![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hm če bi lahko z našimi mislimi vplivali na rezultat, potem lahko šlogarce "poberejo šila in kopita" vržejo v peč svoje karte in druge pripomočke in si lahko iščejo drugi kšeft, saj jih potem več ne rabimo.
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A je kdo kontaktiral tega Uroša?
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Mah,te skupine na fb so men kr neki,jaz tega ne jemljem resno.
|
|
![]() ![]() |
|
sunny
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pred leti je bila tukaj omenjena astro tina- astrologinja Tina.. takrat je imela dosti pozitivnih komentaerjev. Uresničile so se stvari.. sedaj me zanima ali ima kdo njen kontakt??
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Starega kontakta vec nima,je ni mozno dobit?
Je ogromno vedezevalk itd,ki so bile pred leti aktualne tukaj na forumu,zdaj pa ni vec nic slisat o njih.Veliko jih je poniknilo in utonilo v pozabo. |
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pisala Urošu... V nulo vidi situacijo, bomo vidli za napoved.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Nekateri nimamo fb,sem zasledila tudi druge forumasice,da ga nimajo. A ga lahko katera,ki ima stik s tem Urosem vprasa,ce je mozen kak njegov kontakt..mejl ali stevilka.Jaz fb nimam in ga niti ne zelim. Lp |
|
![]() ![]() |
|
Xxxl
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Men napačne napovedi dale: karte pravijo, Maruska, kar nekaj takih k nakladajo ...
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Samo vprasam....je definitivno ,se vec ne more spremenit? |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Jaz sem mu pisala. Me je prebral kot knjigo. Dečko obvlada. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Lepo,da ti sede,ampak ne veseli se prehitro.Raje pocakaj na napoved,ce se bo dejansko uresnicila,to ni nic,ce te prebere kot knjigo,kot pravis.Mene jih je 12 vedezevalk prebralo kot knjigo,napovedi za prihodnost pa si bile cist kontra.Ti res zelim,da se ti vse uresnici,ampak ostani na realnih tleh,da ne bo potem razocaranje preveliko.
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kaj pa si mu rekla oz kaj si ga vprašala....
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |