Aktivne temeAktivne teme  Pokaži seznam trenutnih uporabnikov forumaSeznam članov  Iskanje po forumuIskanje po forumu  PomočPomoč
  Včlanitev uporabnikaVčlanitev uporabnika  PrijavaPrijava

Jasnovidnost
 Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost

Ikona za sporočilo Tema: Slovenski jasnovidci
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Avtor Sporočilo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 14:47
Meni je Milka bila totalen polom, prav tako veliko drugih. Selena in Bojan sta meni najbolj pravilno napovedala in videla situacijo.
IP IP shranjen Prijavi objavo
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 14:48
Originalno objavil(-a) bella

Katera deli izkušnje s Stanko z Rač, prosim.

Tta ženska pa kr neki bluzi, ko prides k njej, se dela kot da je najvecja jasnovidka. Sicer je nekaj stvari videla, ampak tudi nekaj kiksnala. Celoten vtis ni zadovoljiv.
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 15:50
Meni pa ravno Selena pa dolocene tukaj opevane vse mimo. Maruska in Barbara pa ena iz emaila so mi videle prav.
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 15:57
Men tudi Selena cista katastrofa,bila sem tudi pri eni Danijeli v Tepanju,adijo pamet,nikoli vec.Bojan,Milica,Lejla,Jelka top.Moje izkusnje
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 16:16

Daj mi, lepo prosim, povej, kakšno točno ozadje je treba poznati, da napoveš eno od dveh možnih stvari: "bosta skupaj" - "ne bosta skupaj". Dve Srbulji sta izbrali eno možnost, ostale drugo. In tiste druge so zdaj "kr neki", "vse mim, ti dve sta pa "u nulo trofli".

Pa forum poznam že ohoho let. Je bilo že 6000 ali 8000 strani. In na vseh teh tisočih in tisočih straneh je bilo vedno, VEDNO eno in isto: "una mi je vse mim", "una mi je točno napovedala", "nujno rabim eno dobro". Pa kam, za božjo voljo, ljudje gledate, da ne vidite življenja pred nosom in rabite "napovedi" nekih babulj (in sem in tja kakega kerlca), ki vam bo ... kaj? Olajšal življenje? S čim točno?[/QUOTE]
Plosk
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 17:22
Pozna kdo kaksno kofetarco oziroma tetko,ki gleda v kofe?Maricka in Marta vec ne delata,Marija Siska katastrofa.
Kaksna druga oz.nova na vidiku?
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 17:23
Originalno objavil(-a) gostja

Men tudi Selena cista katastrofa,bila sem tudi pri eni Danijeli v Tepanju,adijo pamet,nikoli vec.Bojan,Milica,Lejla,Jelka top.Moje izkusnje

Zanimivo, kako vsakemu drugace, na primer meni je Selena top, tebi pa katastrofa. Meni Bojan top, tudi tebi top. Milica meni katastrofa, tebi top.
Sarcasm
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Sarcasm Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 18:09
A ta forum o orožju govori? Topovi in to?
gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 18:10
Poanta teh nasih izmenjav izkusenj je ta,da vidimo in dojamemo,da vsak vedezevalec ni za vsakega in da je napacno,da mislimo,ce je na primer men Francka vredu,da bo tudi drugemu.Je kul prevrati druge izkusnje,ampak tukaj steje samo praksa,osebni obisk,itd,se pravi kilometrina in ce ze,iti k razlicnim vedezevalkam.Po moje steje samo kilonetrina in nic drugega.Se enkrat,he pa cist OK,da si izmenjamo izkusnje in ce najdemo ali izvohamo kaksno novo,napisemo.Vsako novo ime je dobrodoslo in vsak sam se odloci,ce jo bo preizkusil ali ne.Tako jaz mislim o tem.Je pa brezveze neka kregarija,katera je dobra in katera ne,ker ce je na primer Selena meni cist kiksnila,ne pomeni,da bo tudi drugim,ker verjamem,da so nekateri zadovoljni z njo.Je pa res,da se najdejo tudi take,ki res nimajo pojma o vedezevanju.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 19:01
Se strinjam. Da vsak vedeževalec ni za vsakega kot vidimo po komentarjih je že kar pravilo vedeževanja. To sem sama že večkrat izkusila. Vedno me bo pa zanimalo zakaj je to tako. Zanesem se pač lahko samo na svoje izkušnje ko grem k vedeževalkam.
Gostja
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gostja Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 23:25
Sori sam Milica si res nebi pisala pohval tu... Sej niti Slovensko ne zna hahah.. Drgac morm rect men se je uresniclo kr dosti cakam samo se zadnjo stvar.. Bomo vidl. Mislm da je vse odvisno kdo komu sede, tudi najbolj opevani so zgresili, ni nc 100%..
Gost
Gost
Gost

Odgovori skupaj z navedkom Gost Odgovorbullet Objavljeno: 10/September/2018 ob 23:25
Tista ko je vprasala ja emo iz domzal sem mislila zakaj?
<< Predhodna stran  od 492 Naslednja >>
Izpolni obrazec Ustvari novo temo
Natisni! Natisni!

Prehod na forum
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem.
Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave.
Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil.
Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket.
Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah.

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.05
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide