![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
kaj pa čisti s svincem? Čakre ali magijo ali kakšen urok?
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Meni je Lejla rekla,da bi morala priti se 2x,ampak mi ni slo skozi.
|
|
![]() ![]() |
|
CarlaÁlvarez
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
- Naravno! Iskreno govoreći, mislim da je tajna sretne veze u skrivenim orgazmima. Što su manji, tvoja devojka je hladnija i ti to osećaš. Samo se seti, kad si zadnji put vidio sreću u njenim očima? Kad je vrištala od zadovoljstva? (Pauza). Tako je. - Kuckao si poput detlića i ona je otišla u kupatilo da dovrši posao koji si ti započeo? To nije rešenje. Stalno govorim svugde, dečki, saberite se. Nije kul biti impotentan i "brzac". <a href=http://titangel-in-serbia.com/#7>http://titangel-in-serbia.com/#7</a> Uvećanje penisa dešava se skoro odmah. Postaće 5 cm veći za mesec dana. Iako gel sadrži isključivo prirodne sastojke koji su bezbedni po zdravlje, preterana upotreba se ne preporučuje. Nakon mesec dana upotrebe, napravite malu pauzu. Titan gel sadrži sledeće biljke: travu uspaljenog jarca, lišaj i zlatnu maku.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pozma kdo koga za ciscenje caker?To,kar sem guglala se mi ne zdi prevec dostojno,se mi zdi bolj kot nateg,prevec slkomercializirano.Iscem tako ali takega,ki res obvlada.
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Malo pregledujem pa vidim da dosti omenjate bojana..prosim za izkusnje ali se vam je realno uresnicilo kaj od bojana??1hvala
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Men je bil vredu,pred cca 2 letoma sem ga kontaktirala,samo 1x.Napoved slaba,zlo negativna,povedal mi je podrobnosti,ki so drzale in opisal situacijo v nulo,tudi povedal,da ne bova ostala skupi.Res je bilo tako,sem ga zapustila(nisem si nikol mislila,da ga bom jaz),je bilo prevec vsega in nisem mogla tolerirat. |
|
![]() ![]() |
|
tina tinka
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
pigledala sem nekaj zadnjih strani in nisem nasla stevilke kam bi poklicala🤷♀🤷♀
prosim da nekdo napise osebo kontakt vedezevanje na telefon da se vsaj nekaj uresnicilo hvala 🙂🙂 |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Dej bolj razlocno napisi,men ni bic jasno,kaj bi ti zelela.Vedezevanje na telefon??????Kako to mislis???? |
|
![]() ![]() |
|
tina tinka
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
tisti ki razume in ima voljo naj odgovori
tisti ki pa ima prevec casa pa se naj ukvarja s tem kako je napisano in kaj on tazume innkaj ne 😂😂 |
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
http://www.postscriptum.si jaz sem bila pri njej na vpogledu delovanja caker
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
In kako je bilo na pregledu čaker? Si bila zadovoljna? Si imela tudi kako terapijo? Učinki?
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |