![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Zgolj nasvet Urošu, ne hiti preveč in masovno s samohvalami, te bodo pogruntali. 😂
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Se strinjam s tabo,ampak gleda brezplacno,ali kako?Torej nima nobene koristi,ce se hvali po forumu....edino, ce so te predpriprave oziroma ogrevanje za pridobivanje strank in bo kasneje kasiral.Ampak...ce decko dejansko obvlada,zakaj ne.Saj je prav,da koncno pridemo do nekaj novih imen. Mi je pa cudna ena stvar:"nekdo",ki ga konstantno hvali,pise,da je na fb skupina.To pomeni vec ljudi.Ni pa mi jasno,zakaj potem izpostavlja samo tega Urosa in nikogar drugega iz skupine.....hmmmmmmm |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Smo ene par kolegic sprobale tega Uroša... Fant res neki zna, ni pa nic omenjal kesa al karkol. Upam da ni nateg no..
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Se tudi jaz sprasujem,zakaj iz te skupine omenjate samo tega urosa. Kako to,da na primer ne sprobate se koga drugega?Men je to vse skupi nateg in fejk.Ce pravite,da jih je v skupini vec.sej ni edini. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Jaz nisem v tej skupini, preko foruma sem ga zasledila.. Mal bi mi blo bed da me kdo vidi ____ včlanjena v glej mi karte al karkol je to. Pisala sem mu osebno na fb, kot vse ostale frendice. |
||
![]() ![]() |
||
Prijateljica
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Bila sem pred leti pri jasnovidcu Srdjanu, ki mi ni dal računa. Sprejel je na tone ljudi - vse brez računa. Po nekaj minutah me je dobesedno nagnal. Plačala sem 70 EUR. Njegova tajnica/ljubica Mara Kričej, ki mu naroča stranke dela pri njemu na črno.
Zanima me koliko ljudi je imelo takšno slabo izkušnjo z njim? Pogovarjala sem se z večimi in so vsi imeli slabo izkušnjo. Lp |
||
![]() ![]() |
||
P
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Iz lastnih izkušenj ti povem da Uroš ni nedolžen kot izgleda. Kljub temu, da je priklenjen na voziček - naj vas to ne zavede, da se vam smili. Njegova podjetna mama in on dobro skrivata denara - delata veliko stvari na črno. Sta dolžna okrog po sodiščih. Tako da se pazite in ne bodite neumni!!
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Brez zamere,ti bom povedala kar direkt.Nisem grda in pokvarjena,ampak kriva si popolnoma sama.Ti si ista kot one bejbe #metoo fundacija.Po 20 in 30 letih jokcajo,da so bile spolno zlorabljene in bla bla,zdaj,ko pa imajo kariero in se kopajo v milijonih pa so vse tako zelo glasne.Zakaj niso bile glasne takrat,ko naj bi se to zgodilo???Zakaj se oglasajo in cmerijo zdaj,ko so uspesne in oh in sploh. Ti si ista.Si napisala pred leti,da si bila pri njemu.Zakaj nisi bila takrat glasna in povedala svoje mnenje in se borila za svoje pravice in denar,ki si mu ga dala??? Plus,ptici na vseh vejah Slovenije in dol u cefurijadi civkajo ze dolga leta,da je tale pokvarjenec en navaden nategun.Zakaj zdaj jokcas?Raje se zabij z glavo v steno,buca ena. Bos mogoce koncno prisla k pameti. Pismo,prevzemi odgovornost.Saj si sama rinila k njemu.Ce pa si bolj trda v glavi in kahko vsak manipulira s tabo,se pa sploh ne cudim.Tudi jaz sem se nasrackala pri Misi,Zinki,Dragici in ostalih,pa kaj naj?Sola za drugic.In ne bom mesala dreka izpred ne vem koliko let nazaj. |
||
![]() ![]() |
||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Sam sploh ni omenju kesa, zdej sm mal zmedena. Kaj pa je bilo, si loh mal bol konkretn/a? |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Se ze vnaprej opravicujem,ker se vmesavam v zadevo,ki je niti ne poznam.Vem samo,da je bil ta Uros zadnje case omenjen tukaj na forumu. Prvo kot prvo se mi zdi skrajno zaljivo in primitivno pisat take poste.Poznas razloge,zgodovino morebitnih dolgov?S kaksno pravico govoris o cloveku,ce ne poznas njegove situacije?Napisala si,da je invalid.Verjetno njegova mami celo zivljenje skrbi zanj,ker potrebuje 24 urno nego.Predvidevam.Ker je v nasi drzavi tako,da se raje poskrbi za tujce in da bo njim najbolj komot,pogosto drzava pozabi na svoje ljudi.Predstavljaj si,da imas otroka invalida.Delat ne mores,ker imas status negovalke svojega otroka.Poleg tega verjetno se dobi invalidnino.To so vse minimalni zneski.Ce zivis tako,hitro in nehote pades v dolgove,drzavi pa ne mores ostati dolzan.Je treba placat poloznice,tudi jest in biti oblecen.Hocem reci to,da dobi malo,premalo denarja za dostojno zivljenje.In dokler ni nikogar okradel ali oskodoval,vidim za tvoje pisanje samo en razlog:hudobija,zloba,neutemeljeno sovrastvo. Ko pa ti bo on ali bilokdo ostal dolzan,potem pa pljuvaj.Do takrat pa drzi svojo umazano in pokvarjeno gofljo zaprto. Ti dam primer:sama sem bila dolgo casa v bolnici in v stalezu.Ker nisem pravocasno placala poloznic(pa mi financno na sreco nic ne manjka,hvala Bogu),ker sem zaradi operacije lezala v bolnici,pooblascen zame pa ni nihce glede mojih financ v banki,sem dobila taksne opomine in dopise,kot da sem najvecja morilka ali najvecji kriminalec na svetu.Pa sem vedno REDNO placevala poloznice,samo ENKRAT nisem mogla pravocasno placati. Raje molci. Dokler ne poznas celotne zgodbe,na oribijaj s svojo zlobo. |
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Se banasa ba moj zgornji post.Ne ganejo me morebitne negativne kritike,samo povem svoje mnenje.Pa niti ninam facebooka,niti nisem nikoli bila v kontaktu s tem Urosem.Vse,njar vem,sem razbrala iz foruma.Ne poznam celotne zgodbe,nikogar ne zagovarjam,ampak to se ne dela.Zalostno,da nekatere zenske,se posebej tiste,ki hocejo biti najvecje dame,znajo biti tako strupene.Pismo,dokler te nihce ne ogroza,pusti cloveka na miru.
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
če je to tisti fant, ki je bil v oddaji the Biggest loser prve sezone - je takrat Mojci napovedal,da se bo poročila z njenim - kot je takrat govorila,da si želi.
Ona pa se je po koncu oddaje razšla z njim, ker naj bi jo baje varal. Jaz drugega ne bom komentirala in se vtikovala, ker ne vem nič, samo ta izkušnja, kjer se je on sam v medijih izpostavil - ni ravno pozitivna,da bi lahko sklepali,da njegove napovedi kaj držijo. |
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |