Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Nekdo
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Nekdo Odgovorbullet Objavljeno: 30/Julij/2018 ob 10:20
Originalno objavil(-a) gostja

če je to tisti fant, ki je bil v oddaji the Biggest loser prve sezone - je takrat Mojci napovedal,da se bo poročila z njenim - kot je takrat govorila,da si želi.

Ona pa se je po koncu oddaje razšla z njim, ker naj bi jo baje varal.

Jaz drugega ne bom komentirala in se vtikovala, ker ne vem nič, samo ta izkušnja, kjer se je on sam v medijih izpostavil - ni ravno pozitivna,da bi lahko sklepali,da njegove napovedi kaj držijo.

brez zamere, o katerem Urošu je sploh govora; tale Uroš z angeli, ki je sicer na vozičku in Uroš, ki deluje preko FS v skupini nista ena in ista oseba, ne brkat vse povprek. Namreč pri tem Urošu , ki deluje prek angelskih sporočil, sem sama bila v Mariboru, onega drugega sem sprobala preko fs. Direktno na njegov profil sem podala vprašanje v zasebno pošto in mi je odgovoril, brez kakega plačila ali česarkoli drugega. Zakaj upam trdit, da nista eno in ista oseba- glede na starost in pa način podanega odgovora ter verjamem, da se ne motim. Lep dan še naprej
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/Julij/2018 ob 11:52
Ni to isti Uroš, definitivno ne... Uroš Vid je iz Kamnika.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/Julij/2018 ob 14:34
Kaj pa vedeževalka Iza iz Celja? Kake izkušnje?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/Julij/2018 ob 15:39
Bojanova napoved se je uresnicila, sicer z casovnim zamikom, vendar bistvo se je tocno tako odvilo, kot je napovedal. Za isto stvar sem sprasevala Seleno, tudi pravilna napoved.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/Julij/2018 ob 16:16
Zal po forumu ne najdem vec mnenj glede Darinke z Radovljice pa tudi glede Stanke z Rac ne. Kaksne izkusnje?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/Julij/2018 ob 17:21
Originalno objavil(-a) Gostja

Zal po forumu ne najdem vec mnenj glede Darinke z Radovljice pa tudi glede Stanke z Rac ne. Kaksne izkusnje?

Nisi nic zamudila.Niso omembe vredne ne ena,ne druga.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 30/Julij/2018 ob 20:36
Gostja hvala. Lahko kaj vec poves? Si bila dolgo nazaj? Sklepam, da se ni nic uresnicilo...

Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 31/Julij/2018 ob 22:46

Bojanova napoved se je uresnicila, sicer z casovnim zamikom, vendar bistvo se je tocno tako odvilo, kot je napovedal. Za isto stvar sem sprasevala Seleno, tudi pravilna napoved.

Mene Bojan prvic ni preprical, drugic pa je... nekako mi je drugic bolj podrobno razlozil in dejansko videl situacijo.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 31/Julij/2018 ob 23:16
Originalno objavil(-a) Gost

Mene Bojan prvic ni preprical, drugic pa je... nekako mi je drugic bolj podrobno razlozil in dejansko videl situacijo.

Ja,saj situacijo vidijo vsi,ampak kaj to pomaga,ce ne ces,ce se bo napoved uresnicila.Govorim na splosno,ne za Bojana.
Marija
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Marija Odgovorbullet Objavljeno: 01/Avgust/2018 ob 12:55
A se da prosim dobiti kontakt od Mise iz Litije na internetu e ne najdem..hvala
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 01/Avgust/2018 ob 16:21
Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Gost

Ja,saj situacijo vidijo vsi,ampak kaj to pomaga,ce ne ces,ce se bo napoved uresnicila.Govorim na splosno,ne za Bojana.

Ali Bojan ima isto linijo, ki jo je imel pred leti?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 01/Avgust/2018 ob 22:13
Mise ni vec, ne dela in se je ne da dobit vec,se ne ukvarja vec s tem.zal. jo rabim tudi jaz
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide