![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo |
gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
A barbara potem sprejema osebno? smem vprašat, koliko ima ceno za obisk? meni je namreč po telefonu dvakrat šlogala in videla čisto prav! sem bila res presenečaena, sem hotela nekaj poskusit pa je takoj rekla, ne ne samo to ni tako... prav vidla je ne morem verjet
|
|
![]() ![]() |
|
gostk
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
meni je Uroš top
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Meni je tudi hit top
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Men Uros ni videl nic prav,tisto,kar pa je rekel,je bilo pa prevec na splosno.Tudi Selena vse mim,ko sem mal razmisljala in si prevrtela film bazaj,je v bistvu rekla samo to,kar je logicno in je sklepala.Tezko razlozim:Na primer,vprasala sem za ljubezen in prevaro.Logicno,da je potem govorila negativno,ce je v igri prevara.Tudi na primer sem vprasaka za enega starejsega gospoda.Je rekla,da vidi otroka.Logicno,saj ima velik procent moskih v njehovih letih otroke.Men ni sedla,ker je razbrala in situacije,kako naj bi bilo.
|
|
![]() ![]() |
|
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Uh men je pa glih Selena bla najbolš. In po telefonu in osebno. Kako je vidla za mojga očeta bolezen sam iz slike ki sem jo mela. Izšlo se je točn tko kukr je napovedala. Mi je tud za fax za en izpit pravilno rekla, sem bla 100% da sem padla. Tko da ji nisem verjela da je narejen. In dobim čez 3 dni rezultat, 7. Miša mi je bla tud fajn, pa una Dea iz Hrvaške. Zdaj sem v fb grupi kjer se vedežuje brezplačno, nisem glih zadovoljna. A se že kaj ve za Nado iz Viča, če že kaj dela?
|
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Gostjsa,
ti je dobra tarot ali astro Dea.W |
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Men je bila Nada vrhunska,takrat pred leti.Sem brskaka po starem telefonu,pa nimam prvih treh stevilk,tko da ne vem,al ima 040,041,031 ....735 492.Vem,da se je takrat poslabsala,ampak sem jo ocitno nasla se preden se je pokvarila.Lahko recem,da mi je videla vse prav,100%.Sploh za ljubezen,ker sem bila takrat res cist v dreku,cist tko povedano. |
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Ima kdo kontakt od sare memic im izkusnje?
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Pozabi,totalen nateg.Poleg tega je zlobna in nesramna in cloveka po nekaj minutah trajba iz stanovanja.Ni vredna omembe,izgubila bos denar,pa niti slucajno nima ona nobenih jasnovidnih sposobnosti.Financno je na dnu,ljudi cuza za denar,je prevarantka.Ce se pojavlja v medijih,to ne pomeni,da dejansko obvlada.Sicer kontakta nimam,ampak ce bos sla k njej,verjemi,da ti bo ful zal.Dobronamerno,do zdaj ni bil nihce zadovoljen z njenim obnasanjem in odnosom.Je zelo zlobna zenska,ki obupanega cloveka olupi dnarja. |
|
![]() ![]() |
|
Jana
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kaksne so izkusnje z Barbaro iz Smarj? Deluje zelo prijetna oseba, a so napovedi tudi tocne?
|
|
![]() ![]() |
|
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
To bos pa morala sama ugotoviti.Bi lahko vedela,da ni nujno,ce je meni videla v nulo,da bo tudi tebi.Najbolj realno sliko ti bo pokazal cas,tukaj bos pa verjetno prebrala pozitivne in negativne izkusnje.In kaksno mnenje bos imela potem?Pocakaj,bos ze videla,ce ti je videla prav ali zgresila,take stvari je brezveze sprasevat,ker je vsak individuum zase,prav tako napoved.To velja za vse,na samo za Barbaro. |
|
![]() ![]() |
|
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
No bom pa jaz pomagala saj je to forum za izmenjavo mnenj kajne. Nevem.zakaj pol forum. Memi je Barbara ena redkih ki je pravilno videla razplet in tudi za naprej napovedala vsekot je.ali si ti bila osebno pri njej?
|
|
![]() ![]() |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |