![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Nekdo
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Kje pa je kakšen post, sem malo prečekirala pa ne najdem...., vseeno hvala za opozorilo |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ja tisti prvotni post,kjer pise o njem,buca. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Jaz sem popljuvala bojana v prejsnjih postih, ker sem bila prepricana da je falil. Imel je pa prav in sicer za ljubezen. Vsi so drugace govorili in govorili pravljice. Preklicala sem jih deset in so vse govorile pozitivno, samo bojan negativno.. celo take stvari je govoril, da sem mu pol prekinila. Imel je pa prav.
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Mislim da je čisto odvisno... Kakor komu ustreza, pri meni je minilo že 6 mesecev in daleč od njegove napovedi.
Verjamem pa da vsakemu ustreza drugi... Tina iz vedeževanja meta je pa sedanjost opisala v nulo, bomo videli za prihodnost. |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
To je pri meni vecni problem,pa verjwtno pri nekatwrih drugih tudi.Grem k vedezevalki,preteklost in sedanjost vidi v tako nulo,da dobesedno ne morem verjet.Ampak prihodnost mi pa vcasih tako kiksne,da za zjokat in znoret.Ker pac mislimo uau,ful je dobro videla za bazaj in trenutno,valda bo za prihodnost tut videla prav.Jah,redko,zelo redko.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Meni je Bojan spremenil napoved ...
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ne bom ti pametovala....niti ne vem,o kaksni zadevi se gre.Kdaj bos izvedela,ce je imel prav prvic al zdaj? |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Za partnersko področje je šlo. Enkrat naj bi bila skupaj z bivšim, drugič s sedanjim. Še lep čas ne bom vedela ...
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Uros Vid je top. Je clan v skupino ma fb po imenu MI KDO POGLEDA V KARTE. zanimiva skupina. In se to gleda zastonj. In grdo je fa pisete da je nateg
Vazno da tele vase li kasirano po 100€ miso nateg. In b tisti skupinci lahko cist vsak postavlja vprasanja Meni ke vceri ena z nihalom pa.kao po intuiciji take povedla da sm.sam.gledla. zenska me sploh me pozna pa je vidla.sama.od sebe vse.ni pa hotela denarja od mene. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Jaz sem preprosto vse preklicala in čedalje več mislim da je to samo stvar možnosti, bodimo realni, za eno odločitev je zmer 50 % 50.
Ne pravim da ni pravih jasnovidcev ali vedeževalcev ali whatever ampak tudi vem da določene ženske na linijah tudi delajo za erotične strani... |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
To itak.Sem ze pred casom pisala o tem,mislim,da je iz MB.Oboje,tako vedezevanje kot hotline.Cist ok,ce so le vedezevalke na svojih linijah in druge bejbe za hotline na drugih. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Dej ne pribijaj in se vsaj nauci pisat.Kdo te pa resno jemlje,lepo te prosim. |
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |