![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
|||||||||||
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() | ||
Jasnovidnost | |
![]() |
![]() |
|
![]() ![]() | |
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | ||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Kot vidim,je zdravilka,tega zaenkrat ne potrebujem.Jaz sem bolj za vedezevanje,ne zdravilstvo. |
|||
![]() ![]() |
|||
Nana
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Menda je tudi jasnovidka...
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ti pa se nauči malo lepšega komuniciranja. Nismo ti mi krivi, da imaš zjeban lajf ![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
azra
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Jst... hodim k njej že 10 let. Lahko rečem da je zelo dobra, a precej splošna. Meni je do sedaj prav ona največ videla. Sploh uvid v trenutno situacijo, kapo dol. Do sedaj za vsako osebo, za katero sem spraševala, mi je v nulo opisala kakšna je, kaj počne, kaj razmišlja, kakšne namene ima! skratka samo obnemela sem. Jo pa določeni tudi kritizirajo. Tako da boš se sama mogla prepričat. Tako je pri vseh. Isto Barbara iz Šmarij, v niulo opisala vse, vedla je celo, da sem ponovno bla z nekom v vezi pa se ni izšlo, ko sem želela naokoli nekaj vprašat, je rekla ja samo jaz pa vidim da to ni to. Ker sem jo glede zanositve spraševala, nič nisem povedla, je rekla povejte datum njegov, ji povem, ona pa meni, ja samo vidva pa nista skupi, vidim... tako da lahko rečem kapo dol. Tud za naprej je prav opisala osebo, ki sem jo res spoznala in mi napovedala stvari, ki se točno po njeni napovedi odvijajo. Prav tako ene preko emaila, vse v nulo s kart in dlani, ampak je ni več za dobit. Toliko o mojih izkušnjah. Za eno zadevo mi je tudi Damira iz Črnuč prav napovedala. Milka me je presenetila recimo, ker mi je vidla enako kot še ene par dobrih, a je pomešala osebo totalka. Drugače sem že skoraj vse na sceni v teh 10 letih obletela, tak da mam nenormalen nabor izkušenj, vem noro.. tud tele s fb dala čez ki gledajo... ampak da bi rekla da konkretno kdo vidi, ne morem rečt. Še vedno sem za to, da se vržejo karte, pogleda v kavo. Te tete preporoste so mi ok. Ne maram nekih energetskih jajc, pa delo na sebi, ja to vemo vsi, ampak ene šlogajo ravno na ta način da ti začnejo s tem vsem odvečnim besedičenjem o energijah, pa o teh poteh.. men to ni.. sem bl za star način šloganja... ![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Kaj pa Milka iz Ožbolta - na Hrvaški strani je kdo bil pri njej? Izkušnje?
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gostja 1
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ja jaz sem bila pri Milki Ožbolt v Prezidu lansko leto, ona je zdravilka ...men žal ni nič pomagalo ...pomagala mi je uradna medicina...
|
|||
![]() ![]() |
|||
azra
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Ne ne nisem misla to Milko, ampak ono ki ima 090.
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Jst pa samo javljam, da mi je ena ženska iz one skupine na FB-ju ALI MI KDO POGLEDA V KARTE VSE PRAV VIDLA!!! ne morem verjet. Misla sem da je larifari, sm ji pisala, ženska je po izobrazbi čist neki druzga, sploh se s temu ne ukvarja, ji jst tko pišm a mi loh pogleda in mi ženska začne vse govort o moji preteklosti, vse ni da ni. Sem rekla če bi se lohka osebno zglasila pr njej pa prav da nima osebnih vpogledov kr to dela tko iz srca. Ma mene je res presenetla, sploh k ji nič nism povedla o seb, nit vrtala ni vame. Zdj bom vidla kok ma kej prav še za naprej, morem počakat nekje začetek druzga leta.
|
|||
![]() ![]() |
|||
Gost
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() ![]() |
|||
tjana
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Pozdravljena !, ne vem al gre za provokacijo al kaj drugega samo takšen odnos ni ravno prijeten. Sem poslala meil (kar dvakrat) pa nobenga odziva, potem raje ne obljubljaj, se vsaj ne bi izpostavljala; LP |
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
azra jaz s to Milko 090 imam negativne izkušnje...najprej mi je nabijala o energijah potem sem imela neko pravno zadevo sem vedela da iz tega ne bo nič a ona mi je pribijala do onemoglosti. da bo tako kot ona vidi...tako da sm jo kar prekinila in zgrešila je napovedi na celi črti tud ena napoved se ni uresničila...
|
|||
![]() ![]() |
|||
gostja
Gost ![]() |
![]() ![]() ![]() |
||
Res oprosti,nisem zelela,da tako izpade.Dva razlicna mejla sta bila,za nek mejl so bile neke kritike in potem nisem upala nic poslat.Prosim te,napisi,kateri je tvoj mejl,pa ti takoj posljem.Oprosti se enkrat. |
|||
![]() ![]() |
|||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
![]() ![]() |
||
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |