![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ne,nisem bila v NM.Uff,se to bi mi manjkalo,ja.Sem brala in slisala,kak capin je bil tale.
Bila sem pri dveh,v tujini.Nateg.Vsaj pri meni. |
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
En je baje v redu v Medvodah. Moja kolegica je bla pa ji je pomagal... Ta v Novem Mestu je baje totalen zenskar fuj. |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kako pa hodža sploh vedežuje ali na karte ali na kafe? Ali pa dela kaka ćiščenja na muslimanski način?
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ali gleda v koran ali v svinec, kot Lejla. Kolegici za prihodnost ni govoril, ji je le dajal nasvete da pride do tega kar si zeli... In se je uresnicilo vse. Zato me mal firbec. Baje je v Islamu vedezevanje tudi greh?
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Hodza ne uporablja nobenih pripomockov,dejansko je to pri njih prepovedano.On gleda samo v kuran.Se nisem videla hodze,da bi se ubadal s kartami ali svincem ali da bi kofetkal.Ste ene res face,kaksne sprasujete.
Jaz vec ne grem,se mi zdi,da je vse skupi sam nek placebo.Pa tu v SLO ni sanse,da bi bil kak "dober"hodza,niti v tujini,so vecinoma vsi pokvarjeni,lacni na zenske in denar. |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pozna kdo Jadranko?
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kaksne nove izkusnje z urosom?
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Meni je Ga.Franka iz skupine na db mi kdo pogleda v karte edina prav videla za fax. Vsi ostali so me strasili da to se ne bo. Selena ze lani rekla da bo pa ni bilo. No tale franka pa uros tudi dober iz skupine. S tem da mi je se napisala da prihaja vesela novica z ene javne ustanove pa ji nisem nic pravila in res me caka se izpit na ministrstvu letos. Kapo dol. Glede linij so mi pa dokaj ok Maruska pa Milka ni slaba samo ona pomesa osebe. Dobra delno je tudi Mira T. Vse ostalo kar se linij tice je meni bil poraz! Ko pomislim kolko drnarja je slo za nebuloze me mine. Ampam to sem si sama kriva. Nihce mi ni drzal na silo telefona na obraz. Drugace pa zelo hvaliji Urosa vida in pa gospo Miro cas. Ona gleda v karte kavo in nihalo. Je pa res da vsak ni za vsakega ocitno. Ker 2 sta mi full pohvalila miro in tudi jelko zalec. Pol se pa najde zmer kir k pa sta jima omenjena recimo kiks. Dokaj ok je tudi Suzi vedezevanje ona mi je bila kar dobra.ostalih se ne spomnim vec niti. Aja pa Barbara Smarje v nulo videla razplet lansko leto. Celo vidla da boma z nekom spet zacela pa se n3bo dobro koncalo pa je bilo vse res. Takrat sem bila jezna na njo zdj pa sem vidla kolk je mela prav. Pa tudi za naprej se vse dogaja kot je napovedala.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sem Mariborčanka, pa še nisem čula za toto Maro. Napište izkušnje z njo prosim, se splača iti k njej. Če se, bi potem javila e-mail za kontakt. Hvala za kakršenkoli odgovor.
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Sej po moje je bolj malo izkusenj,ni bilo niti prej govora o njej,nekdo je le spraseval o izkusnjah,pa ni bilo nic.
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bojan napovedal da greva narazen... vcer me zaprosu!!!! Wtf
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ne obremenjuj se,vedno vsak pomisli na negativno napoved.Uzivaj in se prepusti zivljenju in sreci.Ne pusti in ne dovoli,da te preplavi negativa.Upam,da bosta vedno in vecno skupaj.Vec kot ocitno je,da te ima moski rad,ce je naredil tako velik korak. |
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |