Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Suny
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Suny Odgovorbullet Objavljeno: 02/Avgust/2018 ob 01:22
Prosim ali ima katera kontakt od aatrologinje tine. Pred leti je bila aktualna na tem forumu. ????
IP IP shranjen Prijavi objavo
Violeta
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Violeta Odgovorbullet Objavljeno: 02/Avgust/2018 ob 08:40
Ima kdo izkušnje z Violeto? V nedeljo prihaja v Portorož... no 100 € se mi zdi malo pretirano...ampak če je res dobra....bi šlo tudi to... Je bil kdo pri njej?

https://www.svetloba.si/dogodki/srecanja-z-jasnovidko-violeto-v-portorozu?utm_source=inspiracije&utm_medium=email&utm_campaign=2018-08-02
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 02/Avgust/2018 ob 12:24
Pisala omenjenemu Urosu, brcnil ke v temo in ko sem mu dala jasno vedeti, da je njegova napoved totalno nerealna, mi ke napisal, da mu nisem dala dovolj podatkov o sami situaciji...sami presodite koliko so potem napovedi merodajne...
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 02/Avgust/2018 ob 19:10
Originalno objavil(-a)

Pisala omenjenemu Urosu, brcnil ke v temo in ko sem mu dala jasno vedeti, da je njegova napoved totalno nerealna, mi ke napisal, da mu nisem dala dovolj podatkov o sami situaciji...sami presodite koliko so potem napovedi merodajne...

Men se je pa lih danes uresničilo del njegove napovedi...
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 03/Avgust/2018 ob 23:18
Ema Basagic Pirnat - Domžale, izkušnje?
G
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom G Odgovorbullet Objavljeno: 04/Avgust/2018 ob 17:13
Sem samo slišala da je dobra, izkušenj nimam z njo. Pisala sem ji pa preko FB upam da odpiše. Ima linijo sicer, ampak teh se ne poslužujem več ker je astronomska cena. Še vedno sem bolj za osebni obisk.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 04/Avgust/2018 ob 18:35
Originalno objavil(-a)

Ema Basagic Pirnat - Domžale, izkušnje?

Sem jo klicala pred kratkim. Napoved, vsaj v trenutnem stanju, nerealna. Če bo tko, kot je rekla, bo super. Samo težko verjamem temu. Je pa napovedala enako kot Selena, Suzana in Tjaša, ki mi že več let dajejo pravilne napovedi. Bomo videli.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/Avgust/2018 ob 10:39
Meni je veliko zadela Dea, ki dela preko mejla astrocentardea@gmail.com. Zanimajo me vaše izkušnje z njo?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 05/Avgust/2018 ob 16:42
Originalno objavil(-a) Gostja

Meni je veliko zadela Dea, ki dela preko mejla astrocentardea@gmail.com. Zanimajo me vaše izkušnje z njo?

A je to taista Dea Tarot Hrvaska ali sta to dve razlicni osebi?
Dggdhd
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Dggdhd Odgovorbullet Objavljeno: 06/Avgust/2018 ob 01:42
Pisala urosu. Odgovori cez par dni.zanimiva je ta fb skupina. Brezplacno odgovorijo.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/Avgust/2018 ob 08:48
Originalno objavil(-a) gostja

A je to taista Dea Tarot Hrvaska ali sta to dve razlicni osebi?

Ta govori hrvasko in je tudi z hrvaske. Ne vem a govorimo o isti osebi. Ta dela preko mejla in mi je veliko zadela.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 06/Avgust/2018 ob 08:49

Originalno objavil(-a) gostja

Originalno objavil(-a) Gost

Bojanova napoved se je uresnicila, sicer z casovnim zamikom, vendar bistvo se je tocno tako odvilo, kot je napovedal. Za isto stvar sem sprasevala Seleno, tudi pravilna napoved.

Mene Bojan prvic ni preprical, drugic pa je... nekako mi je drugic bolj podrobno razlozil in dejansko videl situacijo.

Ja,saj situacijo vidijo vsi,ampak kaj to pomaga,ce ne ces,ce se bo napoved uresnicila.Govorim na splosno,ne za Bojana.

Ali Bojan ima isto linijo, ki jo je imel pred leti?

0904448
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide