao nakljucno.
Poleg tega ,kaj ti nuca,ce je zastonj,ce zgresi.Je blo kar nekaj takih,ki so se ponujale tukaj in smo bili poskusni zajcki.Kot je ze nekdo napisal,men je to brezvezna provokacija mene niti malo ne gane,da bi posiljala Niti ne vem,kdo je,nic.Kaj ce je ba primer moja zgornja soseda in ji dam svoje ime in ime mojega partnerja in jo vprasam za ljubezen?Ne hvala.Grem raje na osebni obisk ali poklicem 090.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 16:31
Originalno objavil(-a) Božena

Jaz sem pa nedavno spoznala Uroša Vida. Jaz sem imela pri tem človeku občutek, kot da se poznava že vse življenje
SEM MU TUDI JAZ POSLALA VPRASANJE IN V KOLIKEM CASU DOBIS ODGOVOR?ALI ZE DOLGO Z NJIM KONTAKTIRATE CE SE JE VAM NAPOVED ZE URESNICILA??

Jaz sem pa nedavno spoznala Uroša Vida (je na facebooku). Take napovedi pa še ne. Imela sem občutek kot da bi me poznal celo življenje. Dobesedno mi je prebral misli in občutke. Tut njegove napovedi so se vse izpolnile. Neverjetno. NasmehPloskPlosk
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 17:35
Originalno objavil(-a) gostja

Za ta denar dobiš dva obiska pri psihoterapevtu, ki ga morda bolj potrebuješ

Vsak se sam odloca.Se bolje od psihoterapevta pa je samopomoc,ce ze govorimo o denarju.Saj pa je gostja napisala,da ni nujno,da potrebuje ciscenje s svincem.

Bila pri Lejli predlani. Vlivala je svinec, kar dobro videla preteklost, za prihodnost se mi je nekaj sicer že uresničilo glede stanovanja, nekaj pa še čakam. Ne vem pa da s svincem dela tudi čiščenje. Videla bom kako se še bo njena napoved v celoti uresničila. Do zdaj sem še zadovolna.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 16/Julij/2018 ob 22:10
Originalno objavil(-a) Marina

Preteklosti ne poznam,niti Lejline familije oziroma matere ne.Sana sem bila pri njej,videla v nulo,po telefonu tudi,tko da jaz nimam kaj reci.
Jaz ne bom trdila,da je bilokak vateg,niti me ne zanimajo druzinska ozadja.Men osebno je svinec pomagal.
Pred leti sem bila vecjrat tudi v tujini in kar se tega tice,lahko recem,da mi je sedlo.Ciganke to znajo.Vse verjetno ne,ne vem.
Nikogar ne zagovarjam,niti ne zelim nikogar zaliti ali karkoli,ampak zame njen svinec in napoved niso bili nateg,men je pomagalo in tako letos kot pred leti mi je videla v nulo.Isto Nada Vic,ampak se je baje pokvarila.
Pa ne slucajno pljuvat,nisem nobena Lejla ali Nada in nikogar ne zagovarjam,jaz sem samo napisala,da je bila meni Lejla vredu.
Je pa nefer,meni so zgresile mnoge,pa ne morem reci,da so nateg,ce preberem,da so drugim videle v nulo.Ne vem,zakaj je vedno isto.Vsi vemo,da vsak ni za vsakega,kar pa ne pomeni,da je nateg.Men ni bil,ker sem imela izkusnje z njo.Ker so meni zgresile Misa,Ita,Zinka,Selena,Suzana,Dragica,Jelka,a naj recem,da so nateg?Ne,ker so drugim verjetno top.Vsak zase najboljse ve.

Praviš da je v redu za ljubezen? Malo sem se znašla v nerodni situaciji pa bi res potrebovala nasvet in to kot praviš, črno ali belo. Nisem obupan tip ženske ampak preprosto mi neda miru to.

Ni nic narobe,ce je clovek obupan.Dajmo bit realni,vsi imamo iste probleme,ljubezen ali sluzba ali druge stvari.Jaz imam smolo v ljubezni.Dejstvo.Naletim vedno na napacnega In ja,so bili casi,ko sem bila obupana do konca,na dnu,zvecer ne morem zaspat,ne mores bit zbran na sihtu,.....Verjetno pac iscemo uteho in kar je bolj pomembno,odgovore,kako bo v prihodnosti.Ampak,treba se je nekako pobrati in ziveti dalje,ker drugega ti ne preostane.Sem clovek s custvi,cutim bolecino,zalost,potrtost,vcasih brezizhoden polozaj.
Na splosno sem cist okej oseba,ampak ne bom se delala fine,logicno je in clovesko,da zna nesrecna ljubezen in prevara zelo boleti.Treba se je nauciti ziveti s tem in zdresirati sebe,da custva nekako preusmeris in zivis dalje.Ker ce bi mislila nonstop na to,bi bila verjetno v Polju.
Smo ljudje s srcem in custvi,biti obupan ni nic narobe.Zato pa imamo tudi ta forum,da tu pa tam gremo na kak osebni obisk in izvemo, kako bo.Ali pa tudi ne,ce vedezevalka slucajno zgresi.Vsaj jaz tako cutim in gledam na to.
Marina
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Marina Odgovorbullet Objavljeno: 17/Julij/2018 ob 06:38

Originalno objavil(-a) Marina

Ni nic narobe,ce je clovek obupan.Dajmo bit realni,vsi imamo iste probleme,ljubezen ali sluzba ali druge stvari.Jaz imam smolo v ljubezni.Dejstvo.Naletim vedno na napacnega In ja,so bili casi,ko sem bila obupana do konca,na dnu,zvecer ne morem zaspat,ne mores bit zbran na sihtu,.....Verjetno pac iscemo uteho in kar je bolj pomembno,odgovore,kako bo v prihodnosti.Ampak,treba se je nekako pobrati in ziveti dalje,ker drugega ti ne preostane.Sem clovek s custvi,cutim bolecino,zalost,potrtost,vcasih brezizhoden polozaj.
Na splosno sem cist okej oseba,ampak ne bom se delala fine,logicno je in clovesko,da zna nesrecna ljubezen in prevara zelo boleti.Treba se je nauciti ziveti s tem in zdresirati sebe,da custva nekako preusmeris in zivis dalje.Ker ce bi mislila nonstop na to,bi bila verjetno v Polju.
Smo ljudje s srcem in custvi,biti obupan ni nic narobe.Zato pa imamo tudi ta forum,da tu pa tam gremo na kak osebni obisk in izvemo, kako bo.Ali pa tudi ne,ce vedezevalka slucajno zgresi.Vsaj jaz tako cutim in gledam na to.

Absolutno, mislim da je žalostno le ko to ljudje ne razumejo oz. poskusijo omalovažiti osebo, zato ker si dejansko za razliko od ostalih prizna določene stvari. Tudi sama sem osebno karierno uspešna, sem družabna, ampak spet, sem človek, je normalno da čutim ljubezen, trpim tudi za njo itd...

Sem poklicala Lejlo, dejansko vpogled v to je imela, moram reči. Videla je situacijo in tudi svetovala. Kako si se kej držala njenih nasvetov, so ti pomagali? Jaz sem malo živčna če dejansko naredim ta korak ali ne.

gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Julij/2018 ob 09:07
Bojan spremenil napoved... Nevem kaj naj si mislim več.
Nekdo
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Nekdo Odgovorbullet Objavljeno: 17/Julij/2018 ob 09:16
A lahko za tega Uroša kak kontakt, na FS ni nobenih podatkov o tem kaj dela in kako se ga kontaktira; lahko kaj več poveš, hvala.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 17/Julij/2018 ob 10:01
Originalno objavil(-a) Nekdo

A lahko za tega Uroša kak kontakt, na FS ni nobenih podatkov o tem kaj dela in kako se ga kontaktira; lahko kaj več poveš, hvala.

Nateg.Preberi si post o njem.Nimam nic proti reklami,ampak to je pa ze konkretno pretiravanje in prazno hvaljenje.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide