Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Avgust/2018 ob 16:51
kaj pa čisti s svincem? Čakre ali magijo ali kakšen urok?
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Avgust/2018 ob 16:59
Originalno objavil(-a) gostja

kaj pa čisti s svincem? Čakre ali magijo ali kakšen urok?

Vse v bistvu.Ampak meni je to absolutno prevec,financno mislim.Za vedezevanje je dobra,sicer moram se za neke napovedi pocakati,ampak glede tega svinca:ker to ona kao doloci,kolikokrat moras naredit svinec,poleg tega ne sme bit prekinitev,eno ciscenje je pa 120€.Ne vem no,financno mi ne sede.Pa logicno,valda ne more dat garancije za napovedi,torej tudi za svinec ne more garantirat,da bo pomagal.

gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 14/Avgust/2018 ob 18:47
Meni je Lejla rekla,da bi morala priti se 2x,ampak mi ni slo skozi.
CarlaÁlvarez
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom CarlaÁlvarez Odgovorbullet Objavljeno: 15/Avgust/2018 ob 00:17
- Naravno! Iskreno govoreći, mislim da je tajna sretne veze u skrivenim orgazmima. Što su manji, tvoja devojka je hladnija i ti to osećaš. Samo se seti, kad si zadnji put vidio sreću u njenim očima? Kad je vrištala od zadovoljstva? (Pauza). Tako je. - Kuckao si poput detlića i ona je otišla u kupatilo da dovrši posao koji si ti započeo? To nije rešenje. Stalno govorim svugde, dečki, saberite se. Nije kul biti impotentan i "brzac". <a href=http://titangel-in-serbia.com/#7>http://titangel-in-serbia.com/#7</a> Uvećanje penisa dešava se skoro odmah. Postaće 5 cm veći za mesec dana. Iako gel sadrži isključivo prirodne sastojke koji su bezbedni po zdravlje, preterana upotreba se ne preporučuje. Nakon mesec dana upotrebe, napravite malu pauzu. Titan gel sadrži sledeće biljke: travu uspaljenog jarca, lišaj i zlatnu maku.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Avgust/2018 ob 09:09
Pozma kdo koga za ciscenje caker?To,kar sem guglala se mi ne zdi prevec dostojno,se mi zdi bolj kot nateg,prevec slkomercializirano.Iscem tako ali takega,ki res obvlada.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 15/Avgust/2018 ob 12:52
Malo pregledujem pa vidim da dosti omenjate bojana..prosim za izkusnje ali se vam je realno uresnicilo kaj od bojana??1hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Avgust/2018 ob 13:25
Originalno objavil(-a) Gost

Malo pregledujem pa vidim da dosti omenjate bojana..prosim za izkusnje ali se vam je realno uresnicilo kaj od bojana??1hvala

Men je bil vredu,pred cca 2 letoma sem ga kontaktirala,samo 1x.Napoved slaba,zlo negativna,povedal mi je podrobnosti,ki so drzale in opisal situacijo v nulo,tudi povedal,da ne bova ostala skupi.Res je bilo tako,sem ga zapustila(nisem si nikol mislila,da ga bom jaz),je bilo prevec vsega in nisem mogla tolerirat.
tina tinka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom tina tinka Odgovorbullet Objavljeno: 15/Avgust/2018 ob 14:05
pigledala sem nekaj zadnjih strani in nisem nasla stevilke kam bi poklicala🤷♀🤷♀

prosim da nekdo napise osebo kontakt
vedezevanje na telefon
da se vsaj nekaj uresnicilo

hvala 🙂🙂
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Avgust/2018 ob 14:49
Originalno objavil(-a) tina tinka

pigledala sem nekaj zadnjih strani in nisem nasla stevilke kam bi poklicala🤷♀🤷♀

prosim da nekdo napise osebo kontakt
vedezevanje na telefon
da se vsaj nekaj uresnicilo

hvala 🙂🙂

Dej bolj razlocno napisi,men ni bic jasno,kaj bi ti zelela.Vedezevanje na telefon??????Kako to mislis????
tina tinka
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom tina tinka Odgovorbullet Objavljeno: 15/Avgust/2018 ob 15:37
tisti ki razume in ima voljo naj odgovori

tisti ki pa ima prevec casa pa se naj ukvarja s tem kako je napisano in kaj on tazume innkaj ne 😂😂
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 15/Avgust/2018 ob 16:32
http://www.postscriptum.si jaz sem bila pri njej na vpogledu delovanja caker
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 15/Avgust/2018 ob 17:03
In kako je bilo na pregledu čaker? Si bila zadovoljna? Si imela tudi kako terapijo? Učinki?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide