Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 13:10
Kaj pa vedeževalka Zlatka http://zlatkazivljenje.com/
Ima kdo kaj izkušenj z njo?
IP IP shranjen Prijavi objavo
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 14:28
Originalno objavil(-a) Gostja

Kaj pa vedeževalka Zlatka http://zlatkazivljenje.com/
Ima kdo kaj izkušenj z njo?

Moja izkusnja z njo je slaba,zelo.No,saj to je verjetno ta,iz Maribora,blizu dzamije.Bila sem pri njej 2012.Zgresila vse,kar se je zgresiti dalo,tudi z nihalom.Je pokazalo narobe.Ze pri napovedi za bivsega je rekla,da bova zopet skupaj,ceprav sem vedela,da je nemogoce,ker v bistvu nisem niti zelela,pa bila sem v novem razmerju.Pa tudi bi bilo nemogoce,ker je bil odnos definitivno zakljucen,je vse koncalo na sodiscu,tako da ni teorije,da bi se bila z njim.Tudi za eno drugo zadevo cist mimo.Je trdila,naj pozabim za neko zadevo,pa se je na sreco koncalo pozitivno.Placala sem pa 70€.Nikoli vec.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 15:21
Je ta iz Maribora ena mlajša blond? Drugače je tudi na sliki na svoji spletni strani. Računa pa 150 € za 2 uri...Ker baje da so dve Zlatke iz Maribora in jih mešajo....
Anahi
Reden član
Reden član

Član od: 11/Januar/2017
Država: Slovenia
Tukaj: Ni tukaj
Objave: 48
Odgovori skupaj z navedkom Anahi Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 16:29
Kak so kaj izkusnje z jelko? Bila sem pri njej in nevem kaj si naj mislim
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 16:30

Je ta iz Maribora ena mlajša blond? Drugače je tudi na sliki na svoji spletni strani. Računa pa 150 € za 2 uri...Ker baje da so dve Zlatke iz Maribora in jih mešajo....

Ta Zlatka,o kateri govorim,je pred vec kot 20 leti delala v Boleru,je bolj visoka,druzila se je z Romi,je pa tako,vcasih je bila blond,vcasih crna,zadnje case sicer ne vem,kaksmo barvo las ima,je ze dolgo let nisem videla.Stara pa je zdaj ziher cez 40,45.Je pa bila doma blizu dzamije.
Obstaja se neka Zlatka Müller,ampak kolikor sem videla na netu,tale ni iz Maribora.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 16:53
Ja,to je ta Zlatka,zlatkazivljenje,sem zdaj videla njeno sliko.V glavnem,meni ni videla cisto nic prav,govorila mi je znanstveno fantastiko in take nemogoce stvari,da enostavno ni mozno.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 19:41
Kaksne so vase izkusnje z vedezevalko maro?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 19:53
Jih nimam.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 20:03
Ljubljana in okolica
Koga priporočate za osebni obisk? Hvala
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 20:23

Ljubljana in okolica
Koga priporočate za osebni obisk? Hvala

Lejla Brezovica
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 20:32
Že bila.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 21/Avgust/2018 ob 20:38
Ti ni bila vredu?Meni je bila do zdaj OK,bila sem 2x,videla v nulo.
Pred leti je bila dobra Nada Vic,ampak zdaj se je baje ful pokvarila.Sem bila nekajkrat pri njej,ko se ni imela fiksne cene in ko je bila se cist ok.Mi je res ful videla prav,tudi na konkretna vprasanja.
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide