![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Nekdo
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
brez zamere, o katerem Urošu je sploh govora; tale Uroš z angeli, ki je sicer na vozičku in Uroš, ki deluje preko FS v skupini nista ena in ista oseba, ne brkat vse povprek. Namreč pri tem Urošu , ki deluje prek angelskih sporočil, sem sama bila v Mariboru, onega drugega sem sprobala preko fs. Direktno na njegov profil sem podala vprašanje v zasebno pošto in mi je odgovoril, brez kakega plačila ali česarkoli drugega. Zakaj upam trdit, da nista eno in ista oseba- glede na starost in pa način podanega odgovora ter verjamem, da se ne motim. Lep dan še naprej |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ni to isti Uroš, definitivno ne... Uroš Vid je iz Kamnika.
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Kaj pa vedeževalka Iza iz Celja? Kake izkušnje?
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Bojanova napoved se je uresnicila, sicer z casovnim zamikom, vendar bistvo se je tocno tako odvilo, kot je napovedal. Za isto stvar sem sprasevala Seleno, tudi pravilna napoved.
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Zal po forumu ne najdem vec mnenj glede Darinke z Radovljice pa tudi glede Stanke z Rac ne. Kaksne izkusnje?
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Nisi nic zamudila.Niso omembe vredne ne ena,ne druga. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Gostja hvala. Lahko kaj vec poves? Si bila dolgo nazaj? Sklepam, da se ni nic uresnicilo...
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Mene Bojan prvic ni preprical, drugic pa je... nekako mi je drugic bolj podrobno razlozil in dejansko videl situacijo. |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ja,saj situacijo vidijo vsi,ampak kaj to pomaga,ce ne ces,ce se bo napoved uresnicila.Govorim na splosno,ne za Bojana. |
|||
![]() ![]() |
|||
Marija
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
A se da prosim dobiti kontakt od Mise iz Litije na internetu e ne najdem..hvala
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ali Bojan ima isto linijo, ki jo je imel pred leti? |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Mise ni vec, ne dela in se je ne da dobit vec,se ne ukvarja vec s tem.zal. jo rabim tudi jaz
|
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |