![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Lejla. Ne vem, enkrat tko, drugič drugače. Nič konkretnega mi ni napovedala. Pri Nadi nisem bila, niti ne vem a še dela. Morda imaš kontakt?
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Nimam vec Nadinega kontakta.Je pa tako,saj vidis,na primer,meni je bila Lejla vredu,tebi ali komu drugemu pa ne.Saj ves,kako je.Meni je od vseh,pri katerih sem bila,pa jih je bilo res veliko,bila Nada top.Ampak jaz sem bila pri njej,ko je bila se tista "stara".Ko sem brala kritike,nisem mogla verjet,da se je tako spremenila in da ima ful visoko tarifo.
Ce malo pobrskam,se mi zdi,da sploh vec ni nobene prave vec,h kateri bi clovek lahko sel.Razmisljam,da bi sla k Barbari Smarje.Sicer je drug konec SLO,ampak je ok,sem se ze velikokrat peljala po dolgem in pocez zaradi vedezevalk. |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Sem pa slisala za dve iz LJ.Zal nimam nobenega kontakta,govorila sem pred kratkim z eno znanko,ki je bila pri teh dveh.Mi je ful zal,da ji nisem rekla za kontakt,ampak takrat nisem vedela,da je vec ne bom videla na samem.Zapomnila sem si samo,da je ena iz Savskega naselja,oziroma nekaj takega,se opravicujem,nisem iz LJ,gleda v kavo in karte in gospa ni Slovenka,isto druga gospa,ki ji je ime Neda.Drugih podatkov nimam.Naj bi bili kr dobri,ta znanka mi je rekla,da je njej videla ful stvari,pa cel kup zensk hodi k njima.
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Seleno. Bere tudi iz fotk, jaz hodim k njej 2x na leto. Ima pa 50 Eur ceno. |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Tudi pri njej sem že bila. Rada bi šla h kaki novi pa zgleda ni nič.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Men je bila Selena na zalost totalen polom. |
|||
![]() ![]() |
|||
gostka
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Meni je bila selena zelo ok. predvsem zaradi njenega trenutnega vpogleda. Je zanimivo kako smo si različni, ni vsak za vsakogar. Eden ti sede drugi ne, enostavno ne najdeš stika z njim.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostka
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Pred casom je bila omenjena vedezevalka mara apak ker je vse zbrisano vec nevem kaj.. prosim cd se kavi katera ki je bila pri njej
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
O nobeni Mari ni bilo govora.Nekdo je samo nekaj postov nazaj spraseval za njo.Tudi v izbrisanem delu ni bilo govora o njej.
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Je bil kdo pri Darji v Mariboru,na Vetrinski?
|
|||
![]() ![]() |
|||
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
O ga. Mari sem pisala jaz pred časom, oz. pred izbrisom komentarjev. Gospa se nahaja v Mariboru, že precej priletna, ampak gospa dobro vidi. Sicer sem dala njen kontakt dvema osebama, ki pa nista nikoli javile povratnih informacij. Sicer pa dobra stara šlogarca...lahko rečem - obvlada. Danes sem videla da je nekdo spraševal za mnenje o njej. Predvidevam da se nanaša na že izbrisane komentarje. |
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |