Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Avgust/2018 ob 10:01
Jaz pa mislim,da ni nakljucje,cas je itak relativen,redko,da se kaj zgodi v roku.
Jaz ne bi rekla,da je 090 nateg,men so bli na primer Cvetka,Bojan,Suzana(pred leti),Maruska ful vredu,napovedi v nulo.
IP IP shranjen Prijavi objavo
ss
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom ss Odgovorbullet Objavljeno: 19/Avgust/2018 ob 17:20
Pozdravljene! Ali vam je Uros Vid kaj ugotovil? 
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Avgust/2018 ob 17:30
Jaz lahko recem,da mi je za eno stvar popolnoma zgresil,ker je nemogoce,ker je ze v osnovi vse drugace,tko da to mi je ziher kiksnil.Nekaj je videl prav,trenutno stanje,za eno stvar pa ima verjetno tudi prav,kot je napisal.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/Avgust/2018 ob 18:07
Zdravo. Prosim za vaso pomoc.. katera pozna kaksno vedezevalko iz maribora tabor? Lp
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Avgust/2018 ob 19:28
A sploh se obstaja kaka v tem nasem Mariboru?Sploh se ne spomnim,kdaj sem bila nazadnje na osebnem obisku,pa se to,kaj sem bla,je blo vse porazno in totalna zguba casa in dnara.Mislim,ko da bi se jaz sla vedezevalko.Pred 4 leti sem bla na Teznem pri eni,katastrofa,ni omembe vredno,aja,pa bla pri Aniti,gledala v dlan in karte,pa tut vse mimo.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/Avgust/2018 ob 21:51
http://vedezevalka-ema.si

Dobila sem emo in mi je napovedala lepo
Sem jo se 1x klicala in sem dobila alexa in mi je za isto povedal slabo..

Ima kdo izkusnje?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Avgust/2018 ob 22:05
Originalno objavil(-a)

http://vedezevalka-ema.si

Dobila sem emo in mi je napovedala lepo
Sem jo se 1x klicala in sem dobila alexa in mi je za isto povedal slabo..

Ima kdo izkusnje?

Se je meni isto zgodilo pred leti,ko sem klicala eno,potem pa se drugo in napovedi sta bili kontra.Potem sem poguglala stevilki bolj podrobno in sem videla,da spadata obe stevilki k isti firmi.Fora je v tem,ker imas na 090 2 razlicni opciji:tiste ki dejansko delajo same,imajo tudi svoje dejansko ime in ne izmisljeno,potem pa se imas tiste druge ,ki so nateg in sluzijo samo temu,da cimvec zasluzijo na 090.Sej vidis,da moras vcasih porabit 10€,ker moras sprasevat,katera dela in ti gre denar samo zato,ker je na eni stevilki pet razlicnih babnic.
Sranje vse skupi.Ne vem,kaj ti naj drugega recem.Jaz sem bila takrat cist zmedena.Ce bi vedela,da bo tko,ne bi sploh klicala.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 19/Avgust/2018 ob 22:17
Kdaj ste nazadnje dobile bojana? Klicem ga ze 1 teden par x na dan in vedno nedosegljiva
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 19/Avgust/2018 ob 23:55
Pa saj je vendar čas počitnic. Ne moremo ga gnjaviti  skozi celo leto.
In seveda dopust lahko privoščimo tudi Bojanu, da se malo odpočije od tako težkega, zahtevnega in mukotrpnega dela kot je šloganje.
Naj fant le  uživa kje na morju, upam da s kakšno dobro bejbo. 
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/Avgust/2018 ob 07:53
Originalno objavil(-a)

Kdaj ste nazadnje dobile bojana? Klicem ga ze 1 teden par x na dan in vedno nedosegljiva

Neverjetni ste,res.Cas dopustov,ti pa se penis,da ga ne mores priklicat.Bolano.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 20/Avgust/2018 ob 08:06
Originalno objavil(-a)

Meni se je javil vceraj proti veceru.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 20/Avgust/2018 ob 12:59
Originalno objavil(-a) Gostja

Originalno objavil(-a)

Meni se je javil vceraj proti veceru.
in kaksne so vase izkusnje z bojanom..
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide