![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Bravo za zgornji post.
Me pa cudi,da te prevarantske vesce se niso zaprli,glede na to,da je unicila toliko ljudi tako financno kot psihicno.Ljudje so prodajali svoje nepremicnine in dali vse svoje prihranke za to pijavko.Igra na karto kao ful uboga,ker naj bi izgubila otroka kar dploh ne verjamem,ampak je to samo del njene manipulacije,da pac bolj pali, saj vsi vemo,da je najvecja tragedija ce izgubis otrocka.Svojo"kredibilnost"kaze s tem,ko se pojavlja v medijih,kot je ze napisala ena punca zgoraj kot neka sfejkana svetovalka.Fora je v tem,da ona pac placa ta cas,da si naredi reklamo,tko da ji kapne se 10x vec kot pa je sama placala.Cist odkrito in brez kancka slabe vesti lahko recem,da je navadna pokvarjenka,manipulatorka in navadna brezvestna pujsa,ki laze in manipulira z ljudmi,da jim izcuza se tiste zadnje evre in je ne zanima,da ljudje ostanejo brez vsega.Fuj pa taka babnica.In se enkrat,upam,da vam bo zgornji post forumasice,ki vam je napisala izkusnjo iz prve roke pomagal,da se ne boste opekli.Se od mene:cimdlje od nje |
||
![]() ![]() |
||
gostka
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ima kdo Selenin gsm? In informacije, če je dosegljiva?
|
||
![]() ![]() |
||
floki
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Jaz sem bil pri njej, ko je še doma delala.. popolni nateg.. takrat mi je dala gledat po TV "nek film, ki mi bo pomagal - in gledal sem promocijski film scientološke cerkve o dianetiki :-) In potem bi mi prodala neke zvoke na CDju za katere je računala 250€in bi naj bili nekje iz območja Rusije. Potem sem zvedel, da jih je dobila od ene moje znanke iz Celja. Jao! In potem sem poslušal o njenen odnosu z možem, da ga ima ker ga pač ima, opravi v postelji svoje in to je to in da je bila v Rusiji bolj "zaželjena" s strani moških. Takrat sem snemal pogovor in mislim, da ga imam še nekje shranjenega.. podn!
|
||
![]() ![]() |
||
Floki
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
aja, o Eleni govorim!
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
051 755 826 Selena Po moje lahko poklices kdaj zelis.Vcasih se ne oglasi takoj,poskusi veckrat. |
||
![]() ![]() |
||
gostka
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
meni je Selena zgrešila v večini, nekaj pa videla. Tko da imam o njej deljeno mnenje. Mira T. enako mnenje. Dobra tudi Maruška. Tele is skupine na fb a mi kdo pogleda v karte je pa tko, da dajejo tako splošne napovedi, da se pa res čisto vsak najde notr. Barbara Šmarje isto zelo dobro videla.
|
||
![]() ![]() |
||
Gostja21
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Še kakšno mnenje o Barbari in Seleni? kaj pa Maruška je dobra, je še kdo probal, pa astro Dita? meni je zelo dobro videla astrologinja Gordana iz Celja, glavne prelomnice se še sicer niso zgodile, vendar lansko leto za eno stvar videla pravilno. Šlo se je za odnos z nekom in izzid le tega.
|
||
![]() ![]() |
||
dana
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Mene pa zanima, če ima kdo tukaj izkušnje, da so ji zelo dobro videli selitev in zanositev? da so tudi časovno zadeli oz.videli prav
|
||
![]() ![]() |
||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ti pa si ena butara.A ti mislis,da so vedezevalke po podrocjih,da ima ena prek ljubezen,druga selitve,tretja finance itd....joj zenske,ne s takimi no.Poleg tega ce meni ena vidi v nulo,ni nujno,da bo tut tebi. |
||
![]() ![]() |
||
gostka
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ste smešne ker napovedi jemljete dobesedno, za večino stvari v življenju smo sami s svojimi dejanji kreatorji dogodkov. |
||
![]() ![]() |
||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Ima kdo kontakt od Barbare?
|
||
![]() ![]() |
||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |