![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |||
Suny
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Prosim ali ima katera kontakt od aatrologinje tine. Pred leti je bila aktualna na tem forumu. ????
|
||||
![]() ![]() |
||||
Violeta
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Ima kdo izkušnje z Violeto? V nedeljo prihaja v Portorož... no 100 € se mi zdi malo pretirano...ampak če je res dobra....bi šlo tudi to... Je bil kdo pri njej?
https://www.svetloba.si/dogodki/srecanja-z-jasnovidko-violeto-v-portorozu?utm_source=inspiracije&utm_medium=email&utm_campaign=2018-08-02 |
||||
![]() ![]() |
||||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Pisala omenjenemu Urosu, brcnil ke v temo in ko sem mu dala jasno vedeti, da je njegova napoved totalno nerealna, mi ke napisal, da mu nisem dala dovolj podatkov o sami situaciji...sami presodite koliko so potem napovedi merodajne...
|
||||
![]() ![]() |
||||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Men se je pa lih danes uresničilo del njegove napovedi... |
||||
![]() ![]() |
||||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Ema Basagic Pirnat - Domžale, izkušnje?
|
||||
![]() ![]() |
||||
G
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Sem samo slišala da je dobra, izkušenj nimam z njo. Pisala sem ji pa preko FB upam da odpiše. Ima linijo sicer, ampak teh se ne poslužujem več ker je astronomska cena. Še vedno sem bolj za osebni obisk.
|
||||
![]() ![]() |
||||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Sem jo klicala pred kratkim. Napoved, vsaj v trenutnem stanju, nerealna. Če bo tko, kot je rekla, bo super. Samo težko verjamem temu. Je pa napovedala enako kot Selena, Suzana in Tjaša, ki mi že več let dajejo pravilne napovedi. Bomo videli. |
||||
![]() ![]() |
||||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Meni je veliko zadela Dea, ki dela preko mejla astrocentardea@gmail.com. Zanimajo me vaše izkušnje z njo?
|
||||
![]() ![]() |
||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
A je to taista Dea Tarot Hrvaska ali sta to dve razlicni osebi? |
||||
![]() ![]() |
||||
Dggdhd
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Pisala urosu. Odgovori cez par dni.zanimiva je ta fb skupina. Brezplacno odgovorijo.
|
||||
![]() ![]() |
||||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
Ta govori hrvasko in je tudi z hrvaske. Ne vem a govorimo o isti osebi. Ta dela preko mejla in mi je veliko zadela. |
||||
![]() ![]() |
||||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|||
0904448 |
||||
![]() ![]() |
||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |