Aktivne teme Seznam članov Iskanje po forumu Pomoč | ||
Včlanitev uporabnika Prijava | ||
Jasnovidnost | |
Forum Jasnovidnost : Jasnovidnost : Jasnovidnost |
Tema: Slovenski jasnovidci |
|
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Avtor | Sporočilo | |
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/September/2018 ob 14:40 | |
Saj to je to. Večina spremeni napovedi, žal.
Meni edino astro Dea, Suzana in Tašana, ko je še delala niso nikoli spremenile napovedi (četudi je vmes preteklo leto ali dve). |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/September/2018 ob 14:59 | |
Dala sem prijavo na forum za neprimerno vsebino z nickom 'Na 100km se vidi,pa tudi na AKOS.
|
||
IP shranjen | ||
Na 100km se vidi
Gost |
Objavljeno: 11/September/2018 ob 15:10 | |
In ta neprimerna vsebina je? |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/September/2018 ob 15:21 | |
Bravo,koncno.Podpiram. |
||
IP shranjen | ||
Na 100km se vidi
Gost |
Objavljeno: 11/September/2018 ob 15:45 | |
Seveda, jaz tudi podpiram prijavo utajevanja davkov z neizdanimi računi "vedeževalk", kakor tudi prijavo državljank, ki na črno plačujejo storitve. |
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/September/2018 ob 16:48 | |
Je bil kdo mogoce kdaj na Gorenjskem pri eni gospe,ki gleda v kroglo.
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 11/September/2018 ob 18:20 | |
Ve mogoce kdo za kaksno vedezevalko iz primorskega konca.Pred leti so bile omenjena Vera Janez in Eva in se neke druge,imen se vec ne spomnim.Ima kdo kak info,je bil kdo pri njiju oziroma se sploh delata?
|
||
IP shranjen | ||
gostka
Gost |
Objavljeno: 12/September/2018 ob 08:23 | |
|
||
IP shranjen | ||
gostja
Gost |
Objavljeno: 12/September/2018 ob 09:01 | |
Halo??? To je nadvse primerna vsebina za tale forum. "Na 100 km se vidi" vsem pokaže ogledalo in pove da si sam kreator svojega življenja. Progleme lehko rešiš sam in je bolj učinkovito kot da ti jih rešujejo šlogarice. Pa še manj zblojen boš če jih booš rešil sam. [/QUOTE] |
||
IP shranjen | ||
gost
Gost |
Objavljeno: 12/September/2018 ob 09:41 | |
...gostja, dober povzetek napisanega! 100 km na uro je popestritev in realnost tega foruma.
Pritožbe glede neprimerne vsebine pa resnično kažejo odraz obupancev, ki živijo v nekem svojem, namišljenem svetu....duševno na samem dnu človeka vrednega življenja! |
||
IP shranjen | ||
Gost
Gost |
Objavljeno: 12/September/2018 ob 09:58 | |
Ojej kok si sele ti butasta. Sej ne mores vrjet hahhaa... teb je treba zgleda narisat ane. Milka je falila pika slus!!! Tle smo da si povemo izkusnjr ane??? Torej ce jaz napisem fa mi je napovedala nosecnost in selitev pa se to ne zgodi pomeni da je falila ane. Ne mi stakimi da ce nic ne naredis nebos nosec. Abejs ga srat no???? Nisem vedla to hmmm... torej?? Vedezevalec ti bi naj videl KAJ SE BO ZGODILO NE PA KAJ BI SE LAHKO ANE... MISLIM kire mate no |
||
IP shranjen | ||
Katja
Gost |
Objavljeno: 12/September/2018 ob 10:04 | |
sama seb pise komentarje omg. In tud ne vem kaj pol isce na forumu slogarije ce se ji zdi da se ne da napovedat zadev. Pa napada gostjo ki jr cist normalno napisala svojo izkusnjo da ji je falila. Ja vemo vsi da ce ne bomo nic naredli v smeri napovedanega da ne bo rezultatov. Ampak v tem primeru mora slogarca videt da ker ne bomo vlozli truda nebo rezultata. Simple as that. Ampak to eni butli ne dojamete. Rinete s svojo glavo naprej. Pol lahko vsak slofa kaj vam ni jasno? Ce je od nas odvisno. Torej grem po napoved ali naredim izpit... ok mi rece seveda ga naredite. In jst se ne ucim pa ga ne opravim. Torej kaj??? Za mene je slofarca falila! Ker ce bi mela kej pojma bi rekla da sanse so ampak.da vidi da nc nebo s tega ker se nebom ucila. Ampak enim dopovedat kej ah ja zeh |
||
IP shranjen | ||
<< Predhodna stran od 492 Naslednja >> |
Prehod na forum |
Nimate dovoljenja za objavljanje novih tem. Nimate dovoljenja za odgovarjanje na objave. Nimate dovoljenja za brisanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za urejanje vaših sporočil. Nimate dovoljenja za ustvarjanje anket. Nimate dovoljenja za sodelovanje v anketah. |