![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Meni je Dea tarot vse mimo povedala.Isto Maka karte. Tudi Selena mimo. Zal. Dokaj dobra Mira Tahirovic pa tudi s to skupino preko fb sem.zadovoljna sploh Uros Vid. Ta clovek je ena sama.dobricina da tolikim gleda zastonj. Za naprej sicer ne morem se reci je pa trenutno stanje videl v nulo laj dogaja.
|
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
A zna kdo povedat,ce je to Dea tarot? |
|||||
![]() ![]() |
|||||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Jaz sem se naročila za termin, javim vtise. |
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Narocila?Torej gres osebno k njej al kako si se narocila? |
|||||
![]() ![]() |
|||||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Pozdrav! Sicer nisem prebrala vseh strani od začetka, tako da ne vem, če je jasnovidka Mira (Mirzeta Hadzalić Tahirović) iz Ljubljane že kje omenjena. Me pa zanima vaše mnenje o njej in njenih videnjih. Hvala. :-)
|
|||||
![]() ![]() |
|||||
radovedna
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
jaz sem pred casom kontaktirala deo .
po mailu poslala vprasanhe, denar v kuverti ce dela tudi odebno ne vem a mene ni prepricala noc konkretnega ni povedala vse samo na splosno |
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Verjetno mislis Deo tarot?Meni je pa ona bila top,za takratno situacijo lahko komot recem,da je imela 100% prav.Tudi videla vse detajle,kaj bi bilo,ce bi naredila neko potezo(je nisem,na sreco,je imela prav).Njega opisala v nulo.Mene prav tako. Tudi razplet v nulo,tako da meni je bila res huda.Sem jo kontaktirala potem cez cca 2 leti za eno drugo zadevo,evo,vsa cast,je imela prav. |
|||||
![]() ![]() |
|||||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Moje izkušnje so sledeče...Napovedi,ki se niso uresničile: Dea Tarot (Hrvaška), Karte pravijo. Maruska... in se ene par k se jih ne spomnem... Sm nnajdla pa na YouTube eno iz mislim,da je iz Sarajeva (Sheila Lenormand), ma brezplačne napovedi na YouTubu...Lohk ti pa tud prek videa odgovori... Na uresničitev moram pocakat do jeseni,pol bom vidla kok je mela pprov. Odgovori obširno...cena 15€.
|
|||||
![]() ![]() |
|||||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Kako pa jo kontaktiraš? |
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Res je to sta dva različna Uroša. Uroš Vid ni invalid, niti ni goljuf. Je pa zelo dober vedeževalec. Jaz sem bila pri njemu pred tremi leti in mi je vse zadel, nekaj se še zdaj dogaja. Samo zdej pa res baje samo na fb dela :( |
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
Glede tega Urosa Vida al karkoli je ze,a se se en tip pojavlja z istim imenom in priimkom al kako?Men ni nic jasn s temle Urosem.In kontakt s "tapravim" je mozen samo preko fb?
|
|||||
![]() ![]() |
|||||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||||
sensibility.sense77@gmail.com Sem pobrskala na yt,ta mail ima za gledanje.Mam ful neke tezke zadeve pred sabo,pa sama nisem tolk pogumna,da bi ji mejlala. |
|||||
![]() ![]() |
|||||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |